Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 209.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Od kilku dni próbowałem dopaść eMZeta.. 1,2,3 w nocy, 10,11,12 rano, wieczory.. Za każdym razem gdzieś się świecił lub wchodził chwile po moim wylocie. Zastanawiałem się już czy nie ma jakiegoś bota. Flota stala non stop. Próbowałem też lecieć na szpieguj, ale i tak po chwili gdzieś była aktywność lub słał do mnie sondy. Zobaczyłem wczoraj, że trampek go trafił. Scofield też caly czas dawał mu popalić. Postanowiłem wbić się mu do us i polecieć między odswieżeniami kilka minut po wlocie dos…
-
Obrona część 3 Witam Udało mi się upiec trzy pieczenie na jednym ogniu czwarta niestety się nie upiekła Panowie skubali sobie świeżo kupiony dex z moona. Myślałem wcześniej.. hmm coś podeślę żeby nikt nie sfarmil. Flota zaraz zleci z fs.. Dobra, śniadanie i to ogarnę. W tym czasie derp, Piort, pavciosz i abraaa zaczęli wiosłować sondami. W pewnym momencie dobra passa ustala.. wrócił mi fs na moona Piort chwile wcześniej odłaczyl się z 2 gali i zaczął mi farmic moona w 3 ! Tym sposobem uniknął ut…
-
Obrona część 2 Dedykacja dla Hellmonda Dnia 11-01-2020 10:53:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pavciosz [Minionki] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 2.006.120 _________________________________________ Obrońca pasibrzuch [N-D] ________________________________________________ Mały transporter 39.196 Duży transporter 314.271 Lekki myśliwiec 42.966 Ciężki myśliwiec 11.902 Krążownik 7.220 Okręt wojenny 2.012 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 61.528 Sond…
-
Obrona część 1 Speszyl for Dr. Unknown! Dnia 11-01-2020 10:52:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor derp [Minionki] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 989.418 _________________________________________ Obrońca pasibrzuch [N-D] ________________________________________________ Mały transporter 39.196 Duży transporter 314.271 Lekki myśliwiec 42.966 Ciężki myśliwiec 11.902 Krążownik 7.220 Okręt wojenny 2.012 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 61.528 Sonda szp…
-
Witam Kilka godzin temu Fy-dzi udostępnił skan w sojuszu. Stała sobie niepilnowana flota... kolejne godziny mijały, flota stała. Wróciłem ze spaceru z synkiem i postanowiłem tam się wybrać. Skan, wszystko bez zmian. Starcie ciut naciągane (pioniery rlz ). Starcie dedykuję Fy-dziemu. Ja już prawie dolatywałem, kiedy Fy-dzi chciał wylatywać na Sulle. Kolejne st być może uda nam się skleić wspólnie Pozdrawiam Cpt K, Dr. Unknown i znajomych Całusy dla mojej żony Asi, synka Szymona i dla.. Hellmonda …
-
Witam Starcie bez większej historii... w zasadzie głupi fart Obrońca chyba zapomniał o budziku, bywa wszystko stało pod moonem i czekało grzecznie aż tam się zjawię Flota, która poleciała na starcie w większości jest z ekspedycji.. dołożyłem tylko 7k pionków i 20k mt Starcie dedykuje swojej kochanej Żonie ❤ Pozdrawiam sojuszników z N-D, znajomych (W szczególności Cpt K i Dr.Unknown ), a także wszystkich graczy Xanthus. Gdybym się tu przez przypadek nie pojawił po prawej stronie ( ) to życzę wszy…
-
Cytat od ---Webber---: „Edit: a temat powinien być usunięty bo przecież zasady ST są takie, że starcie wstawia strona wygrana, prawda? ” Pierwszeństwo umieszczenia RW w ST należy do zwycięzcy danej bitwy. Gdy nie uczyni on tego w ciągu 24h od powstania RW, prawo takie zyskuje także strona przegrana. To tylko gra, a teraz wszyscy będziecie cisnąć Hellmonda, że miał czelność wstawić raport jako "przegrany". Jak widać w regulaminie, mial do tego prawo. Możecie sie oburzać, wypisywać swoje teorie. O…
-
LEGION SAMOBÓJCÓW.. Ale i tak was kocham Śmieszna akcja, w sumie wszyscy wiedzieli jak to się skończy.. Ale jak się bawić to na całego Gratulacje dla wszystkich uczestników. Za wytrwałość, za poświęcenie i za odwagę. Wielkie floty, wielcy flociarze... ostatnie słowo jeszcze nie padło.. SZO WSZYSTKIM!
-
pavciosz, od dłuższego czasu leje na ogame, co widać z resztą w pewnym sensie nazwa mojego moona miala być też prowokacją dla was, wolałem żebyście mi go zajęli.. jestem takim sytym kąskiem, nie to co Czarodziej, Gargamel, Hellmond czy Sileence :-p Tak czy siak pech chciał ,że czołowi lotnicy na weekend zarzucili urlop. Wszyscy trzeźwi zrobili fsa poza ulem.. z wyjątkiem naszego magika Gratulacje wykorzystania okazji. Masz nosa (mnie też zezlomowales akurat jak przysnalem przy usypianiu syna :p)…