Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mnie tam zastanawia że parę osób pisze że dawanie astro to za dużo na taki event ale całkowicie np. nie widzi problemu w tym że w przyszłości topka to będą pewnie osoby które posiadają wysoko DOK. Teraz rekordziści na świecie zgarną 300kk punktów lub 1500kk. Mi zrobienie 1500kk zajęło 15 lat. Dawanie drogiego pożytecznego badania jest głupie ale dawanie MEGA drogiego budynku, bezużytecznego będzie ok. Dowiemy się co dostaniemy... jeszcze 20 min

• OKA: Dzień 16

powyginany drucik - - Pytania

Próg ACS stosujemy gdy: - zwycięzcą jest kilku połączonych obrońców, a udostępniający planetę/księżyc: będzie miał pustą planetę (brak jego floty i/lub obrony)

• @Muniek To gratuluję 70kk punktów w doku. Rekordziści wezmą teraz 300kk

• Cytat od CzarnyPan: „Cytat od powyginany drucik: „Górną granicą dla większości graczy będzie granica 16 planet. Niektórzy pokuszą się na 17. Na 18 zdecydują się osoby które albo kupią paczki albo jakiś mega złom. ” top1 na niemieckiej tucanie ma juz 18, oczywiście za paczki. 17 ma na pewno ten Rosjanin, i może jeszcze ze 2 osoby, nie sprawdzałem ” Po 1. Napisałam dla większości graczy, nie dla wszystkich. Po 2. Czuję się głęboko urażona tym jakoby trzeba było mi wypisywać info o planetach!!! Łap…

• OKA: Dzień 15

4000

• Cytat od Kratos: „kolejne pytania moga dotyczyć: - ile banów wlepił Adanio - ile zgłoszeń w systemie support zrobiła ciap - ile dni jest w teamie Art Miłego strzelania ” Ticketów zrobiłam zero. O ile 1 i 2 nie jesteś w stanie policzyć/ wiedzieć to Arta możesz znaleźć.

• Kurde... Prawie rok mnie na forum nie było, nie widziałam ile postów pisała taka 3ka użytkowników.

• Cytat od ackra: „drugi wybudowanie stoczni itd. ... ” Nie trzeba było bo mogłeś dostać w event lub kupić na rynku jak jeszcze się dało.

• Cytat od Aurora Borealis: „Czy ja dobrze rozumiem? Planetę ma się co dwa astro, a parzyste poziomy są pustymi punktami, bo te poziomy są rzekomo bezużyteczne? ” To już zależy jaki poziom astro robisz. Jak mówiłam każde badanie ma swój maksymalny poziom. Jeżeli top 200 odbierze np. poziom 24 to nie jest dla niego pustym lvl bo sam zbierze lvl 25. Jeżeli taki top odbierze 32 to jeżeli nie wygra kolejnego poziomu będzie dla niego pustymi punkami. Jeżeli kiedyś zrobią konkurs w którym można wygrać a…

• OKA: Dzień 14

14.03.2005

• Cytat od ^BrzydaI^: „@powyginany drucik co sadzisz? Chyba sie zgodzisz ” Proszę się nie nabijać z moich napędów nieruszanych od stycznia 2007! Cytat od I am back: „Jest takie badanie jak ekspedycja? ” Tak, astrofizyka.

• Cytat od Nonick: „Cytat od ^BrzydaI^: „Tylko trzeba zwrocic uwage ze jest 16 badan i nigdzie nie jest powiedziane ze w kazdym evencie bedziec 1 lvl badan bo to by sprawilo ze badanie za surke bylo by bezsensowne ” Nawet gdyby w każdym evencie było +1 jakieś badanie, to tym bardziej robienie badań za surowce byłoby jeszcze bardziej sensowne. Jak zbadasz coś samodzielnie za 20 mln to dostaniesz 40 mln, a jak zbadasz za 40, to dostaniesz 80. Więc paradoksalnie wprowadzenie tego na stałe spowoduje, …

• Wyłączyłeś wtyczki? Spróbuj wersja 7.6.0 Nie można zniszczyć przeciw rakiet

• OKA: Dzień 13

"pole wrakowe pojawi się, jeżeli przynajmniej 5% floty w walce i ponad 150.000 surowców zostanie straconych." Po walce poleci do nas transport z polem wrakowym, nie wymaga do tego DOKu. Jeżeli chcemy odebrać to wtedy musimy mieć DOK.

• Tak, top 200 dostanie poziom który by sam zrobił - właśnie w tym widzę problem - słabsze top dostanie LVL które sami zrobią, mocniejsze top dostanie lvl który tylko może odebrać jako nagrodę. "dostalas tylko pkt" Dlatego wspomniałam o 2 lvl a nie 1 lvl. Jeżeli event ma być częściej i nie ma ograniczenia ilościowego które ma liczba badan to kiedyś będą się powtarzać badania/ budynki. @Muniek już czeka na DOK i 60kk punktów.

• Od kiedy mamy nagrody +1 - czyli 2-3 lata nie uważałam że są to dobre nagrody. Nie chodzi o ten nieszczęsny lvl DOKa czy MSBN. Każdy poziom czegokolwiek ma jakieś 'maksimum'. To jaką nagrodę odbierzesz nie zależy jak świetnie grasz, tylko w jakim monecie rozwoju się znajdujesz. Jeżeli za pół roku dają 2 lvl astro to dostanę nową planetę ja i np. top200. Tylko taki top200 kiedyś by zrobił lvl który odebrał, ja pewnie bym nie zrobiła (jak dla większości byłby nie do przeskoczenia czas zbierania su…

• Cytat od Antharas: „Zasłużył, ma taką taktykę gry a nie inna ” Czy zasłużył takim czym inni nie zasłużyli? Bo moim zdaniem nic szczególnego nie zrobił w grze czego inni nie zrobili. Jakby kiedyś dali jako nagrodę Astro mam nadzieję że tak samo będziesz mnie bronić jak wezmę lvl 30. Na chwilę obecną top1: * zefir * HYDRA * 7 * pl * 68 * Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych 16 (100), * Nox * HUNT * 6 * de * 147 * Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych 16 (100), * El Kelo * EdM * 7 * es * 145 * M…

• Cytat od jankes995: „Skąd lub w którym momencie dowiaduję się że minęło mi już 60 dni na urlopie Bo jak się już zaloguje w uniwersum to kolejne 60 dni będe czekał ” Musisz sobie zanotować kiedy ostatnio się logowałeś lub ktoś z sojuszu/znajomych sprawdzi.

• OKA: Dzień 12

7 - dla tych samych badań bez wspomagaczy.

• @jankes995 Tutaj wrzucili screena z wyborem nowego serwera: Wersja 7.x - dyskusja