Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Elkanen: „Ano dlatego, ze 45gs co daje smieszne 450kk sury to zadna strata by sie dowiedziec jakie sa powiazania miedzy kontami? Tej wiedzy nie kupisz za nic, czasem trzeba cos poswiecic. W tym przypadku padlo troszke gesi ale wiedza jaka sie potwierdzila, jest warta tej "straty". ” Kupy się to nie trzyma. Dostałeś złoma bo zlamiłeś - niczego nie testowałeś. Jesteś taką maskotką na tym serwerze że pewnie każdy gracz by poleciał żeby podstawić się pod Ciebie. Inna sprawa i czego takie po…
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od ciap: „Ty zawsze robisz wszystko specjalnie. Złomy, wtopy z znajomością gry. Wszystko tak tłumaczysz. :X ” Po co mialem puszczac reszte gs skoro widac bylo po skanach Malacka, ze tylko na to czekaja? Mozesz to logicznie wyjasnic? ” Czy Ty się czasem czytasz? Chyba nie bo bardziej głupiego tłumaczenia wtopy chyba nie czytałam. Resztę? Ja bym spytała po co w ogóle atakowałeś jak wiedziałeś że to podpucha. Rozumiem że to ten przykład niszczenia na 103% o którym mi pisałe…
-
Cytat od Elkanen: „45gs padło a podniecenie sięgnęlo zenitu co za naród, nawet już nie można specjalnie się rozbić ” Ty zawsze robisz wszystko specjalnie. Złomy, wtopy z znajomością gry. Wszystko tak tłumaczysz. :X
-
Przepiękne ST. Żadne słowa nie wyraża piękności tego ST.
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „watpie ze beda cokolwiek poprawiac na serwie testowym raczej sobie zanotuja wszystko i poprawki beda wprowadzac w gotowej wersji bo to podwojna robota by byla ” Przy testowaniu wersji 6 poprawki były wgrywane na testowym serwerze. Jak pisałam wyżej między otwarciem testowego serwera dla 6.0 a aktualizacją gry minęło 7 miesięcy. W tym czasie było DUŻO aktualizacji na testówce. Podwójna? Żadnego powielania tam pracy nie widzę. [ciach] Super Moderator Ruda:prowokacja
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „zalezy jak na to patrzec. ten kto nie chce wydawac kasy na anty bedzie wolal gotowe zwiekszone wydobycie bez przemiany dexu w reszte surki, a jednak zapotrzebowanie energetyczne bedzie naprawde wysokie. mozesz oczywiscie zyc na 15 pozycji ale jak zamierzasz wyrobic z energia? w najlepszym przypadku z satelity dostaniesz 5pkt energii. co fuzyjna postawisz bo dex bedze ci sie zgadzac? pamietaj ze do fuzyjnej trzeba jeszcze zainwestowac energetyczna a to spory koszt dexu…
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „najsmieszniejsze jest to ze tak jak wczesniej oblegane byly planety na pozycji 15 tak teraz beda 1-3 takze standardowo planetka na 8 pozycji, event na przeprowadzki i dzida na 1 pozycje;p ” Jakbyś policzył to byś wiedział że to się nie opłaca. Lepiej zbudować fuzyjne i mieć więcej deuteru. Tutaj masz > Nadchodzi nowe - dyskusja
-
Cytat od nowynick: „To tak z ciekawości - co się amortyzuje szybciej na tym etapie niż kopalnie? W przypadku wyboru klasy zbieracza to i tak chyba biorąc boost 25% to wciąż im wyższy poziom tym większy kop. ” Chyba wszystko zwraca się szybciej? Flota zwróci się jak latasz. Im droższa kopalnia to mniej daje przyrosty względem kosztów.
-
Cytat od FlyMeToTheMoon: „Nie powiesz mi, że wywalanie 2mld sury w kopalnie, która daje pare % wydobycia jest opłacalne. Liczysz zawsze kopalnie względem amortyzacji, a ja liczę względem szybkosci postawienia floty i odbudowy po dostaniu gonga. Gdybym liczył amortyzacje to przestałbym przy rocznej ” Nie buduję względem amortyzacji. Jakbym budowała względem amortyzacji to już dawno nie opłacałoby mi się budować kopalni. Przed zmianą speed na x1 kopalnie zwracały mi się 40 lat. Teraz na speed x7 j…
-
Cytat od FlyMeToTheMoon: „Górnikowi też dajcie 75% od danego lvla kopalni, a nie bazowego i będzie balans:D ” Do lvl kopalni? Czyli mam 40 to po zmianie mam 70? Cytat od FlyMeToTheMoon: „Napisałem 6zdań, a ty 25. Ja rozkminy? Chyba pomyliłaś mnie z kimś innym. Zazwyczaj piszę 3-4zdania. ” A to przepraszam.
-
Cytat od Revenine: „Górnik ma 50% wydobycia na koncie ” Górnik ma 25% wydobycia. @FlyMeToTheMoon Najmniej opłaca się flociarz, którego wykorzystają tylko osoby które grają UFS. Jeżeli ktoś gra UFS to nie korzysta z bonusów z innych klas bo ma urlop. Wybór między Ekowcem a Badaczem zależy od tego kto ile gra. Nie ma sztywnej granicy między tym kiedy się jaka klasa opłaca. Eko daje zawsze 25% niezależnie ile grasz, Badacz daje większe farmienie + ekspedycje. Żeby skorzystać z bonusów badacza trzeb…
-
Cytat od Das140: „Oczywiście, wraz z czasem klasa górnicza zyskuje coraz bardziej na opłacalności. Jeszcze nie wiem, gdzie jest na granica. ” Granicy nie policzysz Granica jest gdy +2 ekspedycje, +200% więcej nagrody, +większe farmienie da mniej niż 25% eko. To wszystko zależy od aktywności danej osoby, sąsiadów i punktów top1. Głównie od aktywności.
-
Rozmówki u68
PostCytat od Ten Keyra: „Bunkier o wartości 1,5kkk dość skutecznie chroni satki przed racjonalnymi atakami, ale np. przy S&D nie ma czegoś takiego, jak racjonalny atak. Póki co 30k satek udaje się uchować. ” Podejrzewam że Twój i mój sposób na zapewnienie energii na planecie bardzo mało się różni dlatego każdy z nich jest dobry jeżeli tylko spełnia swoje zadanie.