Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
sobota, 10 września 15:30 Bayer_Leverkusen 2-0 Hamburger_SV 15:30 Freiburg 0-1 Bor_Monchengladbach 15:30 Darmstadt 1-2 Eintracht_Frankfurt 15:30 Ingolstadt 1-1 Hertha_Berlin 15:30 Wolfsburg 2-0 FC Koln 18:30 RB_Leipzig 1-3 Bor_Dortmund niedziela, 11 września 15:30 Werder_Brema 1-0 Augsburg 17:30 Mainz_05 2-1 Hoffenheim 1 kolejka Ligi Mistrzów wtorek, 13 września 20:45 PSG 2-1 Arsenal 20:45 Basel 2-0 PFC_Ludogorets_Razgrad 20:45 Barcelona 4-0 Celtic 20:45 Manchester_City 2-0 Bor_Monchengladbach 2…
-
Liga typerów - dyskusje
Cezarcfc - - Piłka Nożna
PostNo chyba sobie kolega raczy żartować Kolejka zakończyła się wieczorem 6 września czyli niecałe 3 dni temu (a zaczęła 4 września nie 3). Jak już mówiłem koledz w PW wyniki z kolejek kończących się w środku tygodnia (np. jak ostatnio we wtorek, czy jak za tydzień przez Ligę Mistrzów w środę) pojawiać się będą najpóźniej w sobotę rano - 3-4 dni to nie jest chyba, aż tak dużo czasu zwłaszcza, że następna kolejka dopiero się wtedy zaczyna :>. Tak było to tej pory przez 2 edycje, które prowadziłem i n…
-
Geograficzny!
PostBodaj Haiti
-
Gra o Tron
PostJedziesz dalej
-
Gra o Tron
PostCo strzeże południowej granicy Północy?
-
Harry Potter
PostHmm na 4 roku jak pająk mu na głowie wylądował?
-
Gra o Tron
PostSmoczej Skały
-
smoki
PostAkysz z pomarańczowym od ceza! Nie macie pojęcia ile trzeba szorowania żeby domyć to dziadostwo.... Czemu nie chciałabyś uczyć słodziutkich dzieciaczków?:D Takie eliksiry np. zawsze można kogoś przypadkiem otruć..... I Hogwart to zamek.... zamczysko chyba pasuje do smoka? Jest jakiś istniejący zamek który szczególnie by Ci do gustu przypadł? Zielonej!
-
Jak Turcja to zagadka tak z tyłka że aż śmierdzi.
-
Harry Potter
PostZwykłe rzeczy są passę Chodzilo o odpowiedź K A S T O R`a niechaj wiec zadaje
-
Harry Potter
PostCzego nie otrzymał Harry choć otrzymali to Ron i Hermana?
-
Biologiczny
PostDokaldnie tak
-
Biologiczny
PostA gdzie ja napisałem że chodzi o zboże? Bo nie jest to owies ani żadne inne zboże.
-
Biologiczny
PostZea mays co to ma wspólnego z młóceniem zboża? O co innego pytam coś hmmm bliższego nam wszystkim
-
Harry Potter
PostDraco Malfoy? Według tych wynalazków żona mu umarła, mieli jedno dziecko, a sam był jedynakiem.
-
Harry Potter
PostNo to jedziesz dalej
-
Harry Potter
PostO Harrego chodzi ale nie o tą sytuacje i nie to zaklęcie. Tam rzucił je w w słuszym gniewie i w zasadzie nie zadziałało.