Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wampek: „Cytat od nowynick: „Cytat od wampek: „Cytat od Lord Maul: „Przypominam wszystkim górnikom, że dla nich zakładka stocznia jest również dostępna. Wiem, że dla niektórych marzeniem jest postawić bunkier i potem nic nie robić, ale chyba nie o to chodzi. ” A to niby dlaczego nie może o to mi właśnie chodzić? Hę? ” Ja rozumiem jeżeli ktoś chce stawiać bunkier. Ba, nawet jakieś innowacje w obronie byłyby ciekawe. Jednak tutaj jeżeli celem dla kogoś jest nic nie robić, to może po prost…
-
Cytat od wampek: „Cytat od Lord Maul: „Przypominam wszystkim górnikom, że dla nich zakładka stocznia jest również dostępna. Wiem, że dla niektórych marzeniem jest postawić bunkier i potem nic nie robić, ale chyba nie o to chodzi. ” A to niby dlaczego nie może o to mi właśnie chodzić? Hę? ” Ja rozumiem jeżeli ktoś chce stawiać bunkier. Ba, nawet jakieś innowacje w obronie byłyby ciekawe. Jednak tutaj jeżeli celem dla kogoś jest nic nie robić, to może po prostu... nie grać?
-
Tak żeś mówił mis3k, że dopadniesz i słowa dotrzymaleś Graty wlotu, a obrońcy cóż... podejście ma chyba na luzie bo nie pierwszy raz w reckach także odbudowa pewnie będzie i co dalej zobaczymy
-
Graty szybkiej reakcji bo widać nie tylko wy ostrzyliście sobie na Pana kły Życzę więcej wspólnych akcji i standardowo plus za K&P
-
...i tradycji stało się zadość Jeżeli lucky nie odpuści to faktycznie będzie musiał zmienić nick na Feniks tak jak ktoś proponował. Zysk wykręcony naprawdę mega, nic tylko pogratulować czujności.
-
Cytat od Bora 3d: „Gratulowałem Kemot na priv to i tu pogratuluje:D Cóż cos sie popierdzielilo przy fsie bo mialem ustawione budziki niby pod powrót a tu zonka ponad godzinke wczesniej sie zjawił - taka gra:D Postaram sie odebrac co moje jak obiecałem! Top ” Zmiana czasu dopiero pod koniec października Podejście dobre więc nic obrońcy życzyć nie trzeba, wszystko ma Za wlot gratulacje oczywiście, życzę może teraz coś większego?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postmiłość
-
ostatnia litera
Postrynsztok
-
TOP1 ACS podglaznik [EVIL] & DukeNuken vs. MICHAS [AFERA] ~ 21752.16% MOONKIL + ZAWRÓCONE STACJONUJ
PostAleż dużo emocji znów... Trzeba przyznać obrońca ładnie wypatrzony, przypilnowany i upolowany. Zarzucanie, że ktoś liczy programem... co to akurat za różnica? Zdjęty moon, flota na falandze, to teraz z tym handluj. Graty @podglaznik chociaż szkoda, że nie solo, tylko trzeba było brać kontrowersyjnego top1 na doczepkę Pamiętam na Europie jak odszedłeś napisałeś coś w stylu: "Nie interesuje mnie to ustawione uni" - tak więc uważaj, żeby znów na takim się nie znaleźć