Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OKA: Dzień 4

powyginany drucik - - Pytania

50

• Cytat od ackra: „Cytat od powyginany drucik: „Można robić 1 + 4 + 4 + 4.... jak tylko czas pozwoli. ” .... jak powyginana ” Możesz mnie nie obrażać? Możesz robić tyle niszczeń i tyle moonów nowych ile chcesz. Możesz sobie wybudować Depozyt i zrobić mega ST na zakończenie gry z sojusznikami. Wszystkimi, bez znaczenia jak liczny masz sojusz.

• Cytat od I am back: „Cytat od Toadie: „Zresztą, ani 5 ani 9 to nie są poprawne odpowiedzi. ” Dlaczego wiec na tym przykladzie gra pozwala na udzial 5-ciu graczy w misji ACS? imgur.com/qBBXoEu ” Obrona wykorzystuje fakt niszczenia moona i ma więcej osób. W ataku nie można takiego czegoś zrobić.

• Cytat od Avinashi: „@buleon Wersja 7.2 a tam zapis: Usunięto błąd pozwalający na udział 6 graczy w łączonej obronie. ja to rozumiem tak, że nie można bronić w więcej niż 5! osób z głównym obrońcą, u którego jest starcie ” To co się dzieje z flotami gdy niszczony jest moon to jest mechanika gry. Nie błąd. Poprawną odpowiedzią jest nieskończoność. Można robić 1 + 4 + 4 + 4.... jak tylko czas pozwoli.

• Cytat od Avinashi: „minimalizm Ciap, minimalizm ” Wszyscy się ze mnie śmieją Nawet jakiś @Uudelleen Już wdech wydech, Pokolorowałam całe 2 zdania. Cytat od Avinashi: „A to takie pytanie, bo w FQ pisało, że konta po przeniesieniu pozostawią po sobie porzucone planety przez tydzień czasu. Wiadomo czy tak jest faktycznie? I drugie pytanie, dzisiaj konto zbanowane, a kiedy nastepuje jego przeniesienie? Po 7 dniach czy już dziś o godzinie 3? Bo zdaje się, że się coś w tym temacie pozmieniało : data-v…

• Jeden temat do wszystkich zmian 7.X to lekka porażka, moim zdaniem... Żeby dokopać się do czegokolwiek o cmentarzu przy tych postach o nowym event... Cytat od Avinashi: „z tym cmentarzyskiem cos ruszyło? Bo podobno już dziś o 3 w nocy miało ruszyć, a w sumie nawet nie podano dokładnie na jakiej zasadzie : data-verified= "> w sensie pisze, że 100 kont dziennie, ale z jednego uni? Z jednego kraju (ze wszystkich uni) czy ogólnie ze wszystkich spoleczności 100 kont dziennie? Bo tam gdzie gram to nie…

• OKA: Dzień 3

8

• Cytat od Hahohe: „Zarówno część zadań jest bez sensu (np. rozpocznij badanie X - współczuję osobom, które je mają mocno wylevelowane xD), jak i balans poszczególnych tierów to właściwie żart, nie licząc siły boosterów, to np. tier 5, najwyższy, jest IMO słabszy niż 2 czy 3. ” Ja już zbieram surowce żeby astro uruchomić na chwilę :P:P

• Cytat od Avinashi: „Cytat od powyginany drucik: „Z ogłoszenia wynika że dla całej społeczności. Zmianę banów widziałam wczoraj o 16-17 więc pewnie dziś będzie podobnie. ” z ogłoszenia wynika nic Czyli blokady kont musi wykonać operator ręcznie tak? ” Automat. board.de.ogame.gameforge.com/i…n-der-it-und-pl-communit/

• Cytat od Avinashi: „z tym cmentarzyskiem cos ruszyło? Bo podobno już dziś o 3 w nocy miało ruszyć, a w sumie nawet nie podano dokładnie na jakiej zasadzie w sensie pisze, że 100 kont dziennie, ale z jednego uni? Z jednego kraju (ze wszystkich uni) czy ogólnie ze wszystkich spoleczności 100 kont dziennie? Bo tam gdzie gram to nie widziałam, by skasowano/zbanowano jakiegos idlaka ” Z ogłoszenia wynika że dla całej społeczności. Zmianę banów widziałam wczoraj o 16-17 więc pewnie dziś będzie podobni…

• Cytat od kasai: „Ale sa takze pytania do szacowania, w ktorych premiowane sa 3 odpowiedzi najblizej poprawnej. ” Ile pytań dostał Art kim był.

• OKA: Dzień 2

mod

• OKA: Dzień 1

"Zaczynając od 03.10.2002 z OGame.de Uniwersum 1" o!

• Jak przed przenoszeniem miałeś bana to na cmentarzy tez masz bana. Jak przed przenoszeniem nie dostałeś bana to na cmentarzy nie masz, masz tylko na starym. Nie wiem czy tak będzie ale przenoszenia które były robione do tej pory konta na starym uni zostawały przez 7 dni z załączonym banem żebyś się nie logował.

• Cytat od cokolwiek: „Wiesz już jak wyszło zdjęcie banów w połączeniu z cmentarzem? Konto może legalnie wrócić na dowolne uni i już bez bana? Jeżeli tak - to cudo nic tylko pogratulować GF profesjonalnego podejścia ” A to śmiesznie wyszło. Wsio ok jest. Widać info że bany są nadawane systemowo było tajną informacją teamu DE. Nie wnikam. Wychodzi że proces przebiega: -> konta przenoszone dostają blokadę konta i są kopiowane na nowy serwer -> po 7 dniach konto jest kasowane na starym serwerze Może …

• Cytat od Apofis: „Cytat od powyginany drucik: „Do kasacji ” Do kasacji czy na cmentarz? ” Na cmentarz To kasacja w znaczeniu znikają z serwera ;x

• Statystyka sprzed 2 tygodniu (?), jak ogłosili cmentarz: * serwer * Konta * Aktywni * Do kasacji * Konta po kasacji * % aktywnych * 68 * 3.848 * 994 * 1.744 * 2.104 * 47 * Nekkar * 3.782 * 494 * 1.806 * 1.976 * 25 * Quantum * 7.709 * 392 * 3.469 * 4.240 * 9 * Taurus * 4.403 * 259 * 1.723 * 2.680 * 10 * Libra * 4.781 * 435 * 2.305 * 2.476 * 18 * Virgo * 2.550 * 152 * 1.141 * 1.409 * 11 * Wezn * 2.756 * 134 * 1.228 * 1.528 * 9 * Xanthus * 2.326 * 260 * 1.103 * 1.223 * 21 * Yildun * 5.009 * 244 * 2…

• Cytat od Starrk: „@powyginany drucik nie jestem specem - widzę jedynie co najnowsza topka ma zbudowane: sam metal i magazyny dla met/kris/dei @buleon ja właśnie mam na myśli 52 poziom na 14-16 planetach. Top1 na nowym uni ma 12kkk pkt... ” 12kkk? Mówisz o tym na DE? ma już 16kkk Skan jest po polsku a nasz top1 ma tylko 1,4kkk punktów. (Jeszcze 2-3 dni i będzie mieć więcej niż ja po 15 latach. ) I tak opłaca się budować jeden rodzaj surowców równomiernie i potem wymieniać na inne.

• Cytat od Starrk: „a ten metal to po to, żeby za 60k anty kupić dobowe wydobycie metalu i przemielić po 3:2:1 ” Ale w takim wypadku opłaca się bardziej równomiernie niż jedna?

• Cytat od CzarnyPan: „Cytat od buleon: „Najpierw ten gamoń musiałby mieć 52 poziom kopalni metalu ” zgadnij czyj skan dostałem dzisiajzapodaj.net/5455d0b5c56cc.png.html ” Resztę jakie lvl ma? 215kk punktów w jednym rodzaju kopalni?!