Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Siadło jak zawsze elegancko Top na nowe zabawki, nie zwalniamy A skoro dziś piąteczek, to zróbmy już fsy, no i niech będzie grubo Obrońcy standardowo pakiecik
Gratulacje Fajna akcja wyszła Szkoda, ze złom nie u nas, ale tak bywa, Wiadomo, ogame gra strategiczna Takie pw niedawno tutaj dostałem. Nie zwalniamy, lecimy dalej Kij ze złomem SzO dla obrońcy tradycyjnie
Wielkie dzięki za lot Dastan, jakby nie było to mój pierwszy Pozdrowienia dla najlepszej ekipy Eko Od Dastana " Namówiłem cię na lot i jest ok Pozdro dla ekipy " Nutka dla Was youtu.be/_9W2nckrum0?list=RDujMxXOHJloI Dnia 05-04-2020 22:27:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor guff [Eko] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Lekki myśliwiec 350.000 Pathfinder 15.000 _________________________________________ Agresor Dastan [Eko] ______________________…