Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wampek: „Zdecydowanej większości graczy wystarczała jednak ekspedycja... ” Ja nie powiedziałam że każdy kupuje ale są osoby które wydają tyle ile ja i sporo osób sobie raz w roku kupi za 50-100 zł na handlarza. To nie jest rezygnacja z jednego przywołania handlarza. Powtórze: Przenosisz raz. Handlarza wołasz parę razy żeby dobić do max i wymieniasz co jakiś czas bo surowce się produkują.
-
Cytat od wampek: „Ja na handlarza zawsze uzbierałem z ekspedycji... na przenosiny już tak łatwo nie uciulam... ” No widzisz ja na handlarza wydaję 1kk miesięcznie i też bym z ekspedycji nie uzbierała. I takich osób jak ja jest więcej na ogame. Jeżeli chcecie robić jak to GF zarobił likwidując handlarza to nie liczcie jednego przywołania.
-
Cytat od Elmo[Wieiworak]: „wymieniasz paczki po 20kk maksymalnie czy jak? bo ja tez wymieniam i jakos nie widze zeby mi schodzilo po 200-300k na jedna wymiane zazwyczaj 2-3 razy losuje i mam maksymalny przelicznik ” To nadal więcej niż 3,5 na całą grę jeżeli porównujemy przenoszenie planety na stałe. Kilka dni temu wołałam handlarza 19 razy żeby dał mi maksymalny w dowolnym surowcu.
-
Cytat od Poka Bydlaka Smierdziela: „Mówiono, że GF głupio robi, ponieważ wyłącza handlarza. A tu cyk. Teraz na pewno znajdą się ludzie chcący przenieść duże plany na pola 1-3. Handlarz 3,5k AM Przeneisienie +-200k AM f8deef878867dee11b7a15a0a55765b4.jpg ” Gratuluję! Porównywać przenoszenie które jest na stałe do jednego przywołania handlarza. 200k-300k anty to ja używam na jedną wymianę surowców, a robię to kilka razy w miesiącu. Rozumiem 3,5k ładniej wygląda w Twoim porównaniu.
-
Cytat od wampek: „Poproście @ciap, niech poczaruje exelem i wszystko będzie jasne ” Ale gdzieś ja już to pisałam. Dodatkowo mój excel liczący eko pokazuje bonus zbieracza. Tylko posty które są wartościowe (nie piszę tylko o moim) giną w spamie niektórych osób. Jesteście sami sobie winni że zamiast iść na Disca i pogadać to piszecie tutaj o czymś co spokojnie jest na jeden raz i nikomu więcej (Wam również) się to więcej nie przyda. Nie mam ani czasu ani ochoty pisać 50 razy tego samego.
-
Cytat od Daentiev: „@ciap GO nie programował backupa konta, ale to on odpowiada za "wykonanie" tego backupu, prawda? ” No niestety ale GO nie wykonuje backupa więc tym bardziej za niego nie odpowiada. Jeżeli na poważny problem (nie tylko backup) odpowiada Ci ktoś z teamu to jest to zapewne przetłumaczenie odpowiedzi GF żeby gracz dostał odpowiedź w własnym języku.
-
Cytat od tereth2: „i wyprzedzę już ich odpowiedż pierwsza odpowiedż będzie cos w stylu " sprawa została zgłoszona do IT ja nic nie mogę z tym zrobić " UHUHAHAHAH ” Operatorzy Gry to osoby na wolontariacie. Ich zadaniem jest pilnowanie porządku. Większość problemów z nowa wersja gry to błędy które muszą przejść przez firme. Jeżeli uważasz ze Operator Gry ma nieograniczoną władzę to pamietaj że pracownik GF ryzykuje pensja więc on zajmuje się poważnymi przypadkami. @Daentiev Jak masz jakieś pytani…
-
O jeszcze umiesz atakować? Pewnie kolega pomógł? Gratki mihuszku i Panie Scofield
-
Cytat od ziutek_17: „Cześć, miał ktoś bug że nie z tego ni z owego nagle na planecie się jakieś statki pojawiają? Kładę się wczoraj spać sprawdzam rano i na planecie minus 2k energii. Myślałem ktoś mi satki skasował ale patrzę niema żadnego raportu za to na planecie pasie się 60 pełzaczy ” Najlepiej napisać ticketa z prośbą o sprawdzenie tego przez GO. @Muniek @Apofis Itd discord.gg/ogame
-
Jaka klasa
PostI tyle. W późniejszej grze jak nie masz czasu do Zbieracza lepiej.
-
Cytat od Void: „Cytat od ciap: „Linki polecające nie działają od dawana ” A to jakiś tymczasowy błąd, który będzie naprawiony, czy już nie ma zaproszeń i nie będzie? ” Tymczasowy hmm Jakiś post sprzed roku > Reflinki nie działają z nowym lobby Wtedy też było pisane na zagranicznym forum że zamiast sytemu znajomi ma być coś innego. Niestety nie wiem na jakim etapie to jest i czy w ogóle jeszcze jest.