Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kazeshini: „Nie wiem , ale jak dla mnie Rw jest moje , a ty powinieneś być po prawej stronie. Nie uwzględniasz Pola Wrakowego, które powoduje, że mam mniejsze straty. ” "Zwycięzcą starcia jest ta strona, którą wskazuje wygenerowany przez grę raport. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki złomu czy faktu, że obrona w części się odbudowuje."
-
Witam kupie dex za mix/krysztal/metal co kto chce zachecam do zbierania wiekszych paczek wtedy dostaniecie lepsze przeliczniki preferowane ilosci powyzej 5 mln Kontakt na pw w grze nick mateuszgg Przeliczniki: - standardowy 2,5:1,5:1 - przy ilosci powyzej 10 mln 2,6:1,6:1 - przy ilosci powyzej 20 mln 2,7:1,7:1
-
Starcie ze kopara opada gratuluje! gralem na fenrirze i widzialem ze macie ogromny potencjal ale nie sadzilem ze tak dlugo ekipa TR bedzie rzadzic na serwie teraz tylko czekac na jakies unifusion i kontretna napierdalanke z rownie mocna ekipa brawo dla atakierow ale takze obroncow piekny procent wykreciliscie
-
Cytat od buleon: „AR Eco x6, Fleet x2, Research x12, 70% DF, 0.5 Deu consumption, 5 Galaxies, +25 fields, Category: balanced, Stomt on. CZ Eco x5, Fleet x1, Research x10, 70%DF, 0.5 Deu consumption, 6 Galaxies, +25 fields, category: miner. DE Eco x4, Fleet x2, Research x8, 50% DF, 0.5 Deu consumption, 6 Galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, Category: balanced. DK Eco x6, Fleet x2, Research x12, 30% DF, 0.5 Deu Consumption, 4 Galaxies, NO ACS, +25 fields, 25.000 DM after validation, C…
-
na 1x swietnie gra sie flota, gralem na xanthus i rewelacja co prawda farmic mi sie nie chcialo (zreszta dla mnie farmienie nie jest domena flociarzy) ale duzo zlomowalem kazda predkosc rzadzi sie swoimi prawami i na 1x mozna mnostwo bfsów trafic nawet jesli musisz leciec ponad 1,5h w jedna strone... ciekawsze akcje to czysta przyjemnosc obserwacje, taktyka, dobre pomysly a nie latanie na pale
-
zazwyczaj jestem bardzo aktywny ale sa takie dni ze chce puscic tego fsa o godz 18 i odebrac dopiero o 12 nastepnego dnia i miec wszystko w dupie czasem logne sie na minutke zobaczyc co tam sie dzieje ale miec wzgledny spokoj.. niekoniecznie tez chce marnowac planet i dublowanie ich w ukladzie lub ukladzie obok... a teraz juz chyba wszyscy potrafia wyklikac zawrocona stacje wiec takich zdublowanych planet trzeba by miec ze 3x2 a to juz utrudnienie dla mnie bo wole miec lepsze rozstawienie dlateg…
-
na 1x nikt nie poleci na 1kk bo dlugi lot i szoda marnowac czasu a na 6x jak mam powiedzmy 30min w 2 strony no to hmm 2 razy 12 razy 1kk = 24kk na godzinke niezle pomysl ze jak ktos ma malo czasu na gre i w pare h moze sobie wszystko ogarnac.. no okej pofarmisz, zsylke zrobisz, pohandlujesz.. ale top starc raczej nie porobisz bo jak flota stoi to albo ktos online albo ktos robi aktywki non stop.. na 1x troszke obserwacji, dobry pomysl i top flotki zlomujesz no i zrob fsa na noc albo jak idziesz …
-
Kto gra?
Postile ludzi?? daje juz 3 gale??
-
rzadko komus gratkuje ale pierwszy tysiaczek wpadl w wasze smerfne raczki to gratuluje cisnijcie we flote i zlomujcie na jeszcze wieksze procenty bo malo ciekawych starc tutaj
-
Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „To ciekawe po co otwieraja co rusz nowe serwery i daja eventy jak ten dzisiejszy na antymeterie? Zrozum kochaniutka, ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase ” Gdzie ja napisałam że nie chcą zarobić? Chcą ale gdy gra przestanie zarabiać na siebie to OGame nie skasują jak inne gry które przestały istnieć. ” Poprosze o jakies konkrety, potwierdzone informacje, a jesli to tylko domysly i wrózenie z fusów to daruj sobie takie komentarze