Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• x2 wystarczające jest tutaj tak że jestem przeciwny. a z inne beczki :PUSH

• Cytat od stark87: „Pancernik 332.807 ( -526 ) - amatorszczyzna Ciesze się że nie jesteśmy sąsiadami. Obrońcy SZO a rolnik zysk tradycyjnie niech zainwestuje w fuzyjną. ” Zawsze możemy spróbować być sąsiadami

• Cytat od Arkadius: „nono procencik ładny i zysk miodzio rolnik pewno pozazdrościł metalu i kryształu ze zbrojowni stalowego rośnij w siłę mordeczko wiosna coraz bliżej to i do zlotu niedługo weź tym razem zamontuj normalnego GPESA ” eh ten wasz GePeeS :D:D Graty Marek, miałem tam lecieć w układ, ale już chęci brakuje Muzyka z fokusa widzę

• Mały farming w okolicy Dnia 21-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 333.333 _________________________________________ Obrońca Viceregent Moon ________________________________________________ Duży transporter 1.247 Ciężki myśliwiec 27.700 Recykler 16 Sonda szpiegowska 20 Bombowiec 8 Satelita słoneczny 211 Wyrzutnia rakiet 159.477 Lekkie działo laserowe 10.974 Ciężkie działo laserowe 7.46…

• Pozdrowienia dla dostawców Dnia 20-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca V4gH1n4T0R [WETERAN] ________________________________________________ Duży transporter 25.000 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 1.430 Lekkie działo laserowe 226 Ciężkie działo laserowe 10 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie...…

• Ostatnio trochę więcej surki miał jak go wyskanowałem Graty

• Cytat od Old Smuggler: „cezara masz na myśli może ? taki sojusznik że miejsce wam zrobił po znajomości chyba. ” nie mówię o tym pseudo graczu ogółem mówię

• ile ja wam celi wyrwałem spod nosa to nawet nie wiesz Graty wlotu

• Cytat od Maicon: „To już chyba setne starcie Jacka gdy trzyma flotę w bunkrze licząc iż nikt nie wleci. Znając jego determinację wróci silniejszy (z jeszcze większym bunkrem) ” Ja też tam wrócę

• Kusiło mnie to od dłuższego czasu Dnia 17-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 221.901 Niszczyciel 4.541 Pancernik 559.811 Mały transporter 649.298 Lekki myśliwiec 6.770.522 Krążownik 1.008.763 _________________________________________ Obrońca Jacek ________________________________________________ Mały transporter 14.710 Duży transporter 4.900 Lekki myśliwiec 135.500 Ciężki myśliwie…

• Dnia 15-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca monisia [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 793 Duży transporter 7.067 Lekki myśliwiec 14.692 Ciężki myśliwiec 311 Krążownik 1.634 Okręt wojenny 303 Recykler 6.839 Sonda szpiegowska 649 Gwiazda Śmierci 33 ________________________________________…

• BONUS BONUS Dnia 12-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca quebahombre [BezGumki] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 1.313.432 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pance…

• Recki stały na 2g ale nie zdążyłem po nie.

• BONUS Dnia 09-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Dam79 ________________________________________________ Duży transporter 54.704 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 1 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 50 Gwiazda Śmierci 35 Pancernik 95 Wyrzutnia rakiet 11 Lekkie działo laserowe 8 _________________________________________ Po…

• Odbieramy dok Dnia 08-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Rolnik ma kilka kont ________________________________________________ Mały transporter 190 Duży transporter 1.845 Lekki myśliwiec 27.119 Ciężki myśliwiec 252 Krążownik 3.917 Okręt wojenny 637 Recykler 2.558 Bombowiec 62 Satelita słoneczny 2.684 Niszczyciel 826 Pancernik 67…

• Za ten pierwszy bonus powinieneś trafić na moją magiczną listę Graty i przetapiaj

• A mi próbował wmówić push bo gościa po 10h ubiłem a ten po godzinie wali flote na prawie 100k % i jeszcze ma tupet wystawiać Graty i skanuj więcej bo Cie nieloty doganiają

• Tym razem syrena w OSP Winter nie wyła jak w przypadku markusa ?? Graty Zgredzie, zemściłeś się za te pokasowane posty na forum

• Podejrzewam że za chwilę będzie ostry hejt z tytuły tego RW ale wisi mi to Obrońca chyba rano zdjął urlop i dość szybko zamulił, więc czemu by nie zabezpieczyć surowca No i oczywiście w końcu pancusie pokazały na co je stać KUPIĘ DEUTER !! Dnia 05-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 196.497 Pancernik 500.696 Krążownik 500.000 _________________________________________ Obrońca CEZAR …

• Kupię deuter Dnia 03-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 55.000 _________________________________________ Obrońca LOGAN [W-S] ________________________________________________ Mały transporter 335 Duży transporter 30.000 Lekki myśliwiec 22 Recykler 2.933 Bombowiec 1 Gwiazda Śmierci 26 Pancernik 9 Działo Gaussa 278 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Rolnik Szu…