Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Toadie: „Podział właśnie wrzuciłem (wiem, mało ładny graficznie, ale Ruda go w niedługim czasie zapewne odpicuje :P) - kliiiik ” Ja nie wiem co to za moda oddzielania tysięczne przecinkami. Polska należy do krajów w których separatorem dziesiętnym jest przecinek... Pff

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Antharas: „Tego nie musisz mi mówić, problem zaczyna się gdy trzeba puścić +2k rakiet a masz tylko jedna planetę, ale to może tylko ja tak mam Najzwyczajniej w świecie szybciej będzie mi wysłać bombowce niż klepac taka ilość rakiet a moje lenistwo może zaowocować fajnym st na bombowcach A moje ” A wystarczy 200-300k anty max i dobre 3-4h klikania rakiet. I bunkier 2kkk lezy a dobijasz flota. Polecam ten sposob. Sprawdzony i skuteczny. O ile walisz w nocy rakietami kie…

• Cytat od Leonidas: „Najmniejsza flota w najlepszych rękach stanowi większe zagrożenie niż flota Top 1 w kiepskich rękach ” Podziel flotę na 1000 to Cie zezłomuję.

• Cytat od Ten Keyra: „Ten cytat sobie zostawię jako trofeum. ” Trofeum czego? Faktu? Najlepsze floty w poprzedniej edycji miały 30% punktów, moja 0,11%. Chyba nikt normalny nie pomyśli że flota prawie 300 razy słabsza stanowi jakieś zagrożenie.

• Najlepiej zaraz wybierzmy osoby które wygrają np. na podstawie wystawionych ST i nie dokładajmy pracy Rudej. Każdy ma prawo się zgłosić. Dla różnych powodów. Jeden zrobi to dla nagrody. Drugi dla zabawy. Niby w niszczeniu moonów nie ma nic ale w ostatnio zanim moje zgłoszenie zostało przyjęte przez opiekuna 4 z 5 moonów została zniszczona. "takim razie nie ma ani logicznego, ani już nawet ekonomicznego uzasadnienia Twojego zgłoszenia." Gram dla punków? Jestem nolife. Gram dla zabawy? Jestem mate…

• @Ten Keyra Ciekawe jest to że potrzeba 3% drużyny żeby zgarnąć nagrodę i w ostatniej edycji Twój sojusznik zdobył ją robiąc 3,1%. Rozumiem ze ten 0,1% robi różnicę miedzy "darmowa kopalnia ma pasożyta" a "w pełni zasłużona nagroda". Obiektywne podejście do tematu. Raz wygrałam kopalnie i licząc straty które poniosłam w GS wyszłam ledwie na zero. Innym razem nie wygrałam za to straciłam GS. Z punktu "zdobędę darmową kopalnie" całkowicie nie opłaca się bawić w SD. Zapisując sie robiłam to z pełną …

• Cytat od Avatar: „do nich pisze sie po polsku, czy po angielsku bo taki serw? ” Po angielsku

• Cytat od FILU: „W tej rozgrywce obojętnie kogo dostane nawet @ciap jak będę miał to i ona pofrunie . ” ciap gracz najgorszego sortu.

• Cytat od kermit: „Ja zgłosiłem żeby dali nielimitowaną anty na testy to odpisali wczoraj, że dopytają i dzisiaj news, doładują wszystkim 10kk. Czyli działa ” Wiadomo! Sama prosiłam kiedyś więc wypróbowane xD

• - Wiadomość z dostarczeniem surowców jest ważna przez 7 dni (jak każda inna wiadomość) - Po skasowaniu wiadomości i nie kliknięciu guzika odbioru surowców, zawartość jest automatycznie wyładowywana na docelowych koordynatach "Oferty starsze niż 3 dni będą usuwane z rynku automatycznie (jednocześnie naliczając stosowne podatki)"

• /me patrzy na @Abyss69

• Cytat od @Piciu: „To mit. Dobrze pilnujący się górnik jest nieuchwytny i jedzie z punktami aż miło. A nawet jak go trafią to raz na jakiś czas i tylko drobną część tego co sobie wypracował. Złodzieje rabują banki, ale to jednak banki są bogate, a nie złodzieje. ” Aktywnie grający flociarz ma przewagę nad górnikiem. Na moich uniach miałam wielu flociarzy którzy robili mega zyski. Nawet był jeden taki co grał tylko 40-50%% czasu i nie umiałam go dogonić. Każda klasa ma swoje plusy i minusy. Flocia…

• Cytat od Munio_Uni 1: „proxyforgame.com/pl/ogame/calc/costs.php To bedzie dzialac ? ” To nie mój kalkulator ale pewnie będzie

• Cytat od cichah2o: „@ciap to kiedy nowy kalkulator wydobycia ? ” Od 2h zrobiony Tylko czy sens dawać jak to tylko testowe wersje?

• Cytat od Munio_Uni 1: „Cytat od ciap: „Cytat od Munio_Uni 1: „Tak tylko na te 50% ze statków potrzeba 83 000 energii ” A to jakiś problem? ” Bede przenosił planety na 15stki i jeszzce nie liczyłem tego ale chyba sama fuzyjna + energetyczna powinny dać radę zasilić kopalnie i te statki ?:) ” Parę postów wyżej masz dokładne wyliczenia

• Cytat od Munio_Uni 1: „Tak tylko na te 50% ze statków potrzeba 83 000 energii ” A to jakiś problem?

• Nie mam jeszcze plazmy ale z reszty liczone jest z podstawowego wydobycia kopalni. Czyli tak jak wszystko do tej pory zależne jest tylko od podstawowego.

• Cytat od new_mateuszgg: „pokrecone to wszystko, jak dla mnie za duzo naraz... oby to wszystko nie weszlo na nasze serwery... ” Co tu pokręcone? Masz 3 klasy które dają bonusy - tutaj wybierasz jedno i nie możesz mieć bunusów z innej klasy. Dodatkowo wprowadzają 3 statki które mają swoje własne bonusy - możesz mieć każdy ale nie każdy będziesz mógł budować.

• Cytat od new_mateuszgg: „Możliwość budowy nowego statku: Pełzacz - Zwiększa produkcję energii o ekstra procent (zostanie ustalony) - Zużywa 50 energii czy te 2 opcje nie wykluczaja siebie wzajemnie? po co cos co zabiera energie ma dawac ekstra procent do energi ” "Zwiększa produkcję energii o ekstra procent (zostanie ustalony" odnosi się chyba do klasy a nie do statku. Wtedy ma to sens. Inne klasy muszą mieć 50 energii na statek a "kopacz" ma mniej bo sama klasa daje mu energii