Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Geograficzny!

Cezarcfc - - Nauka

Dobra zadjący umarł pytanie mam nadzieje nie było o jedwabniki więc jedziemy dalej. Wyspa o nazwie nawiązującej do pewnego dużego ssaka drapieżnego ktory okresowo może się na niej pojawiać. Na stałe zamieszkana jest jednakże przez tylko jednnego przedstwiciela ssaków z rodziny psowatych i również okresowo liczne ptactwo.

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Ewan McGregor?

• Gra o Tron

Cezarcfc - - Rozrywka i hobby

Śladem bogów i pochodzenia od pierwszych ludzi nie andalów to Północ ale pewnie coś małego.

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Dajesz dalej

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

Aktorka nagordzona oskarem. Filmy z jej udziałem zarobiły łącznie ponad 4 mld dolarów. W swoich rolach była - krolową, politykiem, baletnicą czy ukochaną nordyckiego boga.

• Toadie

Cezarcfc - - Członkowie Teamu

Miałbyś 50 lat życia nie 50 lat od teraz czyli wykitowałbyś w 50 urodziny, zmienia to Twoją odpowiedź? Cytat: „Jeśli jest prawdziwym kibicem to myślę, że nawet by się z nią ożenił żeby Wisła na tron wróciła. No bez przesady :>” Mowisz o ładowaniu kasy, a nawet tyle nie byłbyś w stanie poświęcić dla swojego klubu? Aż tak bardzo lubisz życie w samotności?:> Jak Ci się podobał "hit na szczyscie tabeli"?

• Znani i lubiani ludzie

Cezarcfc - - Nauka

David Lynch? Jakies herezje pan dajesz.... 25 lat temu byl tylko jeden jedyny słuszny serial

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Tak to on! Zadawaj cebula

• sobota, 24 września 13:30 Manchester_United 2-1 Leicester 16:00 Middlesbrough 0-2 Tottenham 16:00 Liverpool 3-0 Hull 16:00 Bournemouth 0-1 Everton 16:00 Sunderland 1-1 Crystal_Palace 16:00 Swansea 0-2 Manchester_City 16:00 Stoke 1-0 West Bromwich niedziela, 25 września 17:00 West_Ham 2-1 Southampton poniedziałek, 26 września 21:00 Burnley 1-1 Watford 2 kolejka Ligi Mistrzów wtorek, 27 września 20:45 Bor_Dortmund 1-2 Real_Madryt 20:45 Leicester 2-1 FC Porto 20:45 FC_Kopenhaga 1-0 Club_Bruges 20:4…

• Historyczny

Cezarcfc - - Nauka

Dokładnie. Zadawaj

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Radziecki sportowiec, "jedyny w swoim rodzaju" zdobywca pewnej nagrody (o której było ostatnimi dniami z pewnych względów sporo słychać), majacy imie i psedonim odnoszący się do kotowatych.

• Historyczny

Cezarcfc - - Nauka

Teraz z kolei ponad 100 lat za póżno. Przytoczone przez was okresy były początkiem i końcem dominacji Royal Navy, a pyanie jest o największą porażkę w czasie trwania jej kilkuset letniej dominacji.

• Toadie

Cytat: „Gdybyś mógł wybrać wolałbyś aby Cez przestał Cię swatać z pewną osobą czy wolałbyś aby Wisła w końcu zaczęła wygrywać?:P” Jeśli jest prawdziwym kibicem to myślę, że nawet by się z nią ożenił żeby Wisła na tron wróciła. Jak to jest gdy wstajesz rano i śmierdzisz cebulo? Próbowałeś jakoś z tym walczyć? Myślisz że na starość będzie tylko gorzej? Wolałbym żyć 50 lat jako miliarder czy 200 jako żebrak? (Tak czy inaczej dalej śmierdziałbyś cebulo)

• Historyczny

Cezarcfc - - Nauka

O Panie dużo później. Ta bitwa nie była końcem dominacji tej floty na świecie ani nawet bardzo jej nie uszczupliła (jej dominacja w owych czasach była tak wielka).

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

Bossaball?

• Gra o Tron

Cezarcfc - - Rozrywka i hobby

Pewnie o Dorne.

• Biologiczny

Cezarcfc - - Nauka

Postrzelam do Majgotki Siateczka śródplazmatyczna?

• kruszynka

W skali od 1 do 10 jak bardzo jesteś zdeprawowana? Tylko upierdliwa? uważasz że męczenie kogoś o coś od dobrego roku z oklad o coś to tylko lekka upierdliwośc? Uważasz że branie z Ciebie przykałdu grzeczności dla kogokolwiek dobrze by się skończyło? A ja jestem twoim zbocznym zdaniem normlany? W skali 1 do 10? Kto z naszej trójki cebula, menda, maruda jest najmniej normany? Boisz się czasem odpowiadać na pytania? Bo powinnas się bać

• Historyczny

Cezarcfc - - Nauka

Bitwa morska zakończona porażką dominującej wówczas w świecie floty (największą na przestrzeni ponad 350 lat). Uniemożliwiła ona zaopatrzenie oblężonych wojsk kraju do którego należała skutkiem czego była ich kapitulacja. Defakto zakończyło to pewną wojnę powodując dla kraju dysponującego tą flotą bardzo znaczne straty terytorialne i prestiżowe.

• Sportowy

Cezarcfc - - Sport

To skoro Draken uzupełnił odpowiedź niech on zadaje. Ja mam alergie po tym amerykańskim dziadostwie.