Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@ackra przypomniał o bardzo ważnej sprawie. Unifuzja sprawiła, że mam 4 konta na Quantum i 3 na Libra. Chciałbym się nimi podzielić Pisałem w tej sprawie nawet ticketa do supportu, ale oni też nie mają takich narzędzi. To jest w tej chwili naprawdę poważny problem.
Zmigrowałem na Nekkar z Deimosa. Spadłem z wydobycia x7 na x1 i przeżyłem lekki szok Jeśli wprowadzono taką opcję migracji, to za tym musi iść ankieta. Nie ma innej opcji
Cytat od ciap: „Napisz na stronie wewnętrznej sojuszu. smile.png ” Czy tak pozostawiona wiadomość się nie usunie? Niektórzy gracze długo się nie logowali.
Bardzo ładne otwarcie po fuzji, graty Top we flotę, bo masz talent do tego. Obrońcę kojarzę, bo jego sondy często latały mi nad głową na Wasat Życzę szybkiej odbudowy.
Cytat od Art: „Zgłosiłem ten problem, gdyby faktycznie osoby na Uni docelowych chciały planować przenosiny w poniedziałek. Tutaj jednak opisujesz swoją sprawę z przeniesieniem w poniedziałek, czyli jakby zleciłeś ją dzień wcześniej. A wtedy kolizję mogła spowodować zwykła rejestracja nowego gracza, bądź przenosiny planety innego gracza, tutaj określiłbym to jako przypadek losowy. ” A czy to nie jest tak, że w momencie rozpoczęcia przenosin kordy docelowe są rezerwowane, co uniemożliwia kolejnemu…
Kiedy 2 lata temu migrowałem konto z jupika na u68, spadłem o 1000 miejsc. Ale to mnie zmotywowało. Przez te 2 lata odrobiłem 700 miejsc. Dziś znów spadłem tam. Trzeba grać. Nie ma innej opcji
Przeniosło mnie na nowe uni, ale nie widzę ich w lobby. Jak tam wejść? Nie ma żadnej opcji dodania nowego uniwersum. Uniwersa docelowe nie pojawiły się na mojego liście w lobby