Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 928.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jeżeli obrońca sobie faktycznie już odpuścił to szkoda że tak łatwo się poddał, trzeba też umieć przyjąć cios Gratuluje skutecznej obrony sojusznika, topcie na więcej latajek

• Ilość pancy coraz bardziej imponująca, przetopcie w eko

• Adolfowi się należało, graty ładnych starć i niech agresor poluje dalej

• Skojarzenia v. 0.3

nowynick - - Spam

Szkoła

• Cytat od Boogiemen: „Graty Pale się bo siedzę, czekałem na St aż wrzucisz mogłeś napisać, jakoś nie mam ochoty grać ostatnio, coś tam pofarmie a tak siedzę i patrzę co się dzieje, jakbyś napisał to bym odpisał, nie podnosiłem się i nie zbierałem bo mi się nie chce jakoś. Dobry gracz leciał to mi nie szkoda a pale się bo siedzę w pracy i co tu robić innego ale gratuluje zysku i zatankowania ” hahahaha, dobre gościu graty za lot na niby aktywnego

• Cytat od ciap: „Cytat od Robin Gandetzky: „Chciałbym więc stworzyć serwer międzynarodowy poprzez promowanie następnego uniwersum .org w każdej społeczności OGame. ” Jak widzę takie tematy w różnych grach to zawsze mnie zastanawia dlaczego prawie tam. Jak rozwiążesz problem językowy? Będzie dozwolony każdy? ” Jeżeli dobrze zrozumiałem, autorowi tematu chodzi o to, by na najnowszym uniwersum, które będzie otwierane na .org, znalazło się jak najwięcej graczy z różnych krajów. W ten sposób powstanie…

• Cytat od Czarna Owca: „Zgodnie z oficjalną informacją bonus wydobycia pełzaczy będzie ograniczony. ” Przez to akurat tylko zrozumiałem limit na wspomniane pelzacze, a nie jakaś redukcję ogólną.

• Cytat od ale cios antynazista: „skoro odkrywcy na nic falanga a ekonom statki do eko moze pozyskac z rynku ... to pytanie za klase i tak jest 25% i wtedy plus statki do eko ? czy max 25% w statkach.? jak druga opcja to trza zostac klasa bojowa xd ” No i pytanie jeszcze czy pozostałe bonusy do wydobycia mimo wszystko mogą być dodawane, czy coś na zasadzie 'promocje nie łączą się' Cytat od naimad14: „Cytat od Dungeon Keeper: „już dawno poszedł przeciek ” Masz może link do tego przecieku, bo nie mo…

• Od Arta mamy jeszcze z potwierdzonych informacji: Cytat od Art: „Mamy dla Was kilka nowości! Trwają obecnie testy nowej wersji, podczas których pojawiły się interesujące zmiany: - Zbieracz będzie miał kilka darmowych slotów na rynku (ustawienie serwerowe) - Odkrywca będzie miał zwiększony zakres falangi (ustawienie serwerowe) - Generał: zyska dodatkowy poziom technologii bojowej (ustawienie serwerowe) ” Bonusy stają się coraz ciekawsze (konkretniejsze).

• Procent wyszedł chyba prawie jak na top1 acs, także ładny wynik Gratulacje i czekamy teraz na kolejne rekordy

• Cytat od Munio_Uni 1: „Dla mnie ciekawiej jest booster za surowce. Sam ustalasz za ile saprzedajesz dany booster, wystawiasz go i czekasz na kupca. ” Ciekawsze perspektywa. Dla tych którzy kupują anty dodatkowe źródło zarobku, a dla tych co nie chcą kupowac anty, dodatkowa opcja żeby dobrze funkcjonować bez niej

• Wracającego po latach gracza zawsze fajnie widzieć Fajnie, że udało Ci się coś upolować, graty i dawaj więcej

• Cytat od Dungeon Keeper: „już dawno poszedł przeciek, jednak już GF pokazało ze nie wszystko z dokumentu który wyciekł może się zgadzać (pasyw Generała do szybkości floty bojowej nie będzie dotyczył GS'ow - polecam śledzić stronę na facebook'u), dopóki GF wszystkiego nie potwierdzi bazujemy na domysłach z przecieku. ” No tak, przeciek gdzieś tam widziałem ale jakoś te 25% mi umknęło. Niemniej właśnie była informacja, że wszystko jeszcze może się zmienić także pewników nie ma zatem. O to mi tylko…

• Istna noc spadających gwiazd Graty zysku

• Skojarzenia v. 0.3

nowynick - - Spam

kukurydza

• Huehue, już 2gi raz po prawej stronie. No nic, trzymamy za słowo dalej ze "wszystkie drogi prowadzą w jego recki" czy jakoś tak... Super % wyszedł, zysk rowni3x. Graty

• Cytat od Dungeon Keeper: „nie rozumiesz, klasa ma swoje osobne 4 perki każda, a 3 nowe statki każdy ma swoje własne właściwości, dla klasy górnika statek daje zwiększone wydobycie, dla klasy generała jest to dość mocny statek który dodatkowo zbiera do 25% pz zaraz po starciu, dla klasy explorera możliwość zbierania pztow z 16 pozycji. Przeczytaj temat do końca bo jak sam napisałeś nie czytałeś całości i twoje argumenty są bezsensowne. ” Skąd masz takie dokładne informacje? Zostały tu podane i co…

• Wielu się łatwo poddaje widzę po pierwszej stracie, może dlatego, że nie chce się odbudowywać, a może start uni okazał się zbyt wymagający pod kątem czasu online. Fajny zysk, przetapiajcie

• Cytat od Stanley: „A co tu taka cisza ??? Wcześniej otwierali co 6 tyg a teraz taka cisza ” Od otwarcia ostatniego nie minęły 4 tygodnie

• Cytat od buleon: „Cytat od Munio_Uni 1: „buleon - floty mają ACS, bunker jest jeden, a ta zmiana jeszcze da w kość temu samotnemu bunkrowi. Fakt że SD nie wiele dadzą od pewnego momentu. Trochę patrze też przez pryzmat Quantum gdzie stwierdzenie "bunkry są już za duze" nie istnieje tam floty są za duze. Solowi gracze składają wszystko co chcą. ” Dla wielkich bunkrów to zmiana kosmetyczna. Ich i tak nie zaatakują samotne bombowce. W etapie wczesnej gry natomiast ta zmiana będzie bardziej odczuwal…