Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Poka_Bydlaka: „Cytat od new_mateuszgg: „tylko czy zostana nowe statki wprowadzone na stare istniejace juz uniwersa? ” Nie da się wprowadzić ładowności sond(czy innych nowych rzeczy)na istniejących uni, a ty podejrzewasz GF o taki ruch? ” pancerniki wprowadzili na stare.. troche poplakane przez zwolennikow OW bylo a teraz malo kto juz pamieta
-
mysle ze 1 ze statkow to na bank recykler z wieksza pojemnoscia, mniejszym spalaniem ale kosztem predkosci reszta hmm jakby byl chociaz 1 statek bojowy to super tylko czy zostana nowe statki wprowadzone na stare istniejace juz uniwersa? dobrze by bylo.. chyba ze to chwyt marketingowy co by na nowych uniach bylo wiecej ludzi
-
Cytat od roermond: „Ogarnij się,kto przy pilnowaniu ataku będzie jeszcze odmierzał czas,czy mu minęło 10 s czy nie.Kazdy skupia się na tym co widzi w raporcie,jak jest pusto to dalej skanuje.Gdzie tu jeszcze czas na sprawdzanie odstępów między skanami. ” Jak jestes w stanie zorganizowac skany co 1s przez 5 minut to zorganizujesz 10s przerwy czy za trudne? wszystkiego nie czytam bo pewnie polowa i tak juz usunieta
-
Jasne ze moge cos zaproponowac, ale do tego moze osobny temat? W ktorym kazdy gracz bedzie mogl dac konkretne wytyczne od siebie/wskazowki jak rozwinac odpowiedni podpunkt regulaminu. Bez zadnych gownoburz i atakowania jedni drugich. Wiadomo co kilka glow to nie jedna, kazdy wpadnie na cos madrego. Przyklad w ciagu ostatniej minuty miedzy 60 a 30 sekunda do wlotu musi byc min 10 sekundowa przerwa w skanowaniu. Co ty na to? Na pewno cos wymyslisz wiec dawaj przeciez o to chodzi zeby uscislic regu…
-
Cytat od czubulus.: „@Bad.Whisky I wspaniale że udało się policzyć zawrócone zatrzymaj. Ja rozważam taki scenariusz lecę do typka => opóźniam => skanuje => widzę dodatkowe siły do pomocy => skanuje jak najczęściej sam lub z sojusznikami. I co w tedy ? To że skanując zawrócenie zajmujemy starciami flotę ofiary i generujemy dużo wiadomości. I co to jest ktoś mi powie ? Spam ? zatrzymywanie floty ? @Art co w takich przypadkach. Przecież wyliczanki, kontry to kwintesencja tej gry. ” Jesli ktos sie p…
-
zgadza sie dex, tylko gdzies przeczytalem nie wiem czy w tym watku czy innym gdzie Art twierdzi ze nie maja mozliwosci sprawdzenia czy takie zabiegi uniemozliwiaja faktycznie podniesienie floty... chodzi mi o uznanie tego za bugusing.... jesli udowodni sie to i zostanie oficjalnie uznane za bugusing to juz jest jeden krok do przdu i to bardzo duzy... cala otoczka dotyczaca tego czy bylo to celowe czy nie no to juz w decyzji administratorow
-
Cytat od Art: „Cytat od dexPL: „W moim przypadku spam byl przez 3 min, ponad 150 skanow na moon- cel ataku. Powstal lag, przez ktory nie moglem ( 3 min) zabrac floty. Mam rozumoec, ze to jest normalne zachowanie, zalecane przez Team. Bo przeciez nic sie zlego nie dzieje, co z tego ze leci flota atakujaca. ” Nie rozumiesz. Nawet jeśli doświadczyłeś laga, nie mamy możliwości sprawdzenia tego. Wszelkie proponowane zabiegi na ukrócenie praktyk spamowania prowadzi do tworzenia kolejnych luk do wykorz…