Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 115.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiadomość została ,,skosztowana'' [ciach] milczy więc na spokojnie można napisać i znów Nasz Osama... ehh to się nudne robi 3/4 ST po naszej właściwej stronie Lataj dalej buduj statki bo ekowcem nie jesteś buratino liczę, że kont ozostaje w Twoich rękach i się odbudujesz:) liczę Moderator Neferet:Prowokacyjna obraza
-
Nic tylko gratulować... Jakoś nie widzę zainteresowania oponentów w komentarzach.... ,, To zły dzień dla Minionków'' itp... dopiero się uaktywnią w odpowiednim momencie bo teraz żal i zazdrość im... ściska... w każdym razie podziwiam i z niebywałą satysfakcją patrzę na dokonania sojuszników . Przetapiaj Osama i niech flota zarabia na siebie Obrońcy SzO
-
Nie spodziewał bym się, że TDO ma tak dużą wartość bojową, że uda im się odeprzeć tak silny atak. Zaczynałem przygodę w tym sojuszu więc i nie będę się rozpisywał. Nie wiem kiedy obrońca pisał prośbę o wsparcie... mógł poprosić o pomoc sąsiadów. Jednak starcie ładne gratuluję % i zysku. Obrońcy odbudowy.
-
No i szpiegowanie Franca które nie niosło za sobą nic z wyjątkiem wielkiego spamu zakończyło się utratą floty... Jako gracz dziwi mnie, że nie widziałem takie floty w akcji. Rozumiem skany ale w takiej ilości były one irytujące. Jak się przekonałem można z nim sensownie zamienić kilka zdań które i tak do niczego nie prowadziły. Co do Starcia: Trampek niesamowicie uparty jesteś w dążeniu do celu. Piękna topka i na pewno zapiszesz się na kartach historii uni jako jeden z najlepszych złomiarzy. Obi…
-
Gratuluję obrony. Nie wiem ile było czasu na podstawkę, jakie i czy konto ma powiązania.. Def ładnie podstawiony. Szkoda, że sojusznik stracił piksele jednak się nie poddaje i gra z nami dalej Odbudowa z pewnością będzie szybka. Co do formułowania wypowiedzi przez niektórych graczy... rozumiem emocje ponoszą, Minionek spakowany pół uni się cieszy bo połowa ST-ków to zasługa chłopaków. Szanujmy się... kochać się nie musimy ale jakieś spekulacje, podburzanie atmosfery. Założyciel sojuszu wyskakuje…
-
trampek [Minionki] & Makrela [Minionki] & Czekoladowy [ Minionki] vs. Wujo [ Red Baron] - 4727,20% - Kontra
Gladi - - Starcia Uriel
PostPiękna akcja Minionków. Gratuluję takiej aktywności. Złomu szkoda ale czasem nie on jest najważniejszy. Całkowicie Opanowaliście dział ST
-
BROWAR TO MISTRZ [Minionki] vs. Krucjo [Minionki] & gladi86 [Minionki] & trampek [Minionki] & tom [Minionki] & harry_1802051 [Minionki] - 14427.36%
Gladi - - Starcia Uriel
PostDzięki wielkie za grę pod wspólną banderą. Liczę, że będziesz nas odwiedzał Schodzisz ze sceny nie pokonany ze sporym dorobkiem.. można było Cię nie lubić... ale każdy przeciwnik powinien Cię szanować powodzenia w realu
-
Krucjo & Gru & tom & Raj & trampek [Minionki] vs deko [S-N] 8161.71% TOP 2 ACS
Gladi - - Starcia Uriel
PostSojusznikom Gratuluję starcia. Wyliczanie, ale ta niepewność... super starcie zasługiwaliście na powodzenie. Deko odbudowy szybkiej życzę jako byłemu sojusznikowi