Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostGrecja
-
Cytat od Avatar: „Progi ST Uni Janice: solo - 60%, ACS - 90% od 02.09 to powyzej się nie kwalifikuje ” To jest starcie z 26.08, wtedy się kwalifikowało. Cytat od halszka: „nie wchodzilam tu dlugo a tu moj ulubieniec steka zrobił Graty byku i dalej dzialaj na rzecz sojuszu Obroncy SZO ” Ulubieniec już flotę zdążył stracić
-
ostatnia litera
Postmetamorfoza
-
Skojarzenia v. 0.3
Postpachy
-
No no no, na to starcie chyba dużo osób czekalo, choć obrońca sprawiał wrażenie pewnego swojego bezpieczeństwa. Co tu dużo mowic, im głośniej się ktoś wspina tym głośniej upada... czy jakoś tak Zysk jak na tym etapie uni nawet biorąc pod uwagę podział miażdży. Topcie bo następni są w kolejce.
-
Cytat od buleon: „Cytat od skup deuter: „Powiedzmy chcę sprzedać 100kk dex - przesyłam do handlarza w rynku. ” Przesyłasz w znaczeniu "teleportujesz" surowce czy wysyłasz misję na nowe konto? Jeśli to pierwsze, to wyobraź sobie sytuację, w której jesteś po złomie a przed dofarmem. Nie masz jak wywieźć surowców, nie masz stoczni na moonie. Do tej pory można było wsadzić wszystko w licytatora, ale musiała trwać akurat aukcja. No i przy większej ilości surowców jest to zabezpieczenie. Powiedzmy mam…
-
'Starzy znajomi' nie maja z Tobą łatwo, ale wydaje mi się coś, że akurat Tobie nie jest z tego powodu przykro Gratulacje, poluj dalej
-
Skojarzenia v. 0.3
PostSłodkości