Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, podobno nic 2 razy się nie zdarza, a jednak ... Ponownie SZO dla obrońcy. Pozdrowienia dla sojuszników i wszystkich znajomych Dnia 27-11-2018 16:51:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca vonblaskowitz [W-S] ________________________________________________ Duży transporter 28.146 Recykler 657 Sonda szpiegowska 136 Gwiazda Śmierci 1 _________________…
-
Witam, małe złomowanie spadków po @lord*sith Obrońca z klasą pogratulował więc jak najbardziej SZO Przetapiam i lecę dalej Dnia 24-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca vonblaskowitz [W-S] ________________________________________________ Duży transporter 60.000 Recykler 619 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwi…
-
Gratulacje trafienia i wytrwałość, z tego co wiem było wiele nieudanych prób przepałów na Lordzika a teraz paliwo się zwróciło z drobną nawiązką. Udało Ci się Sorro dopiąć swego więc masz teraz powody do radości i odrobinę złomu do przetopu Dla mnie osobiście to kiepska informacja bo po raz kolejny ubiliście flotę będąca podstawą zachowania równowagi na serwerze. @lord*sith Zuy-sen każdego może złamać więc zbieraj kilofy od pobliskich ekonomów i SZO. PS. @Ramadek ściana się zawaliła z wielkim hu…
-
Witam, po raz kolejny udało mi się zabezpieczyć surowce sąsiada przed nieautoryzowaną grabieżą Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych Pozdrowienia również dla wszystkich lodzi z B-S którzy poczuli się ostatnio urażeni- myślę że z @Gladiator81 wszystko sobie wyjaśniliśmy, bawmy się i szanujmy bez zbędnej spiny wszystkim wyjdzie to na zdrowie:) Pokonanemu i nowego routera bo z doświadczenia wiem że trafiam go tylko przy problemach technicznych. Przetapiam i lecę dalej Dnia 16-11-2018 --:--:-- na…
-
Gratulacje pięknych solówek top1-3. Co do prowadzonej dyskusji, latanie GS jest fajne, przy czym wymaga uwagi. Zresztą jak narazie nie poszła żadne ptactwo nei padło jeszcze od kontry Hehe, @sorro wspomianasz @pvo a sam zapominasz o złomowaniu przez siebie ramka i Ghosta Obrońcy SZO, a agresorowi drogiego paliwa
-
Gratulacje dla agresorów obserwacji i soczystego trafienia, agresorom szybkiego i mądrego przetopu bo jest za co się bawić Obrońcy powodzenia w realu.
-
Witam, tym razem padło z innej ręki niż @Zapalsky. Obrońcy bo ma zacięcie do odbudowy jak mało kto. Pozdrowienia dla sojuszników i wszystkich znajomych. Przetapiam i lecę dalej. Dnia 08-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 11.111 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Dam79 ________________________________________________ Mały transporter 106 Duży transporter 31.363…