Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=iaGjz4dtr3o[/url]
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=oI9S2W66IYU[/url]
-
Cytat od Danek: „A może ten statek będzie po prostu "kopał" surowiec/surowce (nazwany/e tu złomem) w trakcie trwania ekspedycji? Np. X surowca przez X czasu trwania ekspedycji, przy wysyłaniu iluś tam takich statków robiłoby to konkretną sumę. Takie coś byłoby chyba sensowniejsze niż jakieś niby pz po obcych/piratach, które nawet jak będzie, to będzie małe, więc nie chce mi się wierzyć, że tak to będzie rozwiązane. ” Myślę jednak, że cała idea ekspedycji polega na tym żeby to jednak było coś los…
-
Super akcja i piękny % Wam wyszedł Obyście mieli więcej okaj do takiego latania to będzię na co popatrzeć, a obrońcy tak jak zapowiedział SzO.
-
Cytat od Ten Keyra: „Info z oficjalnego FB: Cytat od OGame: „New spaceships are coming soon! ➡️Reaper: belongs to the General class, collects some of the debris directly after the combat. ➡️Pathfinder: belongs to the Discoverer class, collects debris directly at the expedition area as long as there is cargo capacity available. ➡️Crawler: belongs to the Collector class, supports production in mines. ” ” O! Wychodzi na to, że flociarze beda mniej narzekac na podkradziony zlom
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKraina
-
Więcej Was nie było? Gratulacje przyłapania floty i więcej ACSów życzę.
-
Czyli wychodzi że ankieta z 3 pytaniami wielokrotnego wyboru. Cytat od PiotrekPe: „Cytat od Yossar: „No bo mi koncza pomysly. Znaczy ja wiedzialem, ze prosba o jasny komunikat od teamu to jak zawracanie wisły kijem, ale denerwuje mnie jak art ma straszny dylemat czy cos ma sie nazywac łazik czy pelzacz. ” Dlatego stanowczo nalegam by w ankiecie znalazła się opcja Bulbulator. Pytanie czy ktoś w ogóle policzyłczy te specjalizacje do wyboru są w ogóle zbalansowane? Tzn czy jak ekowiec dostanie 20% …