Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Elkanen: „Widzialem jak pisali inni, ze wszystkie klasy chca wymieszac i srednio sie to ludziom usmiechalo. Jakos nikt nie napisal tego co Ty teraz hipokrytko. ” Nie wiem gdzie tu hipokryzja w stwierdzeniu że są osoby którym te zmiany się podobają. W moim sojuszu wiele osób chce tych zmian. Poza też widzę że sporo osób pyta kiedy wejdzie bo się doczekać nie mogą... To Ty użyłeś że wszystkich chcą na siłę uszczęśliwiać. Nie chcą wszystkich bo są osoby którym zmiany się podobają. @Apofis …

• Cytat od Elkanen: „Im pozniej wprowadza zmiany tym lepiej. Dobrze jest jak jest teraz, nie widac by ktos narzekal a na sile chca nas wszystkich "uszczesliwic". ” Tobie się nie podoba a innym podoba. Tak jest ze wszystkimi zmianami. Większość ostatnich zmian to były propozycje graczy.

• Rozmówki u68

powyginany drucik - - DiD U68

Cytat od skar: „a kim ty w ogole jestes bo nie przypominam sobie zebym gral razem z jakims brzydalem ” Dla mnie kiedyś był Ares

• Zasada fair-play S&D

powyginany drucik - - Gra

Cytat od Elkanen: „@buleon, wyjasnij moze po swojemu czym jest push zwykly a czym push ekstremalny? ” Ja pamiętam pojęcie pusha ekstremalnego ale od prawie 9 lat nie występuje ono w zasadach gry. Nie musi mi niczego tłumaczyć. Jest jedna definicja pusha - wspomaganie konta mocniejszego przez słabsze.

• Zasada fair-play S&D

Cytat od buleon: „Cytat od ciap: „Ja bym powiedziała że push to najgorsze przewinienie w tej grze. ” Poczytaj stare tabele kar. Ze zrozumieniem.Następnie wróć do mojego posta, sprawdź czy jest w nim słowo ekstremalny, po czym jeszcze raz tabele kar. W razie potrzeby powtórz. ” Tabela Kar znikła w styczniu 2011 roku czyli 8,7 roku temu. Od tego czasu w Zasadach Gry jest jedyne pojęcie "Push". Nie ma tam żadnego "Push ekstremalny". Również w swoim poście w żadnym momencie nie rozgraniczasz dużego …

• Jeżeli najedziesz myszka na obrazek anty i masz kupioną. Są dwa kubełki na anty: zdobyta i kupiona. Większego rozróżnienia nie ma.

• @Gruby77 Po prawie 8 latach w teamach bardzo ostrożnie odchodzę do tego co czytam na forum. Nie wiem czy gracz gra 24h na dobę. Nie wiem jakie masz swoje postrzeżenia na stwierdzenie takiego faktu. Czemu ostrożnie? Bo bardzo często to co nam się wydaje, graczom, tak naprawdę nie jest prawdą. Przykłady wielokrotnie podawałam również na aktywność 24h gdy po sprawdzeniu widać że gracz tylko parę godzin dziennie jest. Inny przykład? X i Y muszą być multi bo mają urlopy w tym samym czasie... gdy wyst…

• Cytat od zygunia: „Teraz juz kumam dlaczego zamiast koordow powstawiane sa same xxx:XXX ” Kiedyś (i to całkiem niedawno) był zakaz dawania kordów planet. Większość graczy nie wie że już można podawać dlatego nadal w wielu postach widać XXX. Strach tu cokolwiek już dawać żeby kłótni nie było...

• Cytat od Leonidas: „niszczenia moonów idlerów które nie ma tak samo sensu i nie przynosi żadnych korzyści to jest jakoś pomijane a wszyscy z dumą wrzucają te śmieszne raporciki. ” Miałam plan zniszczyć tam troszkę moonów ale... znalezienie małego moona graniczy z cudem. Dziś się baza przetworzyła więc zestawienie znikniętych moonów w tym tygodniu (tak w ramach ciekawoski): * Nr * Nick * Status * Kordy * Moon * > * Zmiana na * % z moona * 1 * mykmyk * I * [1:27:2] * 3833 * > * [1:27:2] * 86,42 * …

• Cytat od @Piciu: „Może ktoś podlinkować adres tego serwera? Nie chce mi się szukać... ” lobby-pioneers.ogame.gameforge.com/en_GB/

• Cytat od Mecenas: „Chyba ktoś tu z operatorów gry nie zna historii naszego unii @ciap ????????? ” Nie jestem Waszym Operatorem Gry. Widzę jedynie że trwa jakaś dyskusja "kupujesz anty możesz łamać zasady gry".

• @Mecenas Gdzie zaprzeczyłam? Zasady Gry + wewnętrzna Tabela Kar jest taka sama dla każdego gracza jak i członka teamu. Jeżeli nie podobają Wam się blokady konta (bo są za krótkie) to problem dotyczy każdego gracza a nie tylko tego co kupuje anty. Tutaj jest odgórna decyzja, nie zależy to od teamu PL. Team PL ma wytyczne pracy w których musi pracować i nie ma tu miejsca na widzimisię szczególnie w przypadku Tabeli Kar.

• Cytat od Kar(L)ik: „Póki co śledziu nie pytałem Ciebie o zdanie, a właściciela gry. Kto tu teraz najważniejszy z ważnych jest na PL z GF ? ” Właściciel gry na pewno nie odpowie bo nie rozmawia po polsku. Najważniejsze osoby w OGame grają na DE. Jak tak czytam niektóre posty to ktoś może sobie pomyśleć "kupię anty, założę multi i będę sobie słać surowce z słabszego i cacy". Zasady Gry są takie same dla każdego.

• Cytat od nowynick: „Jak chcą testować to może były jakieś zmiany i serwery wytrzymalsze, jeżeli nie to test mieliśmy niedawno a sprawdzać ponownie nie ma co. ” Zmienili czy nie to lepiej chyba się zalogować i dać im przetestować. Jeżeli będzie coś źle to kiedyś ta wersja wejdzie na nasze serwery i lepiej żeby było przetestowane wsio.

• Zasada fair-play S&D

Cytat od buleon: „Wchodzi więc tutaj: 1) Bash 2) Payment 3) Push Nie są to jakieś straszne przewinienia ” Ja bym powiedziała że push to najgorsze przewinienie w tej grze.

• Cytat od Zatkao_Kakao: „Pytanko mam Widziałem w raportach i jeden z graczy wkleił RW gdzie cały procent był wykrecony z floty atakujacego , to jest zgodne z regulaminem zabawy ? ” Jest zgodne. Kiedyś zgłaszałam ale to marginalna sprawa i zostało bez zmian. Np. tutaj > S&D - wątek dyskusyjny

• Rozmówki u68

Cytat od ^BrzydaI^: „A czy jak wbijesz 1kkk pkt to zwiększą nam drop na ekspedycji? ” Nie zwiększy Jakbyśmy nie podnieśli speed to 1kkk byłoby za 10 lat to może wtedy byśmy się doczekali aktualki.

• Rozmówki u68

Cytat od ^BrzydaI^: „to masz teraz zapas surki żeby się podzielić i zrobić u mnie te same lvl badań ” Z brzydalami nie gadam! Miałeś nicka zmienić Panie misterze ogame

• Rozmówki u68

Cytat od Elmo[Wieiworak]: „a od kiedy te nowosci startuja? ” Patrząc na ilość błędów pewnie nie prędko. Chyba zrobiłam z @Lojty falstart

• Cytat od Munio_Uni 1: „Czy było już info kiedy nowa wersja wchodzi na serwery ? Jak pisano już o tym to sorry że przegapiłem ale chyba nikt sie nie dziwi że tego nie czytam Dzieki za info. ” Nie było, trwają testy od tygodnia dopiero.