Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
Postanarchizm
-
ostatnia litera
Postnostalgia
-
ostatnia litera
Postsiusiak
-
ostatnia litera
Postmaksimum
-
maniek0121 [WarriorS] vs. Easybot ~ 1726.39%, maniek0121 [WarriorS] vs. zyga [NoM] ~ 1563.86%
Wrum - - Starcia Libra
PostCytat od Elkanen: „a dzis juz w reckach, widac jaki z niego lotnik ” z pewnością ze dwa razy lepszy od ciebie gratulacje i miłego przetopu zysk może nie powala ale zawsze na plus
-
Cytat od wiel: „Pozwól, że się uśmiechnę - Równie dobrze mogę napisać, żeby skasować wszelkie osiągnięcia do tej pory i niech się gracze którzy byli na lisćie martwią. Zresztą... temat i tak z góry jest skazany na porażkę, bo flociarze przeważnie są tacy, że nie wychodzą przed szereg i nie chwalą się co potrafią, co zresztą widać w tym pseudo rankingu, gdzie brakuje naprawdę osób, którzy wyznaczali drogę. Proszę zamknąć temat, bo czuję się dyskryminowany. Śmiało znalazłbym się w top 10, ale nie …
-
Discord Uniwersum Janice
Wrum - - DiD Janice
PostHej, poprzedni projekt zamknęliśmy. Teraz zajmujemy się nieoficjalnym discordem polskiej społeczności ogame na który Cie serdecznie zapraszamy Uniwersum Janice również posiada swój dedykowany kanał do rozmów Niestety bot moderujący, którego używamy ma problemy z serwerami dlatego prosimy o cierpliwość gdyż niektóre komendy niestety nie działają
-
Mefi [SKB] & zeol [SKB] & dawczu [SKB] vs. Proconsul Beid [F-N] ~ 1335.77%
Wrum - - Starcia Indus
PostWpiszę się tutaj bo akurat tu Was najwięcej Gratki, co 30 minut sprawdzałem discorda i było ze 150 wiadomości nowych przez całą noc, macie wytrzymałość, aż pozazdrościć
-
Może wyjdę na malkontenta ale uważam, że "Gwiezdna Fregata" brzmi tanio i ma się nijak do ogame. Dotychczasowe nazwy brały się głównie z jednostek powietrznych/nawodnych, czy żyjąc w 2500+ pomyślelibyście o statku z dopiskiem Gwiezdna? No nie, bo jest to oczywiste, że statki latają w kosmosie. Dla mnie zabiłoby to urok ogame. Co do statku badawczego/ekspedycyjnego, moje typy które bym widział: Fregata Rozpoznawcza/Myśliwiec Rozpoznawczy/Krążownik Rozpoznawczy (na cześć Kirka ) Fregata Zwiadowcza…