Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od EasyBot: „Polecam robić fsy i nie zostawiać nic na dłużej jak 23 minuty ” Ktoś chyba nie skorzystał ze swojej rady Graty starć, zysku coś tam jest więc do przodu
-
No i takie pokaźne ST to ja rozumiem. Chyba ktoś tu nie pilnował floty i wcześniejsze wspólne latanie nie przeszkodziło w strąceniu stateczków. Oczywiście tylko domysły Tak czy inaczej graty top starcia, szkoda że nie udało się zebrać całego złomu.
-
Cytat od edes: „Teraz jak ktoś dostał złoma i leciały dofarmy a nie miał jak udać surki to wszystko do licytatora szło a jak pójdzie kupić statki to może jeszcze takiemu złoma zasadzić ” Obstawiam stosowny cooldown jak ktoś chyba napomniał wcześniej. Statki do odbioru 24h po zakończeniu transakcji lub coś w ten deseń
-
Cytat od Art1: „to samo idzie w druga strone Statek A kosztuje 100X. Jeżeli na rynku miałaby być możliwość kupienia za 110X to kto go kupi? ” Ktoś kto chce szybko zbudować większą flotę. Ktoś kto nie chce zużywać anty na skrócenie czasu stoczni. Ktoś kto nie może takiego statku zbudować bo nie pozwala mu na to jego klasa, którą wybrał.
-
Mam 1000X surowca. Statek A kosztuje 100X. Jeżeli na rynku miałaby być możliwość kupienia za 90X, to po co komu stocznia? Albo inaczej - jaki inny powód niż chęć podpushowania kogoś miałbym mieć jako sprzedawca, żeby sprzedać taniej? (no dobra szybkie surowce np na coś, ale zgaduje ze opcja zezłomowania floty zostaje) Z tego względu wydaje mi się, że nie będzie takiej opcji.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postgluten
-
Też mi się akurat wydaje, że push tego typu jest tak oczywisty, że byłbym w niezłym szoku jakby nie wzięli tego pod uwagę. Swoją drogą, ciekawe czy wystawione statki znikają ze stanu 'użytkowego' sprzedawcy? Jeśli tak to trochę zamrożona flota - fs doskonały? Jeśli nie, to może podczas lotu agresora możnaby kupić jego statki?
-
Cytat od Hermes: „Cytat od Wombat360: „General - szybsze srarki/recki? ” W związku z powyższym - szybsza flota bojowa. Zbiórka PZ natychmiastowa (co na dzień dzisiejszy znaczy, że recki wysyłane miałyby być razem z flotą bojową).Chyba sobie jaja robisz... ” Na szczęście natychmiastowo ma być zbierana tylko część (obstawiam 15-25%), bo już wszystko by się tak zmieniło że możnaby nadać grze inną nazwę