Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 507.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Koledzy z GaL, Post wojny był z naszej strony zaproszeniem do sparingu, rywalizacji na zdrowych, zgodnych z regulaminem zasadach. Chcieliśmy ożywić trochę to wymierające uni. To nie akt agresji. Wysłaliśmy do Was link do posta, chociaż nie mieliśmy takiego obowiązku. Na pw zaprosiłem przywołanego tutaj szerszenia do dyskusji nad warunkami wojny. " guff22.03.2020 14:43:57 Ok, będziemy czekać na odpowiedź. Co do warunków, jeżeli macie jakieś propozycje, jesteśmy otwarci na dyskusję. " Ale Wy wolic…
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [Eko] Ekonomisci vs. [GaL] GaLaKtYcZnI 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc (od 22.03.2020 do końca dnia 21.04.2020) 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% 6. Stosunek do RW z ACS: Liczą się tylko walki, w…
-
Na prośbę sojusznika Z pozdrowieniami dla sojuszu EKO Ode mnie gratulacje, siadło jak trzeba, top na pance I jeszcze nuta youtu.be/tAGnKpE4NCI Dnia 02-03-2020 10:35:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dastan [Eko] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Caradhras ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży transporter 1.504 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 200 Okręt wo…
-
Na prośbę sojusznika Z pozdrowieniami dla ekipy EKO Ode mnie gratulacje, siadło jak trzeba, top na flotę youtu.be/4O_YMLDvvnw Dnia 27-02-2020 17:28:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Psikus [Eko] ________________________________________________ Krążownik 7.958 Okręt wojenny 588 Pancernik 498 Niszczyciel 276 _________________________________________ Obrońca ROKKI ________________________________________________ Mały transporter 362 Duży transporter 10.730 Lekki myśliwiec 271 Ciężk…
-
W imieniu sojusznika, który niedawno dołączył do ekipy. Od niego pozdrowienia dla całego sojuszu EKO Ode mnie gratulacje pierwszego ST, Top na flotę i zaglądaj częściej tutaj Specjalne pozdrowienia dla One Punch Man. Specjalna dedykacja i nuta dla naszego emeryta Kobry, wracaj chociaż na ćwierć etatu do EKO youtu.be/KXw8CRapg7k Dnia 26-02-2020 09:56:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Psikus [Eko] ________________________________________________ Bombowiec 104 Niszczyciel 276 Reape…