Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 551.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• lol pozdrowienia dla sojuszników i znajomych [url]https://www.youtube.com/watch?v=8dvIzpWJfMQ[/url] Dnia 11-11-2019 13:29:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Muminek [DOM] ________________________________________________ Mały transporter 62.276 Lekki myśliwiec 50.001 Krążownik 6.796 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Duży transporter 33.000 Statek kolonizacyjny 19 …

• hop hop hop hop

• Czy warto zaczynać?

Wrum - - Zadawanie pytań

@Oxox joł, jak grałeś 10-11 lat temu to wydaje mi się fajnym rozwiązaniem rozpoczęcie gry na najstarszym uni, tj u68 gdzie niewątpliwie gra jeszcze kilku Twoich starych znajomych Nowe uni to już nie to samo ogame, chwila hype'u, nabicie kabzy przez gf po czym kolejne uni zostaje z setką aktywnych graczy, często nawet mniej. (mówiąc aktywnych mam na myśli faktycznie aktywnych flotowo)

• 10-11-2019 18:42:31 - Wrum [Caraxes] - 49728,41% Dnia 10-11-2019 18:42:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Recykler 1 Bombowiec 193 Niszczyciel 60.716 Pancernik 642.498 _________________________________________ Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Okręt wojenny 58.463 Pancernik 161.403 _________________________________________ Agresor Hetevox [P N] _____________…

• Jako, że moim uszom doszły plotki iż obrońca robi mnie na remis postanowiłem sprostać tym pomówieniom Dzień i noc obserwacji, wjazd w układ, posłanie gsów pomiędzy logowaniami i klikanie zawrotki. Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do powstania tego rw i pomagali na przeróżne sposoby Dziękuję również Malloremu i Hetevoxowi za wspólną akcję i zaufanie Pozdrowienia dla znajomych i sojuszników, peace [url]https://www.youtube.com/watch?v=-B8jqQovG34[/url] Dnia 10-11-2019 xx:xx:xx następujące…

• Święte pakty są święte, również jestem za

• Graty, intergalaktyczni handlarze nieźle dziś dzięki Tobie zarobili, na pewno Ci tego nie zapomną i wspomogą w odpowiednim momencie Miłego przetopu i ciśnij dalej, fajnie się ogląda takie lamki po dobrej stronie

• Cytat od zygunia: „Gratuluje udanej obrony! Widze ze taktyka 19 astro/10 + 1 planet przynosi zniwa, bo juz nie pierwsza osobe przerobiles w ten sposob. No coz, kazdy orze jak moze. Strata nie wielka, ale i tak postaram sie odebrac co moje. ” Każdą osobę przerobiłem na inny sposób

• przeczytaj co napisałem w wątku z Twoją osobą ps. nie zgadzały Ci się minutki w 5g, więc insynuowanie że jestem lamą bo ukrywam aktywności mają się nijak do rzeczywistości, zresztą co w tym lamerskiego? złom jak każdy inny, nawet lepszy bo pod dom pozdrawiam " 23 minuty i 14 sekund" 10:50:08 -> 11:14:20 24 minuty 12 sekund bajeczki, bajeczki ahhh te bajeczki... na kontrę nie było szans bo wiedziałem dokładnie ile zajmuje Ci lot do mnie, minutki też powinny Ci wchodzić na głównej flocie przed dea…

• 10-11-2019 09:56:57 - Wrum [Caraxes] - 2963.81% Dnia 10-11-2019 09:56:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zygunia [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 29.522 Lekki myśliwiec 666.145 Krążownik 222.235 Okręt wojenny 40.524 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 212.889 Sonda szpiegowska 21.732 Nisz…

• Pozdrowienia dla @RYBKA79 (może następnym razem uda Ci się wstrzelić sondami ), znajomych, sojuszników i teamu SD Pragnę również przeprosić @zygunia, nie powinienem był wymieniać nikogo z nicku nie mając dowodów, a nie jedynie przeczucie, życzę również szo unknown.png [url]https://www.youtube.com/watch?v=Za9LY6Q3EuI[/url] Dnia 10-11-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor zygunia [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 10.000 __________________…

• O tak, to byłoby świetne, popieram pomysł @nowynick! Dalibyście radę sypnąć statystykami ticketów? Ile ich dostaliście w ciągu miesiąca, roku, 10 lat ile czasu zajęła średnia odpowiedź na ticket, kto ich rozwiązał najwięcej a osobie, która rozwiązała ich najwięcej społeczność stawia dobrą flaszkę Takie statystyki byłyby super do zobaczenia i może gracze (w tym również ja) zrozumieliby, że rozwiązywanie ticketów to nie takie hop siup i czasem trzeba chwilę poczekać

• Kupię deuter

Wrum - - Handel U68

Cześć, kupię deuter. Jestem biednym graczem top 700 więc przelicznik jaki oferuję to 2.5/1.5/1 Natomiast w zamian za taki przelicznik oferuję pomoc każdemu handlarzowi, któremu źli ludzie obniżają wydobycie latając upierdliwie po satkach. Deuter ten nie pójdzie do handlarza ani nie zostanie wykorzystany do odsprzedaży po wyższym przeliczniku - takim praktykom handlowym mówię NIE, to nie symulator OLX. Stek dzięki Waszemu deuterowi = pozdrowienia i memik na pw Kontakt w grze: Wrum

• 08-11-2019 09:09:46 - Wrum [Caraxes] - 76837.62% Dnia 08-11-2019 09:09:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wrum [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Niszczyciel 19.336 Okręt wojenny 42.466 Pancernik 109.306 Krążownik 169.144 Mały transporter 190.806 Lekki myśliwiec 800.688 _________________________________________ Obrońca Caribena Versicolor ________________________________________________ Mały transporter 168.380 Duży transporter 9.858 Lekki myśliwiec 528…

• Cytat od Koloc: „Ładnie Tukana spakowałeś ale sporo farta też miałeś Obrońcy SZO ostatnio dobrze się pilnował. Czemu fs na kolonizuj i brak deu na coś innego? nikt sie nie dowie chyba, że poszkodowany coś napisze... Zysk Ci wyszedł świetny ” Z moich obserwacji wynika iż obrońca walczył nie dość, że ze mną to i ze sobą Bardzo dziwne rzeczy się działy... BARDZO dziwne

• Rozpoczęło się już kilka dni temu kiedy wyskanowałem flotę owego Waszmościa. W nocy nadarzyła się okazja aby go ściągnąć, niestety kupa problemów logistycznych - brak paliwa, brak recków, spory bunkier na moonie... no masakracja. Jak już ruszyliśmy niczym trzech pijanych muszkieterów i wydawało się, że wszystko idzie zgodnie z planem i wejdzie... dostałem skana Zawrotka, zmęczenie, zrezygnowanie... no ale nic to, zdarza się... no ale wtedy dopiero się zaczęło Offline zwrócił uwagę, że Caribena n…

• Dobrze, widzę że Pani również przydałaby się lekcja pokory. Otóż gdyby łaskawa Pani dodała dwa do dwóch zdałaby sobie Pani sprawę, iż nie było samego "dexiku" ale również 17k pancerników co już wcale taką małą zdobyczą nie jest, to po pierwsze. Po drugie skąd się wzięły 3 minuty? Odpowiadając na to pytanie pragnę przypomnieć, iż po 15 minutach znika aktywność, aktywność na Pani matce (o zgrozo!) zniknęła 3-4 minuty później niż pierwotna aktywność się pojawiła. Stąd założenie, że ktoś się zalogow…

• Wystarczy dodać, w sumie najważniejsze zdanie, w miejscu widocznym i jedynym faktycznie czytanym przez społeczność. Nie od dziś chyba wiadomo, iż ludzie nie mają w zwyczaju czytać "drobnego maczku"

• No Twoje już zweryfikowało nie raz