Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
new_mateuszgg - - Gra
PostA co z przelicznikiem 3:1,5:1 ja sie pytam??!! Od kiedy pamietam taki przelicznik byl i dlaczego teraz go zmieniac? Nikt nigdy nie sprzedawal 2 jednostek krychy za 3 jednostki mety tylko po 2:1.... Przeliczane jest tak nawet wydobycie w rekordach o ile sie nie myle...
-
Startujac na tym serwerze wiedziales ze jest 80 % zlomu z flotki.. gdybys juz kiedys gral na takim procencie to bys wiedzial ze takie akcje sa na porzadku dziennym
-
pierwsze koty za ploty graty Ver lamo
-
Cytat od turysta: „Kiedy powstanie uni z 4galami i dlaczego nie ma takiej opcji wyboru w ankietach ? Nie oplacalne bo mniej anty poszlo by na przenosiny i prawdopodobnie boosty do wydobycia, czy jakis inny powod ? ” tez jestem ciekawy dlaczego nie ma.. rok temu smoki czy art (juz nie pamietam) obiecal w tym temacie ze uwzgledni taka propozycje przy nastepnym uni.. niestety takie nie powstalo.. gdy wspomnialem o tej obietnicy to tlumaczyl sie bardzo glupio oraz potraktowal mnie jak debila.. a gdy…
-
kupie krysztal
Postkupie krysztal za mix metal/dex przelicznik 3:1,5:1 okolo 30-40 mln krysztalu nick w grze mateuszgg
-
Cytat od Hermes: „Cytat od new_mateuszgg: „jak beda bunkry to se nie pofarmi ” Możesz proszę zatroszczyć się trochę o interpunkcję, składnię zdaniową, czy po prostu o ułatwienie interpretacji? Byłbym wdzięczny też za uzasadnienie wypowiedzi, ponad zdawkowe argumentacje ” to nie pismo urzedowe wiec nie zatroszcze sie interpretacja jest dosc oczywista, tyle tylko ze zacytowales czesc mojego postu a nie calosc.. gornik wiekszosc punktow ma z kopalni, ale ze jest aktywny i ambitny to buduje mala flo…
-
Cytat od Vertigo77: „Cytat od new_mateuszgg: „dobry gornik to taki ktory lubi sobie pofarmic jak ma wolna chwile a ze to gornik to ma mala flotke wlasnie farmingowa i jak beda bunkry to se nie pofarmi jak gornik jest aktywny to zaden zlom z obrony mu nie straszny, zwozka 1-2 razy dziennie, a na starszym uni max 1 raz dziennie i nikt nie wlatuje ” Co to za górnik, co lubi sobie pofarmić? To nie górnik, tylko taktyka mieszana, eko/flota. Dla mnie czyste górnictwo zaczyna się, gdy 90-95% punktów uz…
-
dobry gornik to taki ktory lubi sobie pofarmic jak ma wolna chwile a ze to gornik to ma mala flotke wlasnie farmingowa i jak beda bunkry to se nie pofarmi jak gornik jest aktywny to zaden zlom z obrony mu nie straszny, zwozka 1-2 razy dziennie, a na starszym uni max 1 raz dziennie i nikt nie wlatuje
-
No padlem jak to przeczytalem jednak klatwa caly czas dziala Unavit reszta
-
Cytat od new_mateuszgg: „Cytat od smoki: „Nie można niestety zmienić konfiguracji. Postaram się uwzględnić postulat 5 galaktyk przy następnym uniwersum. ” No ico nie udalo sie uwzglednic naszego postulatu z 5 galaktykami @smoki? Moze jeszcze nie jest za pozno ” @smoki a czy uda sie uwzglednic postulat z 5 galaktykami przy nastepnym uni? albo nawet 4 jesli da rade? (na innych spolecznosciach powstaly takie serwery wiec mozna) napisales ze sie postarasz a minelo juz jakies 8 miesiecy od twojego po…