Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Apofis: „Dlatego wystarczy mała obrona i lepiej robić satelity niż fuzyjną, mniejsze koszty, przy ciepłych planetach. ” Rozmawiamy o zimnych planetach. Co było pisane 1000 razy wyżej.

• Cytat od Apofis: „Mając 1667 pełzaczy koszt obrony nie jest tak wysoki jak koszty fuzyjnej plus energetyczna i lvl dexu. Jedno i drugie ma wady i zalety. Budując satelity koszt jest dużo niższy mały wręcz + obrona, ale utrata części obrony i satelit podczas ataku to ryzyko. Natomiast przy fuzyjnej mamy ogromne koszty, które dają spokój z atakami . Kwestia indywidualna. ” Mam wrażenie że próbujesz ze mnie zrobić debilkę. Rozmawialiśmy wyżej że osoby z satelitami mają bunkry po 2-3kk przy 20k sate…

• [ciach] @wampek Satelity to też koszt obrony Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętego posta mniam

• Cytat od PacSzaman: „Obstawiamy zakłady kto wygra sd? ” Ja!

• Cytat od Apofis: „Zależy dla kogo dla ciebie może to nie wiele. Ale dla nie których to jest dużo więc zależy kto jakie ma wydobycie. Ale widać ty nie rozumiesz chyba tego. ” Gdzie powiedziałam że to niewiele? To ponad 1,5 miesięczne moje eko. To mało? Cytat od foxopi: „A kto powiedział, że Ty musisz od razu mieć 50% z łazików :P? Słabsi gracze będą dochodzili do tego stopniowo, a właśnie starsi gracze co mają już rozwinięte eko na odrobinkę wyższym poziomie, to zrobią sobie od razu 50%. Ty zrobi…

• Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „koszt fuzyjna 19 > 22 + energetyczna 17 > 21 : 3.849.960.000 3.111.980.000 1.556.422.000 ” Bardzo duże koszty jak dla flociarza - odpada. dla eko owszem ” Przy takich kosztach to te "bardzo duże" to pojęcie względne. U mnie koszty to 9kkk + 9kkk + 4,5kkk ale co zrobić. Trzeba. Właśnie wszędzie buduję fuzyjną 23. @Strzelec84 Zaknebluj ich, błagam!

• Cytat od KrzysDRJ: „Po wprowadzeniu wersji 7.0. przy grze eko będzie bardzo ważna strategia... Ja przeniosłem ostatnio planety na 15 i na obecna chwile uważam, że to był błąd... Mniejsza o czas jaki straciłem na zrobienie fuzyjnej i energetycznej... w tej chwili mam eko 10 x 35/29/31... Wszystkie planety na 15 pozycji... Do ogrzania tego mam fuzyjna na 19 oraz energetyczną 17... Porównując wydobycie deuteru przy moim eko po zmianie planet na 15 pozycje moje wydobycie miesięczne deu wzrosło o 200…

• Konta

powyginany drucik - - DiD Nekkar

Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „pl.wiktionary.org/wiki/kuka%C4%87 ” wydawać dźwięki charakterystyczne dla kukułki - jak to się ma do gry ? ” czasownik (1.3) slang. patrzeć ukradkiem (1.4) slang. szukać

• Konta

Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „ie serwer pokukać [; ” Co zrobić? ” pl.wiktionary.org/wiki/kuka%C4%87

• Konta

Cytat od Apofis: „Czyli jednak ktoś tworzy te konta ” Ktoś na pewno... Cytat od Apofis: „Statystki można obejrzeć bez zakładania konta. ” Często zakładam konta żeby sobie serwer pokukać [;

• Cytat od Apofis: „Takie pytanie skoro taka dobra jesteś ” Bez szyderstwa proszę. Cytat od Apofis: „jeśli z satelity jest energii 32 to lepiej zrobić 83000 energii z samych satelit czy postawić od 0 lvl fuzyjną? ” Dyskusja wyżej była o zimnych planetach i wyżej wspomniałam (o ile Ruda nie skasowała) że na ciepłych niekoniecznie się opłaca. Wszystko zależy od tego jakich ktoś ma sąsiadów i ile obrony. Rozwiązanie o którym mówię polega na budowie dodatkowego lvl kopalni kosztem obrony. Jeżeli satel…

• Prośba do Elkanena

powyginany drucik - - DiD Libra

Cytat od Elkanen: „ja na Librze jestem przecież nic nie znaczącą płotką ” Zmieniam zdaniem. Masz mega wtyki wszędzie bo pomimo że każdego obrażasz to nikt Cie nie atakuje ani WarriorS ani WINTER. Żadna płotka nie może psioczyć na każdego i nie być do ruszenia w grze.

• Konta

Dokładnie. Nie mam co w życiu robić tylko zakładać konta. Cytat od Starrk: „@ciap ile kont tutworzyłaś? ” O tyle: * data * nowe * skasowane * 2019-10-01 * 5 * 6 * 2019-10-02 * 4 * 2 * 2019-10-03 * 1 * 5 * 2019-10-04 * 3 * 3 * 2019-10-05 * 5 * 0 * 2019-10-08 * 7 * 6 * 2019-10-09 * 1 * 4 * 2019-10-10 * 4 * 2 * 2019-10-11 * 1 * 5 * 2019-10-12 * 4 * 2 * 2019-10-13 * 3 * 2 * 2019-10-14 * 2 * 1 * 2019-10-15 * 1 * 4 * 2019-10-16 * 1 * 4 * 2019-10-17 * 4 * 3 * 2019-10-18 * 5 * 1 * 2019-10-19 * 6 * 4 * 2…

• Cytat od Bearded: „ale zaraz rozczarowanie - znowu te same rozważania o fuzyjnej i wyzywanie od głupków. ” Cytat od Czarna Owca: „400% znalezisk na ekspedycji vs 25% większym wydobyciem Górnika --> różnica 5.6kk jednostek deuteru na korzyść Górnika i to przy bardzo małej aktywności Odkrywca: licząc zysk po 3/2/1, 577k jednostek deuteru na ekspedycje, x35 ekspedycji dziennie daje 20.2kk jednostek deuteru dziennie, przy dość aktywnej grze Górnik: na Fenrirze mam eko 12x40/33/36-37, 25% dziennego w…

• Rozmówki u68

powyginany drucik - - DiD U68

Cytat od ^BrzydaI^: „To może teraz pora na jakiś inny zakład kto wpadnie w recki? ” Jakiś zemsta w moich reckach

• Rozmówki u68

powyginany drucik - - DiD U68

I co jeszcze nagrodę Ci mam dać?

• Cytat od nowynick: „Ciekaw jestem ile średnio dziennie różnego rodzaju zgłoszeń GO muszą rozpatrywać. Przydałyby się jakieś statystyki... ” Wszystko zależy od serwera, od dnia, od okresu w roku, do tego co się dzieje na serwerze. Inna sprawa że każdy ticket wymaga różnego czasu na opracowanie i to nawet jeżeli chodzi o taki sam typ ponieważ każdy inaczej go napisze. Cytat od nowynick: „Co do tej sytuacji tutaj, interesujące też czy dopiero po założeniu tematu się ktoś zainteresował. ” Zgłoszenia…

• Cytat od foxopi: „bo przychodzę tu poczytać o zmianach, które się zbliżają, a nie o tym kto kiedy zwozi ile surki czy też ile ma satelit na planecie. ” O zmianach już wszystko zostało chyba napisane teraz rozwiązywane są problemy jak ugryźć zmiany np. kwestię energii potrzebnej do +50% eko.

• Na słoneczną prawie nie ma

• @Elkanen Ad1. Są ludzie którzy na serwerze mają tyle satelit co Ty i mają bunkry jak Ty. Ad2. Bunkry o których mówisz były taką małą obroną gdy nie chce mi się zwozić surowców to wydaję na obronę - czyli dość często. Avi wleciała na miliard metalu którego tam nie powinno być, ktoś pomylił kordy. Komandora nie mam a nie mam zwyczaju klikać po wszystkich planetach co się dzieje. Nawet nie zauważyłam że mam tam jakieś surowce. W wiadomości tez nie mam zwyczaju wchodzić, jak nie muszę, ponieważ ładu…