Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 507.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
White [Eko] & baldi [Eko] vs. MaCieJkO [HEU] ~ 31024.72% White [Eko] vs. MaCieJkO [HEU] ~ 23263.6%
guff - - Starcia Himalia
PostW imieniu sojuszników To była zwariowana akcja pełna nieoczekiwanych zwrotów od początku aż do samego końca. Gratulacje dla ekipy złomującej Dla obrońcy szczere życzenia odbudowy. Pomimo dużej straty pogratulował zaraz po starciu. Dla ekipy i dla obrońcy za postawę w grze nuta youtu.be/087Bv3p4KLQ?list=TLPQMjkwODIwMjBwy8Im50CxYQ Zaczęło się od zdjęcia moona, który odsłonił lecącą na stacjonuj flotę obrońcy Atak na księżyc29.08.2020 02:59:38 Od: dowódca floty Flota z OilStation [x:x:x] dotarła do…
-
guff [Eko] & Dastan [Eko] & DUCH_PUSZCZY [Eko] & LordOfLights [Eko] & Bkg [Eko] vs. Consul Interstellar [Daromis] ~ 3933.79% Największy bunkier na uni zdobyty
guff - - Starcia Himalia
PostSpełniło się moje marzenie Z najlepszą ekipą wleciałem w największy bunkier na himalaya. LordOfLights dzięki za wypatrzenie na fali i wspólny lot. W końcu razem w jednym acsie Bkg, Dastan, DUCH_PUSZCZY, dziękuję za lot. baldi, nic się nie martw, będzie jeszcze okazja na pewno. Fajnie jest widzieć jak ekipa się zgrywa w takich akcjach Uzgodniliśmy, że cały zysk z tego starcia poleci do naszego rodzynka Halinki, która jest dobrym duchem tego sojuszu. To pomysł Dastana, żeby zagrać dla niej. Świetn…
-
W imieniu sojusznika " Witam Ponownie. Dziś szybka akcja. Po tygodniowej przerwie od skanowania nadszedł czas przewietrzenia. Szybkie skany po galaktyce i ciach znalazł się cel. Fartem było ponieważ akurat wracały floty z farmingu i doszedł deuter, którego brakowało na lot a czasu nie było. Szybkie przeliczenie co po minimalu wysłać i lot poszedł. Z racji że ostatnio na forum coś cisza od chłopaków to czekam na ST według listy 1 Guff ( mało cię tutaj na dziale) 2 Dastan 3 Lord 4 Baldi Pozdrowien…
-
Cytat od Sachmet: „serio oby nie trzeba było do grudnia czekać ... u mnie w soju 16 osób z tego grają 2 ... masakra ... nie wiem po hu,,,, nowe uni otwierają ... a stare olewają .. ” Przede wszystkim kasa musi się zgadzać. Na nowych teraz każdy to Odkrywca z anty zatankowaną pod korek. Stare ogame, jakim kiedyś było, nie wróci już.
-
guff [Eko] & baldi [Eko] & Bkg [Eko] vs. Drive Man [HEU] ~ 10999.06% Zawrócone stacjonuj na bunkrze
guff - - Starcia Himalia
PostW tą akcję zaangażowała się cała ekipa Eko. Dziękuję tym, którzy zarwali nockę i tym, którzy mogli ze mną polecieć w acsie Kiedy po północy spadło u obrońcy kilka moonów, ukazała się flota lecąca na stacjonuj. Pora na fs dosyć nietypowa, dlatego po cichu liczyliśmy, że obrońca zaśpi Tak się jednak nie stało. Kilka minut przed dolotem zalogował i niemal od razu zawrócił. Pilnowałem falangi i zanotowałem czas kiedy zniknął. Zawrócił na swój największy bunkier, dlatego tylko ja mogłem polecieć. Zap…
-
W imieniu sojusznika " Cześć, Kolejny kąsek w dzisiejszym dniu, już parę razy mi również uciekł ale dziś się udało dorwać. Szybki skan lot i bum jak to mówią. Obrońcy życzę odbudowy. Pozdrawiam nasza ekipę EKO ! Do następnego Z racji że do obrońcy mam daleko i ciągle uciekał mi na minutkach + trochę rozmów poniższa nutka:) " youtube.com/watch?v=WNeLUngb-Xg Dnia 12-08-2020 00:25:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor White [Eko] ________________________________________________ Lekki m…
-
W imieniu sojusznika " Cześć, Kolejny STek na moim koncie. Akcja bardzo spontaniczna trwała w sumie pół dnia. Lotka w układzie u klienta następnie 12 fal na oba księżyce które zakończyły się porażką. Następnie aby nie zepsuć wszystkiego do akcji wkroczyło EKO... Poszły kolejne 24 fale na niszczenie obu księżycy i ciach udało się. Falanga ukazała mi powracającą flotę na którą polowałem. Zgranie 3 pilotów plus recków i efekt jak poniżej. Ogromne podziękowania dla was chłopaki za pomoc w ściągnięci…