Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bryyy Lot na spontanie, zwykły BFS. Pozdro dla sojuszników Dnia 20-07-2018 05:37:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca JotAeN [aSPZ] ________________________________________________ Mały transporter 2.482 Duży transporter 296 Lekki myśliwiec 1.287 Krążownik 1.730 Okręt wojenny 31 Recykler 339 Sonda szpiegowska 187 Bombowiec 10 Niszczyciel 16 Gwiazda …
-
Pięknie miszczu. Ładny farming i latawcy sporo poderwanych , opis jak zwykle bez popcornu " nie zaczynaj " , oby więcej, oby częściej
-
Bryyy Takie tam pitu pitu na skrzypeczkach, ale cóż , z braku laku i KiT dobry Pozdro dla sojuszników i znajomych Dnia 25-05-2018 21:36:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Remigiusz1st [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 6.001 Lekki myśliwiec 11 Ciężki myśliwiec 1 Sonda szpiegowska 1 Satelita sł…
-
Bryyy Mega spontan , miałem nie schodzić z urlopu, ale coś mnie tchnęło aby zerknąć w okolicę. Czyli intuicja nadal nie zawodzi Pozdro dla sojuszników , znajomych z TEJ i pozostałych uni Obrońca POGRATULOWAŁ, tak więc życzę odbudowy Dnia 24-05-2018 14:47:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Sadownik [SPZ] ____________________________________________…
-
Cytat od hbi: „Jedni, rażeni tkwiącym w nim uosobieniem światła, padają na kolana, nie będąc w stanie racjonalnie ocenić, czy to zwiastun nadejścia ostatecznego sądu, czy jednak kolejny napad migreny z aurą. Inni natomiast, zamknięci w swym introwertycznym jestestwie, spoglądają na Jasność tę ukradkiem, w obawie przed przeistoczeniem w skałę. Pozdrawiam HBI ” W rzeczy samej Iście natchnienie nie banalnej poezji tchnęło przedmówcę
-
Fajnie się patrzy jak TB na fali , graty marchewkowy
-
Bryyy (szybko wklejam bo krzyczą) HBI w swoim pięknym starciu kazał wracać, więc choć mało czasu na klikanie i do tego ta piękna pogoda za oknem myślę sobie dobra, dobra po klikam może coś i dla mnie skapnie z "pańskiego" stołu . Nie zajęło wiele czasu, kilka sond szperających w szufladach bez pytania i ukazało się, co nieco u smutnego duszka. Myślę sobie, może zrobię mu psikusa i go rozweselę, choć trochę uszczuplając wypchane po brzegi szuflady . Duszek jak był smutny pewnie i smutny zostanie,…
-
Piękny powrót z za światów , wstęp jak zawsze powalający co czyni kolorowankę "zasadniczym asumptem" Cytat od Darth Sion: „Graty Mistrzu Ja tylko się ciesze, że przez telefon tym swoim "slangiem" nie nawijasz ” trzeba było by od razu przechylać 0.5L żeby ogarnąć te rozmowę . Jeszcze raz wielkie graty , przetapiaj na nowe zabawki i nie drażnij CZESIA, powiedz mu ile dałeś
-
Na wstępie dzięki za towarzystwo podczas lotu dla looke i bladego Akcja w stylu: skan, żmudna obserwacja i MOON KILL . Obrońca pogratulował więc życzymy SZOOO pozdro dla sojuszników, znajomych Dnia 21-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Duży transporter 1 Mały transporter 25.505 Krążownik 11.948 Okręt wojenny 3.626 Niszczyciel 2.406 Pancernik 19.855 Recykler 1 ________________________________________…
-
W zasadzie można by rzec "STANDARD" Trzeba wspomnieć że w ostatnim czasie obrońca zdołał uciec parę razy , gdzie za każdym razem pisał różne głupoty typu "a gdzie flaszka?" itp . Dziś odwiedziny z flaszką o obrońca nawet zagrychy nie wystawił Pozdro dla sojuszników i znajomych z różnych zakątków tej po-papranej GrY Dnia 20-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________…