Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zabawa w CTRL+V
Ojciec Chrzestny - - Spam
PostCKDIV8 = 1 (off), CKSEL = 0100 (8MHz internall), SUT10 = 01
-
Zabawa w CTRL+V
Post1. X step pulse 2. X direction 3. Y step pulse 4. Y direction 5. Z step pulse 6. Z direction 7. X Enable 8. Y Enable 9. Z Enable Joystick podaje sygnały z manipulatora XY i przycisku "Fire". Oś Z jest generowana z osi X lub Y gdy naciskamy przycisk "Fire". Program nie generuje jednoczesnego ruchu w wielu osiach. Sterujmy albo osią X albo Y albo Z.
-
Opisz osobe powyżej
Postop jest bardzo zaskoczony wizytą Czekoladki tylko szkoda ze tak dawno nie byłem tutaj.
-
Co w tej chwili pijecie
Postherbata tylko sama bez cukru cytryny itp itd i żadnych alkoholi
-
Mając ostatnio wolne pooglądałem troszkę filmów: Dla mnie klasykiem był Ojciec Chrzestny i Człowiek z Blizną nadrabiając trochę kinematografii oglądnąłem film "Jarhed" który osobiście przypadł mi do gustu więc postanowiłem zakupić nawet książkę- polecam i w ostatnich dniach oglądałem "Champion" cz. 2 i 3 które też są fenomenalne Ale offtop
-
ło jest czego pogratulowac a zwłaszcza zgrania Pnowie, wiec SZP dla was a obroncy najlepszego w nowym roku
-
nie było mnie tu lata ale jest wolne więc odwiedziłem i widzę ładny % gratuluje chęci do działania
-
strzelam niecelnie Brunei
-
tak zgadłeś Buleon zadajesz.
-
Tak Zimny masz rację. Pozwolę se zadać zagadkę bo trochę tu pajęczyny Kraj ten dzieli się na 9 stanów i 2 odrębne miasta Położenie Afryka // jak cos to Ty zimny zadaj pytanko.
-
By By Sid
Posttak ta praca bardzo fajna... bytanko czy da sie cos zrobic z twarza? lekko rozjasnic?
-
By By Sid
PostI bardzo dobrze z każdego takiego zadania wychodzi sie mocniejszym, wiele osob stosuje sie do sztywnych zasad tworzenia (dla mnie jest to tak jakby nie miec wlasnej koncepcji na obraz, a wszystko nie musi byc poukładane, grut ze ci sie spodoba, ale abys byc lepszym w tym co sie robi tez czasami trzeba podpasowac innym ale to juz raczej tyczy sie typowych zawodowcow
-
By By Sid
Posttak do ostatniej pracki mogę się doczepić do napisu... ale to zawsze idzie poprawić ale jest troszkę niewyrazista po lewej stronie (ręka) spróbuj coś z tym zrobic może się uda dostać lepszy efekt co do CR7 ten napis jakbym oglądał wycinek z cartoonów. i 1/2 taka... hmmm no nie podoba mi się nie wiem czego użyłeś (światła/rozbłysku/itp. itd. ale próbowałbym z innym kolorem (może zmiana miejsca)) a tak reszta prac bardzo fajnie jak pewien user kiedyś mi powiedział "nie można dogodzić wszystkim gru…
-
Zjednoczone Emiraty Arabskie