Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dziekuje za lot +ekstra czas ....jak ponad 10 lat temu 1 ze 100 nocy pozdro wszystkim pamietajacych Nas +.....zaproszenie na Europe jest milutko ....... jak zawsze .. obroncy SZ.O
-
WOW ...Graty ....trafic idealnie w chwile slabosci tego gracza cieszko bylo... ..milego przetopu ;-p obroncy wytrfalosci ..szybko sz,o
-
...ten petrex ...widze to lubi byc w cetrum graty Tomato zas teras zezlomuj tego co sure zostawi u siebie ham
-
.....polecialo tym razem zdazylem POZDRO Europa mafia ...to jest ekipa..... Poke Sz,o Dnia 24-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [u22] ________________________________________________ Krążownik 53.000 Pancernik 38.750 _________________________________________ Obrońca Poke [GRU] ________________________________________________ Mały transporter 19.958 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 14.572 Okręt wojenny 10.000 Statek kolonizacyjny …
-
bez iternetu takie zyski pale gume bo jak zacznie z internetem koniec sw obroncy przeprowacki blizej mnie
-
Gratki super akcja ekstra sojuszowa puszerka R klasa
-
....ekstra akcja ..mowie dojade sobie cos no i wykobinowalem 4 krotnie slac gsy 1 dzien wczesniej wnocy nad ranem obronca ...lump prawdziwy uparcie slal fsa z mona na 1 gali gdzie niszcze szlyy silna psycha chyba .. poszlo okolo 30 niszczen z 4 kont na rozne mony isyndora ..skocetrowalem sie na 1gali reszta szla by bylo wesolo i 7 fala GS Twoja flota z: dotarła do księżyca planety Księżyc [1:11]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa k…
-
NIE bylo oglodac enigme a wogle w inej sprawie ogloszenie rekrutacja otwarta przyjme ludzi serjnych kilerow co utukom lumpa ras po ras .. pozdro wakat asie wywiadu ..mnie tu ..ladnie wszystko posprawdzaj ....ma byc jasno ..
-
rysiek13 (oczekuje na zejscie z urlopu) i przystapienie namieszalesz kasacjom mojego sojuszu ...wakat poklepal po plecach dobra robota ...macie to ...i troszke nadrabiam-- a lider to i ider( fajnie wasz chociaz ma500k pkt wiec kiedy zaloguje sie i zagra malo checi tak pisall 2 miechy temu ale no..zycze wam no poprostu kontaktu ...z nim i przekaszcie ze pozdrawiamy
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: {KIL LUMP} TAKING OFF ALL LUMPING vs [LUMP] LUMPY MROKU 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: -30 dni od 01.04.2019 -ustrzelenia lidera danego sojuszu altomatycznie konczy wojne zwyciestwem 3. Minimalny próg raportów liczących się …
-
Wakat smigasz na forum zamykaj te okienko bo no niebede sciemnial sojusz sie rospadl by uniewaznic LUPY WYGRYWAJA 2-0 haha no ze wakat wam to przyklepal oszustwo i skasowanie soja --przeciwnego sprawdzajac nawet to ze byles swym kontem unas w sojuszu i jest jak jest lubie jak jest cieplo i nic nie idzie ..odrazu czuje ze gram a jakie checi ......112 tyle w temacie
-
...hmmm lecim aco... ty kaleka powyzej wes ogarniaj odbudowe swoja isydora plany byly dalej grac(ogame) jak obiecalem bylo by dalej ciekawie (zapytaj trutnia) i TU chyba zbroja niewytrzymala szybciutko N przemyslal przeliczyl ..i co tu zrobic ...naprawde zamykaj wolaj glosno sedziego ... ale czy mi potrzeba wiecej niz 6 atakow na 24h ---plany nie zostanom coscie podczytali i wyniesli jest wasze to taki gest bo nieda sie ukryc slownik odwraca na tablecie mi slowa sie edytuje
-
lumpy TRUTNIA NAM WZUCILISCIE PODCZAS AKCJI i zamieszania O.K ---dobry pomysl ..luz (nawet wam powiem chytry plan) no hit sezonu ...no ale co by niebylo .. N wojne wypowiedziales warunkow ustalac niechciales teras gdy odbyly sie niszczenia i 2 duze rw ..zbroja niewytrzymuje ..chcesz sedziego wolac ze walka niewazna ZROB jak uwazasz ..tylko czy reszta spoleczenstwa uzna to za wygranom to zobaczymy .. innaczej SKORO WOLASZ Wakat tu i tam ...to wogule jest hit sezonu ...wypowiedziec wojne i wolac o…
-
Sadacz ...a cos tam ty w tej 4 maz ze caly czas szukasz ...skibir...juz tam nielata zdjolem tego m7 k i recki byly z detkami tylko na powrocie ;-] szkoda...ale tu to rozwaliles system bo zimyny czyjny jak gajowy SZ.o a Ty gon Wuja w pacach .....jak jestes to widac jak se plywasz hahaha (slownik odwraca mi slowa na blecie potem edytuje)
-
Widzisz Lumpie a my z szacunkiem ..wypros NarImmor z wanny ..otrzep go z lisci i pomysl 3 piloty zwiazki na dwoch z pasazerami i trzeci otwarty .....i co zrobisz ..teraz juz wiem bronisz mona 4k a 8ki dwie Ci na oczach zdjelismy ..my wszyscy tylko se tak gramy ..dla zabicia czasu .czy jak kogos...rozumiem ... grajmy..
-
tabletek sie najadl i pajacuje kilka faktow - Gracz WujO dołączył do sojuszu. 31.03.2019 01:49:49 Od: uniwersum 22WujO przystępuje do uniwersum 22. - Gracz GramBezInternetu dołączył do sojuszu. 31.03.2019 01:49:45 Od: uniwersum 22GramBezInternetu przystępuje do uniwersum 22. - Gracz Fabiano dołączył do sojuszu. 31.03.2019 01:49:41 Od: uniwersum 22Fabiano przystępuje do uniwersum 22. meansmile.gif Raport wojenny SPIE NA KLAWIATURZE xxx 31.03.2019 03:47:25 lecialem 3 pilotami na godzine przed star…