Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Muli ogame ?
Postno na pewno aż mi się płakać chce żeś napisał CZYSTO HHHHHHAAAAA!!!!!!!!!!!!!!![ciach] Moderator kruszynka:Upominam za flood
-
DZIŚ piszę do wszystkich bo chcecie poematów jak kiedyś jak powstawało OGAME ogólnie gra w pieleszach ,pieściliśmy je do cna nie było anty no prawie nic nie było . No ale technika idzie do przodu prawda chciałem dobrze po kilku latach sobie patrze ZIBAL x1 flo ,kurcze zagram no i gram pózniej BRACIAKA zachęciłem co mnie uczył jak małe dziecko,pogrywam zanudzam pisze nie raz i gadam przez fona ,BUDY jak i SOJUSZ JEST to koledzy można tak powiedzieć wirtualni przyjaciele HMM . NIE!!!!! to chyba ni…
-
Muli ogame ?
PostI będzie wielka balanga do wtorku z rana już też śmiga bez problemu
-
Muli ogame ?
PostMI Zibal działa ale Galatea to jakaś porażka
-
I Widzisz nie podziękowałem sojusznikowi zacny locik i chylę głową i honorem dla ciebie
-
Przepraszam laptop się zawiesił proszę o osuniecie poprzednich . Teraz Razem Po POLSKU Poszli PRZYPEŁZNĘLI i Polecieli nie tylko my w soju z innymi sercem zawsze Do sedna i po PIAtuniu. Dnia 31-05-2019 19:49:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gregory87 [BzW] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Agresor PSYCHO DAD SKUP DY [BzW] ________________________________________________ Pancernik 17.349 __________________…
-
Witam i ja zacznę starcia na ZIBALU ,Pozdrawiam Braciaka cały sojusz BzW jak i z buddy ,WSZYSTKICH którzy pomogli i chcą Pomóc w odbudowie . Nie zapomnę choć stary dziadek odbuduje to co straciłem. Małe skromne ale jest A teraz do sedna sprawy Dnia 30-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD SKUP DY [BzW] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Senator Palpatine _________________________________…
-
Oficjalnie na Naszym FORUM Zgłaszam o ban , oraz zwrot farmingu ,pz oraz osiągnięcia kary jak się nie wywiąże całego GO bo gra zaczyna być żmudna jak ktos z buddy łoii sojusznika i nic żadnych konsekwencji nie ponosi ,My tez siedzimy po nocach ja juz nie mam 18 lat tylko powalone 48 no zaraz 49 i mnie sojusznik wali bez konsekwencji. TO jak ja bym tak walił każdego sojusznika to bym był w top 1 tylko na tm uni jak na wszystkich byśmy grali solo. I wiem gdzie lata co robi to ja proszę chce takie …
-
youtube.com/watch?v=eqVMv__EQmw Teraz ja mieliśmy lecieć we 3 dwk ,xxx na xyz wszystko ustawione jak wiadomo co i z ? kim się leci ,lecz przyszła pora na Tate zaczął się dusić idt wpinanie rurki ,szpital i wszystko jak leci wiadomo co ogame co konsola przecież jak i kiedy ŻYCIE WAŻNIEJSZE . Przyjeżdżam wiadomo [ciach] jak nie wiem co czy pewny no nie wiem czy ogólnie flo stoi ale mam buddy może się zdazyć a tu patrze bum ogólnie z kilka razy chciałem się wpisać 06:55 dzwonie do dwk i pisze jak d…
-
PSYCHO DAD SKUP DY [BzW] vs. Agnes [ZMS] ~ 627.16% Dnia 02-05-2019 07:10:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor PSYCHO DAD SKUP DY [BzW] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Agnes [ZMS] ________________________________________________ Duży transporter 6.500 Wyrzutnia rakiet 647 Lekkie działo laserowe 4 Ciężkie działo laserowe 4 Działo Gaussa 1 Działo jonowe 5 Wyrzutnia plazmy 1 _____________________________…