Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 327.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od CisneBEZanty: „Cytat od new_mateuszgg: „Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Patrząc na to za ile GF funduje nagrody dla top1,a to ile top1 będzie musiał wydać na anty, aby wygrać to gratulacje dla nich za kolejny sposób na wyciągnięcie masy hajsu. Nie dziękuje. ” rok temu wydalem 40 czy 60 zl a wyciagnalem 4 x 50 euro za 4 miejsce wiec chyba nie tak zle co? ” a ja zagrałem bez anty i hajsu i byłem top 5,po prostu zmarnowałem 2 tygodnie czasu dla gry,teraz staruje ponownie ,ale nie dla nagrody a s…

• Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Patrząc na to za ile GF funduje nagrody dla top1,a to ile top1 będzie musiał wydać na anty, aby wygrać to gratulacje dla nich za kolejny sposób na wyciągnięcie masy hajsu. Nie dziękuje. ” rok temu wydalem 40 czy 60 zl a wyciagnalem 4 x 50 euro za 4 miejsce wiec chyba nie tak zle co?

• gdzie pozdro i buziaki dla mnie

• graty kocie piekna akcja i nutka super

• gratki hefi i night cisniecie ladnie tylko mi po satkach nie latajcie

• Proponuje jeszcze - pierwsza zniszczona gs w st - pierwsze st wykonane wylacznie gsami - pierwsze st wykonane przy pomocy moonkillingu - pierwsza kontra w st - pierwsze kontra reckow na miare st Postaram sie jeszcze cos wymyslic

• Cytat od DUDEUSZ: „Cytat od Ksanterio: „Ankieta.......... GO powtarza że to tylko podgląd......... @smoki napisał że postara się uwzględnić żeby było 5 gal.... Ale to tylko słowa by uciszyć wszystkich...... Po prostu Go chce mieć z górki ankieta pokazała 7 gal i tak podali dalej..... Z resztą jaka ankieta była do tej pory takie powstawało uni żenada po prostu.................................... Uni DORADO jest dobre tylko ale było by super jak by miało minus 2 gale... ” Ale zaraz. Smoki powiedzi…

• cosmos - speed floty x1 / 7 galaktyk aquarius - speed floty x3 / 9 galaktyk zibal - speed floty x1 / 9 galaktyk bellatrix - speed floty x4 / 6 galaktyk virgo - speed floty x6 / 5 galaktyk yildun (2/6) i wezn (3/6) maja jeszcze w miare stosunek speed floty / ilosc galaktyk tylko dlaczego dawac wiecej gal na nizszym speedzie floty, a mniej gal na wyzszym speedzie

• Cytat od smoki: „Nie można niestety zmienić konfiguracji. Postaram się uwzględnić postulat 5 galaktyk przy następnym uniwersum. ” No ico nie udalo sie uwzglednic naszego postulatu z 5 galaktykami @smoki? Moze jeszcze nie jest za pozno

• Gratki ladny procent wykreciliscie.. a ja po prostu zapomnialem o grze, dopiero kolo 24 pomyslalem ze flota moze stac wiec sie lognalem... teraz to sobie odpoczne

• no procencik juz bardzo ladny i zlom caly zebrany tylko pozazdroscic

• Kolejny fajny kasek wpadl i apetyt rosnie - w miare jedzenia pozdro dla calego CMTR budujcie floty a nie obijacie sie Dnia 31-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [CMTR] ________________________________________________ Mały transporter 22.000 Lekki myśliwiec 88.367 Pancernik 1.278 _________________________________________ Obrońca BARIBAL [PIWOSZE] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 1.…

• Witam spowrotem troche sobie odpoczalem na urlopiku trzeba troche nadgonic czolowke Debiucik w nowych barwach - pozdro sojek Dnia 30-05-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [CMTR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 56.454 Pancernik 1.280 _________________________________________ Obrońca Baxter ________________________________________________ Mały transporter 33 Duży transporter 81 Lekki myśliwiec 288 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik …

• Obronca zrobil sie zolty wiec trzeba bylo to wykorzystac Dnia 15-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [D_T] ________________________________________________ Mały transporter 12.975 Lekki myśliwiec 65.883 Okręt wojenny 1.320 Pancernik 1.285 _________________________________________ Obrońca Mastema [PP1] ________________________________________________ Duży transporter 400 Krążownik 395 Okręt wojenny 400 Recykler 100 Sonda szpiegowska 60 Wyrzutnia rakiet 9.00…

• Znowu udany poranek Dnia 15-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [D_T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 60.877 Pancernik 1.285 _________________________________________ Obrońca dzejson [CMTR] ________________________________________________ Mały transporter 2.648 Lekki myśliwiec 364 Krążownik 53 Okręt wojenny 763 Recykler 2.846 Sonda szpiegowska 159 Pancernik 963 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …

• Obronca wioslarz na zloty medal olimpijski... wiec zysk maly w porownaniu do tego jak moglo byc ale kolejne top 1 solo moje Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [D_T] ________________________________________________ Mały transporter 15.473 Lekki myśliwiec 37.990 Krążownik 3.834 Okręt wojenny 1.320 Pancernik 891 _________________________________________ Obrońca Omka [CMTR] ________________________________________________ Mały transporter 28 Duży tran…

• @Diakon1975 przeciez w tym starciu nie ma duszy ktory ostatnio dostal zloma a ty piszesz ze cie spakowal to dusza to twoje 2gie konto?

• Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [D_T] ________________________________________________ Pancernik 895 _________________________________________ Obrońca banita [TMP] ________________________________________________ Mały transporter 618 Duży transporter 235 Ciężki myśliwiec 74 Krążownik 525 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 426 Sonda szpiegowska 47 Bombowiec 39 Pancernik 100 _________________________________________ Po bitwie... Agr…

• Takie poranki to ja lubie SzO dla smerfa Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mateuszgg [D_T] ________________________________________________ Mały transporter 16.802 Lekki myśliwiec 43.955 Pancernik 895 _________________________________________ Obrońca Mordimer [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 1.096 Duży transporter 779 Lekki myśliwiec 9.307 Ciężki myśliwiec 36 Krążownik 168 Okręt wojenny 688 Statek kolonizacyjny 1 R…