Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od dexPL: „Cytat od RolnikSzukaZony: „Miało być jak nigdy, wyszło jak zawsze. Art zachlał pałe i zaspał na 5 ” Tobie to chyba padło więcej - tylko na czarnej dziurze 700k panca z tego co widzę Gratulacje dla supportu za kolejną udaną akcję - gracze z pewnością są wdzięczni za takie poświęcenie. ” Dzisiaj 700 a wczoraj 900 ow urlop i basta
-
Cytat od .:czubulus:.: „Cytat od dexPL: „A za co? Przecież nie było blokady ataków gdyby była - to nie mogliby wyruszyć do bitwy. ” Tu akurat się z tobą zgodzę mój ty bohaterze. Nie było blokady rano wiec dla czego maja odpowiadać gracz którzy puścili ataki. Obowiązku zaglądania na forum i czytania ogłoszeń nie ma. ” Ale nadal nie zmienia to faktu że admini nie mogą być winni utracenia floty
-
Cytat od Void: „No dobra a o co chodzi z tymi głupimi niedzielami handlowymi? Na ogame też będą jakieś faszystowskie zakazy i nie będzie można normalnie handlować czy o co chodzi? ” Każdy może wejść do siedziby GF i za euro możesz dokupić sobie boostów statki surke itd. i ta gruba z z filmiku Q&A Ci je dopisuje bo cichu w nocy żeby nikt nie widział
-
@Ojczyznoslaw @.:czubulus:. @Supreme sami dobrze wiecie, że w zależności od intelektu operatów i super intelektów super operatów na każdym uni będzie inna zasada panować prawo na bieżąco będzie wymyślane, na Waszych serwerach 10kkk dexy będzie warte 10kk pkt, a żeby kogoś udupić to na innym serwerze będzie to i tak warte 30kk pkt
-
Cytat od ChuckNorris: „Podobno przy tym UF każdy Exodus będzie mógł wybrać na które docelowe chce iść. Także mogą być fajne roszady. Ale czy tak to będzie wyglądać ostatecznie - nikt nie zgadnie ” Zapewne nie dopisali czegoś wtedy Tam pewnie chodzilo ze każdy z GO będzie mógł sam przypisać konta innych graczy gdzie chce p
-
Graty orania. Zlom się odda sam. anna-maria-wesolowska-1220x550.jpg
-
Dnia 09-04-2020 00:25:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kupie Deuter [B-S] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca luohan [TAFF] ________________________________________________ Duży transporter 70.000 Recykler 125 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 1 Pathfinder 109 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kupie Deuter [B-S] ________________________________________________ Pancernik 39.88…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od bocieek: „@Apofis oczywiście że się da grać flotą. Ale odpowiedz sobie na pytanie po co w dzisiejszych czasach? ” Cytat od bocieek: „Na chłopski rozum zrozumcie - nie ma już ekscytacji na starcia po 100k%, to było na parę lat temu.Skończyły się wyzwania, skończyła się aktywna gra. To jest pewnie główny powód że jest tak a nie inaczej. ” @bocieek No ok. tu się zgodzę jeśli ktoś nie chce to ok Cytat od Ulissess: „Wiesz dlaczego nikt tam nie musi grać UFS ? Co ja gadam, n…
-
Cytat od bocieek: „Cytat od Void: „Dużo osób porzuci ogama? Znaczy tych kilku flotowych męczenników, którzy z takim poświęceniem chowają się za urlopami i ryzykują życie, oraz ich multikonta? Bo jeśli oni by zniknęli, to życie na serwerach dopiero zaczęłoby kwitnąć. W obecnej sytuacji gracze odchodzą właśnie przez takich frustratów, jak UFS'y. Ktoś przez tydzień zbiera surowce i farmi, a na końcu taki mu wszystko ukradnie, bo właściciel się zapomni o kilka minut albo mu wypadnie coś nagłego. Już…
-
Cytat od 19dawid45: „To nie żal a stwierdzenie faktów UFS ma swoje uzasadnienie w przypadku ogromnych flot... koszta Fs uziemiły by 99% lotników Czysty Fs to prośba o zdjęcie kulek Najlepiej jest narzekać tym co nigdy wielkiej Flo nie mieli:) ” Zapewne większość tych mądrych wyżej to super flociarze, dlatego narzekają na UFSy Floty rzędu 100 ow z eksp mają pewnie
-
Cytat od Muniek: „No ja akurat konto z flotą bym stracił w 48h bo nie interesowała mnie taka gra nigdy i nie mam pojecia o mechanice takiej gry. Chetnie bym pooglądał żywy dział ST po takiej fuzji i wiadomo kibicowałbym Q, nawt pl1 - trudno no ale jak nikomu sie nie chce to pewnie bedzie nuda tak jak teraz. ” Spóźniłeś się jakieś min 4 lata
-
Cytat od ChuckNorris: „Generalnie to to po UF może być jedne wielkie G. Ja na przykład korzystam z tego, ze zaoraliśmy V do zera, bo gdybym miał grać ufs czy pilnować konta bardziej niż teraz to pewnie by mi się nie chciało, bo ta gra już dawno straciła sens. Z drugiej strony może będzie powiew świeżości. Pożyjemy, zobaczymy ” Podobnie wygląda sytuacja u nas na Yildunie