Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 432.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, po raz pierwszy w ciągu 4 lat "znajomości" trafiony na bfs. Obrońcy jak najbardziej SZO bo ładnie pogratulował i ogólnie spoko z niego osoba. Pozdrowienia tradycyjnie dla sojuszników i wszystkich znajomych a zwłaszcza @LORD SITH, który podpowiedział dawno temu jak latać eco w takich sytuacjach Dnia 23-01-2019 23:18:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Ob…
-
To TY ... sprzątnąłeś mi go Gratulacje i bardzo powolnego przetopu z wiadomych powodów Obrońcy bardzo szybkiego odnowienia zasobów.
-
Witam, starcie cieszy podwójnie, bo ostatnio wszystko z przed nosa ściągają inni. Dnia 19-01-2019 11:50:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Mih [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 23.919 Duży transporter 6.484 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 22 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 232 Sonda szpiegowska 1.…
-
Witam, powiedzmy że flota wyjątkowo wylądowała na planecie, więc ją odebrałem Obrońca od dawna wzorowo się pilnował i jednocześnie potrafił z klasą pogratulować więc jak najbardziej SZO. Pozdrowienia dla znajomych i sojuszników Dnia 07-01-2019 22:23:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.000 Mały transporter 100.000 Krążownik 25.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obro…
-
Bałem się że Obi opuścił nas i siedzi ciągle na urlopie na Librze- jak widać okrutnie się myliłem. Gratulacje pięknego trafienia, udało się WarriorS'om zaszaleć - to była wasza noc,więc w nagrodę będzie odbudowa lm przez kilka tygodni. Pomimo różnych złośliwości fajnie że @Ruda się nie poddaje i z pomocą sojuszu będzie dalej walczyć .
-
Witam, znowu trafiło mi się maleństwo ale już chyba taka moja rola @..Raven.. Tradycyjnie pozdrowienia dla Sojuszników i znajomych. Dnia 01-01-2019 21:32:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca Mih [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 12.474 Duży transporter 12.241 Lekki myśliwiec 603 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 26 Okrę…
-
Gratulacje trafienia Lordzik ech, tylko po co mi tłukłeś do głowy od kilku miesięcy że eco trzeba rozwijać tylko u swoich sąsiadów Gratulacje stary wilku, natury nie oszukasz więc stawiaj lm.