Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od mistrzou: „Czyli szansa na więcej pól na planecie nie jest jednakowa i mamy większą szansę wylosowania małej liczby pól a im więcej pól tym mniejsza szansa trafienia? ” Plotka głosi że szanse masz według rozkładu gaussa

• 14 prób to bardzo mało żeby stwierdzić jakie są możliwości otrzymania pól. Według tabelki masz 100 pól możliwych do otrzymania. Ty zrobiłeś tylko 14 prób. Ja czasem wysyłałam 6-9 rzutów po 19-20 fal żeby uzyskać coś z górnej półki. Ostatnio mi się nie chciało i zostawiłam sobie 14.835km (229/245)

• image.board.gameforge.com/uplo…55e87ff4f9708cc553974.png + 30 pól do każdego z tabelki bonus jest do każdej planety

• Cytat od buleon: „Nie zgodzę się, nazwy mocno wpływają na to jak się gra w grę. Gdybyś miała kopalnię surowca 1, kopalnię surowca 2 i kopalnię surowca 3, nie byłoby tak przyjemnie jak obecnie ” Słuchając różnych plotek tutaj wychodzi że niektóre nazwy nie pasują dlatego wolałabym poznać najpierw co nazywam. Np. po co mi statek "miotacz ognia" jeżeli ów jednostka nawet nie będzie strzelać w obce floty? Mam nadzieję że ogarniasz o co chodziło w "kij". Pozdrawiam. ciap

• @Midam Wybierasz klasę swojego konta. Masz 3 do wyboru: eko, flota i badania. Powiedzmy że każda (nie wiem jakie będą wartości, dla zobrazowania) dodaje lub przyspiesza coś o 20%. W eko masz 20% więcej eko i 20% szybszą flote transportową. W flocie masz 20% szybszą flotę bojową i recki. W badaniach 20% szybciej robią się badania i większe zyski. Nie trzeba mieć boosterów do przyspieszenia floty - samo wybranie klasy konta wystarczy do przyspieszenia. Kompletnie nie wiem jednak jak będą te gratis…

• Cytat od Strzelec84: „jestem ciekaw tego przyśpieszenia flot, na quantum w us pancernik leci 5 min a po przyśpieszeniu ile będzie leciał ?? ” Jeszcze wartości bonusów nie znamy. Cytat od nowynick: „Cytat od Strzelec84: „jestem ciekaw tego przyśpieszenia flot, na quantum w us pancernik leci 5 min a po przyśpieszeniu ile będzie leciał ?? ” Wydaje mi się, że to bardziej będzie ujmować wolniejsze statki, tak by komuś kto wybierze grę flociarza bardziej opłacało się podniesienie tych cięższych. Jedno…

• Cytat od buleon: „68, Nekkar, Taurus, Xanthus - speed floty x1 Libra, Yildun - speed floty x2 Wezn - speed floty x3 Quantum - speed floty x5 Virgo - speed floty x6 Gracze aktywni: x1 - 2055 x2 - 659 x3 - 172 x5 - 280 x6 - 185 speedy razem - 129 ” Konta które grały minimum 2 tygodnie i ani jednego dnia nie byli szarzy (jak gracz był szary choć 1 dzień znaczy że wcześniejsze 7 dni był off więc ciężko nazwać to grą): (Ukryta treść) * speed floty * razem * średnia na serwer * 1 * 2449 * 408 * 2 * 26…

• W sumie to kij z nazwami mogliby już podać wartości do tych bonusów.

• Cytat od Elkanen: „A niech ma nawet i 50k pojemnosci i by latal z predkoscia turboreckow tylko oczywiscie mniejsze spalanie niz te turborecki. Jesli cos jest duzo lepsze niz to co mamy dzis to dlaczego ma sie nie nazywac "mega"? ” Nie wiem jaka będzie funkcja tego statku więc nie nazywam go. Można teraz pogłówkować się czy funkcje które są teraz wypisane w ogłoszeniach są domyślnie dostępne wraz z uruchomieniem konkretnej klasy czy przez budowę nowych statków. Z obrazka wynika że każda klasa dos…

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Art1: „to chyba ma byc tylko cos stacjonarnego na planecie cos jak satelita sloneczna dajaca boosta w wydobyciu ” Ale z tego co kojarze byla tez jakas wzmianka o transporcie surowcow miedzy graczami. W kazdym razie ten statek ma gornikom ulatwic handel, ma byc szybciej niz jest teraz. ” "szybsze statki handlowe" Można dwojako rozumieć 1. Obecne statki przyspieszą bez podnoszenia badań 2. Dodają nową jednostkę szybsza Tylko czy nowa szybsza jednostka będzie mieć więcej…

• Nie wiem co ma nowy statek robić dokładnie bo nie mam oficjalnych informacji na ten temat poza: Cytat: „Zbieracz: większa produkcja surowców, szybsze statki handlowe Odkrywca: szybsze badania, lepsze rezultaty z ekspedycji Generał: szybsze statki wojenne, szybsze recyklery. ” Jeżeli masz info że statek powiększa eko i robi szybsze loty to nazywanie to MEGA transporterem jest dziwne. Jeżeli można łatwo określić funkcję jakiegoś statku - lub ją wykluczyć - to jestem przeciwna takiemu nazywaniu flo…

• Od kiedy "transportowiec" zwiększa eko? Przedstawi mi swój tok myślenia który wpadł na pomysł nazwania transportowcem coś nie transportuje? Jeżeli statek będzie transportować? OK Jeżeli nie - nazwa wprowadza w błąd PS. Oficjalne info mówi o zwiększeniu eko i szybszych statkach. Nic nie mówi na razie o większym transporcie.

• Cytat od Elkanen: „Mamy malego transportera i duzego transportera wiec nazwa mega transporter bylaby w mojej subtelnej ocenie najodpowiedniejsza chyba. ” MT i DT wskazują na to do czego powstały, na ich funkcję. Mega Transporter dla mnie oznacza statek który ma więcej ładowności niż DT. Czy jesteś pewny że nowy statek będzie do transportowania surowców? Czy może jego funkcja będzie inna? Jeżeli inna to nazwa będzie wprowadzać w błąd.

• Cytat od Midam: „Wszystko ładnie, pięknie, ale nie padło ani słowo o buffie floty bojowej. ” "Generał: szybsze statki wojenne, szybsze recyklery." ?

• Cytat od DUDEUSZ: „W sumie to akurat na x6 to nic nie zmieni -> co za różnica czy gonga dostaniesz w 5 minut czy w 4, nie ma Cię przy kompie to i tak dostajesz .... ” Jeszcze jest opcja że w trakcie robienia FS dostaną złoma :P:P Flociarze również korzystają z bonusów eko bo mają całkiem porządne kopalnie. Już wyżej była dyskusja "oni maja taki dodatek/bunus" do niczego nie prowadzi. Każda zmian może być plusem i minusem do każdego typu gry bo to zależy już od konkretnej osoby jak to widzi.

• Cytat od Dobrygracz: „A czemu nie? ” To pytanie już do Rudej. Ja jej tylko wyjaśniłam ze chciałbyś więcej. Cytat od Dobrygracz: „dodatkowo będzie to robił jeszcze statek ” Jeżeli będzie to statek to statek idzie wyzłomowąć? Hmm Czekamy ;D

• Cytat od boniek2246: „Skorzystalem z twojej najnowszej Tabeli ” Nie wiem co nie zadziałało. FAficzka Ci posta naprawiła i lecimy dalej! Cytat od Art: „Zbieracz: większa produkcja surowców, szybsze statki handlowe ” Teraz już na pewno będzie trzeba przebudować program. Chwilę aktualizacji nie będzie bo próbuję poprawić program.

• "Pełzacz" Cytat od Safar: „Cytat od Art: „Rozpruwacz, Pełzacz i Pionier ” Że he ? jakie statki w końcu ? ” Na obrazku masz statki i jakieś grafiki symbolizujące klasy

• Cytat od Ruda: „Bonus już jest w badaniu, które niedawno zmodyfikowano. ” Pewnie chciałby jeszcze więcej. Cytat od DUDEUSZ: „Przeciez to nie będzie nagłe +100% do prędkości statków ” Podejrzewam że wcale nie trzeba o 100%

• Cytat od PiotrekPe: „Póki co wydobycie najfajniejsza opcja. ” Jak przyspieszenie będzie jakieś w miarę to flociarz pewnie wybierze szybsze statki.