Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=5rNXe7Z1qN0[/url]
-
ostatnia litera
Postowca (więcej niż jedno zwierzę)
-
ostatnia litera
Posttrakt
-
Zmiana szybkości flot
nowynick - - DiD Cosmos
PostCytat od drakon: „To może zmienić czas lotu flot do 0,5x. Albo uni z taką konfiguracją, a najlepiej 0,25x. ” Obawiam się, że coś takiego nie wchodzi w grę, chociaż jak by powiedział jeden sławny myśliciel: "Nie Ty decydujesz o modyfikacjach i nowosciach na uni".
-
Zmiana szybkości flot
nowynick - - DiD Cosmos
Post3x nie - dziękujemy. (Nie mogłem się powstrzymać ) Co do prędkości jeszcze - akurat speed X1 myślę, że 90% z osób które wybrało to uni to właśnie ze względu na tą prędkość. To nie zmiana eko z 6 na 7 czy badań - w tym przypadku takie uni zbiera graczy którym z różnych względów szybsze uni nie odpowiadają.
-
Cytat od Lucky Gal: „@nowynick nie rozumiem Cie ” Nie przejmuj się! Cytat od Lucky Gal: „kradzież zlomu ze starcia to nic innego jak zagranie taktyczne co zawsze pochwalam, kradne na tym uni zlom od zawsze, tu nawet zszedlem z urlopu i jedyne co zrobilem to zawinalem zlom, 800kk na odbudowe chilla zawsze sie przyda, nie myl pojęć kradziezy zlomu od zbierania sie antyreckami bo to rażąca głupota ” Drogi złodzieju, nie chcę tu psuć tematu bo chłopaki wykręcili fajne starcie. W moim mniemaniu złom …
-
ostatnia litera
Postafibrynogenemia
-
Graty! Wiem że obrońca się dobrze pilnował więc podwójne Odbudowa trwa! Tylko bardzo powoli