Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Waxillium: „Pytanie nie mogą być zrozumiałe i jednoznaczne, bo nie pozwoliło by to wyłonić 3 graczy do nagród. Jedna trzecia eventu za nami i jest 11 osób z maksem punktów, moim zdaniem pytanie powinny być jeszcze mniej zrozumiałe i jednoznacze by wyłonić tych co najbardziej zasługują na nagrody, czyli tych co myślą prawidłowo, tzn. zgodnie z prowadzącymi konkurs. ” Pytanie powinno sprawdzać wiedzę a nie domyślać się co autor miał na myśli.

• Cytat od Hahohe: „Cytat od powyginany drucik: „Problem w tym że pytanie moim zdaniem jest bardziej niejednoznaczne niż np. pytanie o ACS. ” Chyba sobie żarty robisz. W dzisiejszym pytaniu akurat nie ma miejsca na interpretacje ze względu na dosłownie jedno słowo. ” Podejrzewam że właśnie to słowo sprawia że pytanie można na dwojako intepretować i każda strona ma argumenty za poprawnością swojej odpowiedzi.

• Cytat od buleon: „Pytanie jest jednoznaczne - tak napisał @Toadie - więc problemu być nie powinno. ” Problem w tym że pytanie moim zdaniem jest bardziej niejednoznaczne niż np. pytanie o ACS.

• klonowanie floty

powyginany drucik - - Błędy w grze

Opisujesz buga specjalnie żeby jeszcze więcej osób korzystało? ogame.support.gameforge.com/pl

• @ackra on pisze o punkcie 5: "5. Rozpocznij badanie: 1 x Technologia plazmowa"

• Cytat od Muniek: „a mydliłas oczy o kobiecie Popuriego Tyyy Ty Ty niedobra Ty Ty ” Nic nie mydliłam tylko wspomniały mi się stare dobre czasy

• 1. Jako pierwszy dawał posty z forum 2. Art w swoim temacie wspominał o tym że przyjmował go Sirius <= pewnie ktoś czytał o tym przy okazji pytania o Art. 3. W necie są screeny gdzie był FA z 2 innymi osobami

• OKA: Dzień 9

powyginany drucik - - Pytania

2008

• Cytat od Muniek: „Mało kto mimo że wielu grało. Mało kto sie interesował FA tylko klikał mtki. ” Moje uni 8 prawie się interesowało FA bo całe uni szeptało że to laska naszego top1. Tylko kto był tym pierwszym.

• Cytat od Muniek: „Ja szukałem guzik znalazlem, cos poczytałem, wypytałem innych graczy i będę strzelał bo nie wiem dalej... ” Tak to chyba większość ma. Mało kto pamięta stare czasy.

• Cytat od kasai: „Oczywiscie chodzi o nasze forum:) jakbysmy wiedzieli, ze pytanie bedzie tak trudne do odgadniecia to by bylo za wiecej pkt. ” Pierwsza moja myśl - tylko 1 punkt?!?

• OKA: Dzień 8

Sirius

• Cytat od ackra: „@powyginany drucik to nie propozycja tylko zgłoszenie błędu, i to dużego błędu ” Błąd to niezamierzone działanie programu. Tutaj zamierzone... Dobrze wiem że wiesz o co chodzi. Serio idź na ogame.en z tym, jeżeli oczywiście masz odwagę i nie chodzi tylko spamowanie, dyskusje które do niczego nie prowadzą.

• Cytat od ackra: „Jeśli geolog jest opcją którą trzeba wykupić za realne pieniądze powinien dawać bonus liczby pełzaczy dla wszystkich klas a nie tylko dla zbieracza. Opcja za którą się płaci nie może dawać dodatkowego bonusu tylko części graczy którzy wybrali jedną z klas. ” To co piszesz nie jest błędem a zamierzonym działaniem GF. Zamierzone ponieważ wpisane jest to nawet w opis klasy i tylko tam. Propozycje do gry chyba najlepiej zgłaszać na forum board.en.ogame.gameforge.com/i…board/684-ogam…

• Cytat od Waxillium: „( 45^3+37^2+42)/(45+37+42)*1.5+60*(1+2*10%) = 1191.38 ~ 1191 ” Coo?? Skopiowałam to w excel, wyszło mi to samo co Tobie > 1191. Wpisałam swoje kopalnie i już wyszło mi coś innego niż pokazuje ogame. Nie wiem po co tak kombinować jak niektórzy. Suma kopalni * 8,8, ucinamy ogonek i mamy wynik.

• Cytat od ackra: „Ale geolog to jest kupna opcja i powinien mieć takie same profity dla wszystkich klas. ” Byłeś GO i wiesz jaką siłę ma taki GO w przekazywaniu swoich opinii. Dokładnie taką samą siłę ma każdy z team wiec /wzrusza ramionami/. Cytat od Antharas: „OKA: Dzień 6 chyba z matematyką w szkole też było na bakier @john malkowitz007 ” Z tego co widzę to nie był samotny w wyliczeniach.

• Cytat od cichah2o: „Nie każdy robi za antymaterię, a jak już robi to po co rozbudowuje msbn i laboratoria na koloniach? ” Bo pewnie kiedyś jeszcze robił normalnie Czas rośnie * 2 (lub 1,75 dla astro), nie ma zmiłuj kiedyś musisz za anty jak chcesz rekordowe poziomy.

• OKA: Dzień 7

Pancernik

• Cytat od Apofis: „Cytat od zefir: „9 * 18 poziom + 2 * 19 poziom, co razem daje równy 200 poziom laboratorii. Niestety wzór na czas badań jest tak skonstruowany, że nawet przy takich laboratoriach, czas oczekiwania na następne poziomy moich badań to kilkan ” Chwila masz 11 planet ? to po co ci MSBN aż na 17 poziomie ? powinieneś mieć 16 planet po 18 lvl Dodatkowo można poczekać na 25 % eventu zdarzenie plus technokrata 25% i masz połowę szybciej. ” Ma więcej planet Przy takich poziomach i tak ro…

• Cytat od zona_rolnika: „a jak po kliknięciu nie dodało msbn to gdzie to zgłosić ? miałam na 5 i mam na 5.... ” Napisz ticketa