Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 432.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam,kumulacja mniejszych zysków. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. 1) stark87 [N-A] vs. DronieK ~ 1785% (Ukryta treść) 2) stark87 [N-A] vs. DronieK ~ 3174% (Ukryta treść) 3) stark87 [N-A] vs. Protomolekula [WETERAN] ~ 3059% (Ukryta treść) I bonus który też miał łapać się w progu stark87 [N-A] vs. Senator Barym ~ 1386% (Ukryta treść)

• Panowie to był moment, zacząłem trening i zapomiałem o tataku patrzę na rw a mam nowy tag @lord*sith zgadza się od przyszłego miesiąca mamy pracować razem

• Witam, obrońca nie zawiódł i dał szybko okazję do powitania z nowym/starym sojuszem Szczególne pozdrowienia dla N-A, buddy oraz pozostałych znjomych. Dnia 18-08-2019 20:13:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Szamot ________________________________________________ Mały transporter 1.111 Duży transporter 26.500 Recykler 13 _______________________________…

• Nadeszła pora żeby samemu się wpisać, czekałem na @Gladiator81 bo sam nie widziałem od czego zacząć. Gratulacji tradycyjnie jak po tego typu akcjach nie będzie bo nie ma komu pogratulować: Raven - stacił flotę, Byli sojusznicy starcili w oczach wszystkich ludzi/graczy posiadających coś takiego jak rozum i odrobina przyzwotości. Rozumiem że nie gramy w The Sims ale pewne minima obowiązują. Wszytsko soby poklepujące się po plackach i piszące o ładnej akcji odsyłam do odpowiedniego specjalisty na c…

• Mała debunkracja odkładana w czasie oststnimi czasy. Obrońcy odnowienia zaobów Dnia 13-08-2019 10:47:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tetryk [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Krążownik 200.000 Pancernik 25.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Mickey [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 1.251 Duży transporter 1.284 Lekki myśliwiec 16.500 Ciężki myśliwiec 5…

• Jest chwla wolnego czasu więc i ja się wpiszę. Po pierwsze wielkie gratulacje dla obrońcy za postawę - mam nadzieję że zmienisz zdanie i doczekamy się SZO. Dzięki małemu lagowi przy wysyłaniu floty mogłeś się nią pocieszyć 2 s dłużej Oczywiście wielkie podziękowania dla @Zapalsky za zaproszenie do zabawy i możliwość pobicia rekordu solo. Pozdrawiam Stark87

• Dnia 05-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tetryk [B-S] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Him [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 145.145 Duży transporter 7.670 Lekki myśliwiec 1.070 Krążownik 582 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 740 Sonda szpiegowska 250 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 201 Wyrzutnia rakiet 56.019 Lekkie działo laserowe …

• % piekny więc warto zajrzeć i pogratulować. Fajnie że została 1 spora nieźle zbilansowana flota opozycji - dzięki temu macie ciekawsze unii. Miło że obrońca sam potrafi się przyznać do błędu i pogratulować- z doświadczenia wiem że czasami cieżko przychodzi pisanie gratulacji na forum Co do pozostałej otoczki typu: Cytat od czubulus.: „O przepraszam ale ja pogratulowalem % bo jest zacny. A to że zgredek kampi z multi konta to już inny temat. ” Cytat od ProSkaner.: „Ta normalnie wyskanowane przez …

• Jednak wstawiła bestia ST- gratulacje soczystych trafień Zgodnie z obietnicą teraz mija kolej

• No i dziadek zrobiłeś darmowy pusch konduktorowi. Odbudowywuj i strzel coś na +

• Do 4 razy sztuka przetapiaj, natomiast pokonanemu wiecej rozwagi przy robieniu fs.

• Gratulacje- ja też chcę trafić coś takiego większość graczy musiało by farmić to reckami Obrońcy SZO. Stoczniowcom @Yossar wypoczynku w weekend, bo będą mieli nad czym pracować.

• Obrońca pilnował się ładnie i niespodziewania zamulił kilka US ode mnie. Pozdro dla @olszyn4 Dnia 29-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Stilarez [J-W] ________________________________________________ Duży transporter 47.741 Recykler 10 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 300 Wyrzutnia rakiet 25.000 Lekkie działo laserowe 10.000 Cięż…

• Biedna Kasieńka kolejny na nią poleciał i pewnie nie jest zadowolona z takakiego amanta Mimo wszystko SZO, bo ma zacięcie do odbudowy, a Zapalskyy jak zejdę z urlopu może odesłać coś dla biednego emeryta

• Bogatemu to i by się ocieli. Gratulacje tankowania, a obrońcy SZO.

• Moje multi oddawaj Zwycięscy smacznego, a obrońcy

• W takim razie może dzieki temu RW szykuje się precedens, podobnie jak było w przypadku teleportowaniu floty w ciągu 1,2 czy nawet 0 sekund o ile dobrze pamiętam przez teleport uciekły i zginęły jednocześnie GS za co @pl1 oddawał (niesłusznie) złom. @Art powinieneś przy okazji określić co z podobnymi przypadkami gdy złomowano np. @asherl, @Starrk a dokładniej: 1) kwestia potencjalnego back up floty, 2) i co wazniejsze kwestia zysków/strat które odnieśli inni gracze dzieki wywowływaniu lagów z zap…

• Przyjamny zysk fajnie że "mniejsi" też latają i zarabiają. Pokonanemu SZO i odrobinę więcej pokory

• Swietnie Asterix masz teraz co topić w wolnym czasie. Gratulacje i zaglądaj tu częściej. Pokonanemu SZO

• % lepszy niż zysk, ale zawsze coś do przodu. Pokonanemu SZO i mniejszej wiary w bunkier. Dnia 25-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [B-S] ________________________________________________ Niszczyciel 10.000 Krążownik 500.000 Lekki myśliwiec 3.000.000 _________________________________________ Obrońca Mickey [IMMORTAL] ________________________________________________ Mały transporter 4.171 Duży transporter 4.522 Lekki myśliwiec 59.242 Ciężki myśliwiec 109 Krąż…