Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Genek: „@Ruda Poprosimy o miejsce do wklejania raportów ” Już masz 1 RW na które mnie nie zabrałeś.

• Rozmówki u68

powyginany drucik - - DiD U68

Cytat od Ten Keyra: „Nie zgodzę się . Tylko na dwóch koloniach mam +2 z satek, na kolejnych czterech +3 - da się wyżyć. ” Po zmianach będę minimum potrzebować 60k satelit. 48kk kryształu na PZ z samych satelit. To nadal za dużo dla mnie. Cytat od Ten Keyra: „Alternatywny koszt obrony amortyzuje się w utracie deuteru w fuzyjkach - im dłużej to ja uciągnę ten stan, tym bardziej będę na plusie. ” Nie wiem jakie masz bunkry i nie liczyłam żeby to jednoznacznie stwierdzić co się bardziej opłaca. edit…

• Rozmówki u68

Cytat od FILU: „no chwalić mi sie rekordami satek teraz bo FILU wpada z projektem SD aż czekam na te pełzacze które palą 50 jednostek energii a tylu się poprzenosiło na 15 pozycje gdzie 1 satek = 1 jednostka energii dodając że pełzaczy nie można podnieść na fs i będzie ich z 1500 plus satki w ilościach do 100.000 to czuje dyskusje przy kolejnym SD ustawić próg 1000% pleassssss bo kończę grę ” Na 15 nie opłaca się mieć satelit. Przy 15 planetach i fuzyjnej 22 to koszt 4,5kk deuteru na dobę. Przy …

• Cytat od KKS: „Ja niechce Ciap bo to pusher loszust i zlodziej pozdrawiam ” Niestety nie mogę zmienić drużyny: Cytat: „Czy możliwa jest zmiana drużyny? Nie, konto które zostało przydzielone do jakiejś drużyny musi tam pozostać albo opuścić rozgrywkę. ”

• Rozmówki u68

No to ja mam satelity: Satelita słoneczny (Liczba: 1)

• Rozmówki u68

Cytat od Lojty: „Gorzej jak nam algorytm pełzaczy zmienia ” To i tak będzie na plus bo po 20 latach energetyczna zwróci się sama. @@Piciu Oczywiście ogólnie do produkuje 150.717 tylko resztę zjadają kopalnie.

• Rozmówki u68

22

• Rozmówki u68

Cytat od Lojty: „Widze ze nie tylko ja przygotowalem sie pod pełzacze ” * Godzinne wydobycie * 83.643 Na styk

• Rozmówki u68

Cytat od Lojty: „Technologia energetyczna poziom 23 ” Też mam. Pozdrawiam Moderator kruszynka:Wydzielono posty z Rekordów co by tam offtopu nie robić ;)

• Cytat od Lojty: „Technologia energetyczna poziom 23 ” Też mam. Pozdrawiam

• @wilku Przecież sobie smieszkuję. Nie krzycz.

• Cytat od Elkanen: „Cytat od ciap: „Nikt mnie nie lubi w mojej drużynie ” To sie nie pchaj na sile do S&D jak nie masz czym latac poza gs. ” Moją siłą są pancki. Tylko w tej drużynie nie zostaną wykorzystane. @Leonidas zabierzesz mnie gdzieś? @HORTEX soczku a Ty?

• Nikt mnie nie lubi w mojej drużynie

• @SzamanU68 Do kogo to? Do mnie? Bo mój post jest przed Twoim.

• Cytat od dziuniek1: „(...) organizacja super pierwszy raz sie zapisalem i na trzy godziny przed nie wiem na kogo moge leciec ” I masz miesiąc na loty.

• @Elkanen Tylko Ciebie nikt nie chce i każdy Cie ma dość. @SzamanU68 Daj nam przykład bo nie wiemy jak! Każdy czeka na podział. edit: Znaczy prawie każdy bo @Elkanen nie gra więc nie czeka na podział.

• Cytat od dziuniek1: „wywoluje tylko chaos i zamieszanie w planowaniu druzyn ” Przecież podziału drużyn nie było gdy się zgłaszali to jaki chaos wywołany został? Bo nie rozumiem. Możesz wyjaśnić o jakim chaosie mówisz?

• Cytat od zygunia: „sprzeciwiam sie aby w tej rozgrywce wzial udzial zatkao kakao , to samo dotyczy gracza aduch. zgloszenie poszlo zbyt pozno. ” To zabawa hmm? Jak podział i tak trzeba od zera zrobić to komuś robi się krzywda?

• Cytat od Elkanen: „Łokej ale wskaz prosze gdzie widzialas jakies ulamki? Bo jesli dobrze rozumiem to chyba mialas zastrzezenia do zapisow podzialu flot do S&D skoro piszesz o przecinku w niby zlym miejscu? ” Przeczytaj jeszcze raz mój posty potem się wypowiadaj. Podpowiem: nigdzie nie napisałam że jest gdzieś cześć ułamkowa. Podział znikł więc chyba będzie nowy edit: jak pisałam nie było postu @Toadie (wpychacz )

• Cytat od Elkanen: „Cytat od ciap: „Ja nie wiem co to za moda oddzielania tysięczne przecinkami. Polska należy do krajów w których separatorem dziesiętnym jest przecinek... ” Jak napiszesz? 1,000,000 czy 1,0,0,0,0,0,0? ” Separator dziesiętny oddziela cześć całkowitą od cześć ułamkowej.