Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Serdecznie pozdrawiam Sojusz I Znajomych - licznych zgłoszeń poszło -Go Blokować Tylko Agresora -To .. Mnie nie było ALE -7 dni 8 9 już jestem 10 i na 11 dzień poproszony przez Narimorra 200.webp wykonałem lot jak prosił z kolegą Laputinem..... Dnia 27-10-2019 69:69:69 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Bombowiec 701 Niszczyciel 10.075 Okręt wojenny 205.894 Pancernik 224.502 Mały transporter 354.099 Lekki myśliw…
-
Agresor Zlo [TYLKO MY] vs. Z A N Y [LUMPY] ---->>> 362762.01% ogień w szopie ...... Dzieki Nari... Dnia 27-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Bombowiec 701 Niszczyciel 10.075 Okręt wojenny 205.894 Pancernik 224.502 Mały transporter 354.099 Lekki myśliwiec 3.563.398 Krążownik 313.910 _________________________________________ Obrońca Z A N Y [LUMPY] ________________________________________________ Mały tr…
-
nie przecie Agresor Zlo [TYLKO MY] vs. Z A N Y [LUMPY] ~ 127.27% Dnia 26-10-2019 76:50:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Krążownik 1.888 _________________________________________ Obrońca Z A N Y [LUMPY] ________________________________________________ Mały transporter 20 Lekki myśliwiec 1.507 Recykler 127 Satelita słoneczny 64 Wyrzutnia rakiet 695 Lekkie działo laserowe 2.212 Ciężkie działo laserowe 16 Dział…
-
przyjmujemy Agresor Zlo [TYLKO MY] vs. Z A N Y [LUMPY] ~ 453.25% Dnia 26-10-2019 79:51:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] ________________________________________________ Mały transporter 2.222 Lekki myśliwiec 333.333 Okręt wojenny 222 _________________________________________ Obrońca Z A N Y [LUMPY] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Wyrzutnia rakiet 7.185 Lekkie działo laserowe 90.008 Ciężkie działo laserowe 132 Dział…
-
jak wrócę byś miał Nalimorku cos uszykowane tak Ci się pomieszało ze tadejro mi słał gwiazdy ze ja mu poleciałem z 4 + flote 7h ---nie no siedziałeś z 2 dni nad tym jeleniu kilka Pz znika ale już byś Ty nie wiedział czemu... Laputina zapytaj obroncy Sz.o a zapomniałem dodać czas zastał podany taki sam jak Tobie wleciałem na równo z Tob.... ufff --- ze nie na 50 a 52 czy 51 wszystko w grze Moderator Neferet:Połączyłam posty. Przypominam, że istnieje opcja edytuj.
-
UWAGA KONKURS
Post...Nalimor na Prezydenta
-
Wiele by pisać ... ale wszystko co można napisać to że spontan GS kami ...lot 1g 22min na top 1 mimo anty recy w 1min 390k wyszlliśmy na swoje - na zakupy w pet shopie.... Dzięki- BRYGADA RR .... Cytat od Skibix: „Bardzo dziękuje za zaproszenie do wspólnego ataku .dla takich % i frajdy jeszcze gram w te grę biggrin.png ” ..... Cytat od Z A N Y: „KUPIĘ DEX dużo i pilnie ” Vice Sol Agresor Zlo Dnia 26-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo [TYLKO MY] _________…
-
ładnie a dopiero co mówiłeś ze jak będziesz miał czas to Agresorom się odwdzięczysz tylko czy akurat jej nie mogłeś oszczędzić ;-] Graty !!! trafić Cyrax no nie powiem ....cos musiało i wiem ze tak było ważniejsze ale gratki Karolinko... musisz poćwiczyć ...sz.o to chyba raczej odbudowane już to powodzenia
-
...dobra ..idę spać nie farmic ..mi paliwa
-
Fabiano gracz nie tuzinkowy badzo uni straciło na jego odejściu i kilku graczy z topki GBI Rispekt Sadacz (Wuja nie wspomnę bo się upar i h..hee) ale ale przecież serwer otwarty grajmy ..na historie przyjdzie pora po 1 fuzji Szymon Graty //// obroncy bsz.o