Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Masz słabość do słodkości albo obrońca do wycieczek u Ciebie. Jeszcze raz gratulacje trafienia. Dla obrońcy starta bolesna ale niewielka w ciągu tygodnia będzie odbudowany .
Gratulacje trafienia Raven, znowu Ci się udało. A może raczej szczęście to wypracowana gotowość która w końcu tworzy okazję Co do wywodów obrońcy wiedziałem że przydadzą się kiedyś zrzuty rozmowy z nim gdy podobnie mnie straszył. Zresztą w sygnaturze u mnie jest wszystko.
Małe a cieszy - obrońca trafiony w trakcie zwożenia surowca. Pozdrowienia dla znajomych i sojuszników. Dnia 28-12-2018 20:55:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Wojtasog [DSA] ________________________________________________ Mały transporter 30.100 Duży transporter 11.400 Lekki myśliwiec 115 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 300 Recykler 504 Gwiazda Śmierci …
Witam, jako że nie znalazłem żadnego prezentu pod choinką postanowiłem poszukać gdzieś indziej ... Lot na aktach więc recki wystartowały trochę za późno żeby coś zebrać. Cytat od Tesshiah: „"Serdecznie gratuluje trafienia .... i przy okazji Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich co świętują ... tutaj oraz w życiu prywatnym." ” Ode mnie standardowo SZO. Dnia 26-12-2018 07:00:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________…
Gratulacje Soro po raz kolejny zebrałeś dziesięcinę po większym złomowaniu Ravena. Fajnie że ktoś zawsze czuwa na serwerze PS. patrząc na twoje zyski to trochę już pod lichwę podchodzi
Wykonanie tradycyjnie bezbłędne, za co należą się wielkie gratulacje. Co do braku obrony: udało wam się wstrzelić idealnie w "absencje" jedynych flot które mogły by próbować wybronić Vigo. Agresorom miłego przetopu, natomiast pokonanemu SZO. PS. Mam nadzieję że Zola już się odbudowała
Masz rację nieprecyzyjnie się wyraziłem ale sens wypowiedzi jest na pewno zrozumiały. Jakieś osiągnięcia poza cotygodniowym skokiem na żabkę pewnie by się u Ciebie znalazły Agresorowi jeszcze raz gratulacje przyjemnego zysku
Witam, obrońca znaleziony na długich minutkach, oczywiście SZO życzę. A sam przetapiam i lecę dalej Pozdrowienia dla wszystkich sojuszników i znajomych, a w szczególności dla @lord*sith. Dnia 11-12-2018 20:40:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Consul Thmas [NFZ] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 30…
Gratulację, nareszcie się rozlatałeś Miłego przetopu i częstszych wizyt w tym dziale. Obrońcy więcej chwil zapomnienia. PS. @sorro03 ubliżając swoim konkurentom umniejszasz też swoje osiągnięcia Pozdrawiam