Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od cichah2o: „czy pełzacz będzie na stałe przywiązany do planety jak satelita słoneczny czy będzie można nim latać? ” W poście arta "Nie można go wysyłać na misje"
@Bearded Kto mówi o inwestowaniu? Jak sama nazwa mówi to testowe serwery więc nigdy nic nie wiadomo. Ba przy wersji 6.0 jak się ładnie poprosiło to nawet 2 albo 3 razy doładowali gratisowo ponownie 10kk anty. Oni sami traktują je bardzo rozrywkowo.
Cytat od PiotrekPe: „Ten serwer zostanie w poniedziałek zresetowany czy można na nim już grać? ” Hmm dobre pytanie. Spytałam osób górnych i otrzymałam informację że ma to być aktualizacja.
Cytat od Ganimedes: „Jak mogę przez lobby zalogować się na serwer testowy ? ” lobby-pioneers.ogame.gameforge.com/ Dane do logowania jak w PL. Tam będą serwery po aktualizacji.
Cytat od Bearded: „Łatwo się można domyślić, że te subfora powstały po to, aby rozdzielić wielowątkowe aspekty aktualizacji. Mam przeczucie, że 7.0 pojawi się jutro. ” Jutro nie Zawsze ogłaszają wcześniej.
Ostro Nowa wersja dostała dwa działy: MCO - Wersja 7.0 Sugestie MCO - Wersja 7.0 Zgłoszenia błędów @Apofis Twój pomysł jest głupi ponieważ można być dobrym graczem i nie będzie mieć to znaczenia jeżeli atak będzie lecieć jako ukryty. Trzeba przyznać się do tego że pomysł średnio udany i dalej wątku nie ciągnąć.
Cytat od Apofis: „Bez przesady ale lecisz np. przez 30 % czasu lotu niewidoczny dla przeciwnika to jest coś. Nie wiem czy w ogame by dało się to wprowadzić, pewnie programiści wiedzą lepiej. ” Tylko 30%? Dla speed x3 zmiana o 30% to prawie zmiana na speed x4. Po co ukrywać ataki... zróbmy zaraz większe speed. Twój pomysł jest hmm jakby to delikatnie napisać.... Nietrafiony. Spowodowałby więcej złego niż dobrego.
Cytat od Apofis: „Niewidzialność jest tylko podczas ataku do lotu do planety. ” Czyli sobie siedze pilnuję konta i dostaję złoma? Bardzo świetny pomysł. Cytat od Elkanen: „(po zniszczeniu moona atak przechodzi na planete) i unikasz tym samym wylapania na falandze ” Tak przechodzi ale na planetę [::] I masz rację unikasz bo tego nie widać na falandze. Dopisze do głupotek.
Cytat od zefir: „Ciekawe, czy parametry z tego screena trafią do ostatecznej wersji (zużycie energii 50 jednostek, bonus do wydobycia około 0,025%, co przekładało by się na 40 Pełzaczy, aby osiągnąć 1%, 400 aby zwiększyć wydobycie o 10% oraz 4000 aby go podwoić, ale to wymagało by ciągłej produkcji 200.000 jednostek energii plus zużycie samych kopalń). Kroi się masowa migracja z piętnastek na pierwszą pozycję w układzie? ” Dla 100% potrzeba 3,4k statków. Czyli 170k energii. Metal 56, kryształ 48…