Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
PostCytat od Ten Keyra: „Nie zgodzę się . Tylko na dwóch koloniach mam +2 z satek, na kolejnych czterech +3 - da się wyżyć. ” Po zmianach będę minimum potrzebować 60k satelit. 48kk kryształu na PZ z samych satelit. To nadal za dużo dla mnie. Cytat od Ten Keyra: „Alternatywny koszt obrony amortyzuje się w utracie deuteru w fuzyjkach - im dłużej to ja uciągnę ten stan, tym bardziej będę na plusie. ” Nie wiem jakie masz bunkry i nie liczyłam żeby to jednoznacznie stwierdzić co się bardziej opłaca. edit…
-
Rozmówki u68
PostCytat od FILU: „no chwalić mi sie rekordami satek teraz bo FILU wpada z projektem SD aż czekam na te pełzacze które palą 50 jednostek energii a tylu się poprzenosiło na 15 pozycje gdzie 1 satek = 1 jednostka energii dodając że pełzaczy nie można podnieść na fs i będzie ich z 1500 plus satki w ilościach do 100.000 to czuje dyskusje przy kolejnym SD ustawić próg 1000% pleassssss bo kończę grę ” Na 15 nie opłaca się mieć satelit. Przy 15 planetach i fuzyjnej 22 to koszt 4,5kk deuteru na dobę. Przy …
-
Rozmówki u68
PostNo to ja mam satelity: Satelita słoneczny (Liczba: 1)
-
Rozmówki u68
PostCytat od Lojty: „Gorzej jak nam algorytm pełzaczy zmienia ” To i tak będzie na plus bo po 20 latach energetyczna zwróci się sama. @@Piciu Oczywiście ogólnie do produkuje 150.717 tylko resztę zjadają kopalnie.
-
Rozmówki u68
Post22
-
Rozmówki u68
PostCytat od Lojty: „Widze ze nie tylko ja przygotowalem sie pod pełzacze ” * Godzinne wydobycie * 83.643 Na styk
-
Rozmówki u68
PostCytat od Lojty: „Technologia energetyczna poziom 23 ” Też mam. Pozdrawiam Moderator kruszynka:Wydzielono posty z Rekordów co by tam offtopu nie robić ;)
-
Cytat od Elkanen: „Łokej ale wskaz prosze gdzie widzialas jakies ulamki? Bo jesli dobrze rozumiem to chyba mialas zastrzezenia do zapisow podzialu flot do S&D skoro piszesz o przecinku w niby zlym miejscu? ” Przeczytaj jeszcze raz mój posty potem się wypowiadaj. Podpowiem: nigdzie nie napisałam że jest gdzieś cześć ułamkowa. Podział znikł więc chyba będzie nowy edit: jak pisałam nie było postu @Toadie (wpychacz )