Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od janki69: „Cytat od Ruda: „Dzięki za info @Xinek. Wypadła nam jedna osoba, było też jedno zgłoszenie po czasie. Uwzględniam w takim razie zgłoszenie @Zapalsky i dodaję go jako uczestnika rozgrywki. ” witamPo rezygnacji Xinek jest wystarczająca ilość graczy by odbył się S&D. Nie widzę powodu by zacząć zabawę od łamania zasad "Zamknięcie tematu nastąpi 14.03.2019 o godzinie 23.59. Po tym terminie nie ma możliwości zgłoszenia się do programu." co to znaczy zgłoszenie po czasie ? to tak jakb…
-
Cytat od Gladiator81: „Cytat od Ruda: „Dzięki za info @Xinek. Wypadła nam jedna osoba, było też jedno zgłoszenie po czasie. Uwzględniam w takim razie zgłoszenie @Zapalsky i dodaję go jako uczestnika rozgrywki. ” A to Zapalsky wszedł z ławki rezerwowych to czarny koń rozgrywki ” a może czarny baran ?
-
(Ukryta treść) Dnia 15-03-2019 10:40:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Raffal [WETERAN] ________________________________________________ Duży transporter 3.515 Lekki myśliwiec 4.536 Krążownik 6.723 Okręt wojenny 1.708 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 7.590 Niszczyciel 9 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 5.200 _______________________________________…
-
Cytat od Old Smuggler: „gratulacje starcia i %, znając moje szczęście do klepania flotek naprawdę nie wiem jak wam wszystkim udało się być w odpowiednim miejscu z paliwem w odpowiednim czasie i jeszcze wyrobić się przed zalogowaniem pacjenta. Sojusznikowi SZO i zmiany podejścia do gry - z gonienia za przyrostem w kierunku zbijania przyrostów u przeciwników. ” Gdyby to był grudzień to bym Ci napisał że magia świąt zadziałała i Gwiazda świeciła nam w którym kierunku mamy podążać giphy.gif A jeszcz…
-
W końcu się udało Długi i drogi lot ale najważniejsze, że siadło Nie zapominajmy o bonusach: (Ukryta treść) (Ukryta treść)
-
Dnia 08-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca hubii [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 73.948 Lekki myśliwiec 709 Ciężki myśliwiec 34 Krążownik 157 Recykler 3.137 Gwiazda Śmierci 5 Wyrzutnia rakiet 20.000 Lekkie działo laserowe 20.000 Ciężkie działo laserowe 2.000 Działo Gaussa 2.000 Dział…
-
Dnia 07-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] ________________________________________________ Pancernik 45.000 _________________________________________ Obrońca Moneetor [G-Z] ________________________________________________ Duży transporter 10.977 Lekki myśliwiec 40.000 Krążownik 1.020 Okręt wojenny 1.020 Recykler 1.000 Bombowiec 30 Niszczyciel 102 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 257 Wyrzutnia rakiet 333 Lekkie działo laserowe 264 Ciężkie działo …
-
A ja tu z przypadku Dzięki za zaproszenie
-
Cytat od TheDavid: „Akt desperacji nie ST, takie oranie dla takiego śmiesznego zysku... Agresorowi życzę aktualizacji rekordów, bo skoro ma czas na taki kit to i na rekordy powinien go mieć. Obrońcy współczuję takich sąsiadów. SzO. Pozdro. ” Zabronisz? Poczekaj do SD a zostaniesz moją walentynką Sorro w końcu dupe ruszył i przewietrzył się Graty
-
Cytat od kobuszewski16: „Jak dla mnie ogame stoi na polskich stacjach typu ovh bo tanio i scina a i silnik gry nie jest napisany tak jak powinien bo cos takiego nie powinno miec miejsca chcialbym zobaczyc starcie 10 topowch flot z q co by sie stalo rw by bylo za 10 min ? I tez cofka wystarczy sie zgadac i mamy surki opur bo zego co wiem w tym starciu nie musieli odsylac raz na miesiac takie starcie i mozna urlopowac caly czas i roanac jak majas ale co mam na mysli ugemele polacy poprawiaja silni…
-
Cytat od koval91: „fajnie ze nam to siadło teraz tylko przetopic w kolonizatory bo mamy malo dzieki ekipa za lot ” jeszcze maLAGowi musicie za dex oddać według regulaminy libry. Graty jeszcze raz wlotu
-
Cytat od RY&K@: „Tak był lag. ” maLAG też był ponoć Graty wlotu