Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jak niewiele osób tak chce (a trzeba to brać pod uwagę) to się nie dziwię, jednak jeżeli przy każdym głosowaniu sporo osób głosuje za 4 lub 5, ale jednak są w mniejszości to faktycznie mogliby pominąć ten wybór przy kolejnej ankiecie i walnąć z miejsca mniej galaktyk. Jakieś obstawienia co do najnowszych parametrów macie? chyba dawno nie było też flot x1.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postrdza
-
Uni Cosmos - konfiguracja?
nowynick - - DiD Cosmos
PostCzas reakcji - 4 miesiące. Nie tak źle, ważne że wreszcie udało się to przepchnąć i coś się może na uni ruszy.
-
ostatnia litera
Postargument
-
Ponad 17k GS w natarciu robi wrażenie, myślę że okolicznym bunkrom lekko przyspieszył puls Graty!
-
No proszę jest się czym poszczycić, lepiej robić niż gadać że nie się da, graty! A za historyjkę duży plus bo się ubawilem
-
Cytat od ciap: „2008 rok: - sprzedam dex za kryształ - mogę jedynie mix - niech będzie, jakie proporcje? - 1kk kryształu na 10kk metalu Moje wspaniałe WR... Dobrze że mam już astro. ” Jak to "mam"?! To więcej nie robisz? W temacie: myślę, że brak handlarza byłby dopiero problematyczny tak jak piszecie w późniejszych stadiach gry gdzie w grę wchodzą dużo większe ilości surowców (czego kiedyś nie było okazji doświadczyć nawet przed wprowadzeniem handlarza). Jeżeli funkcjonowałby to na zasadzie uru…
-
A tyle się pustego miejsca marnowało w tramposzach. Następnym razem życzę pełnych, graty.
-
Cytat od cichah2o: „czy może ktoś potwierdzić, że bonus dla górnika będzie wymagał dodatkowej energii? ” Z tego co wiem to nie było takiej oficjalnej informacji. (tylko przecieki?) Cytat od Art: „Prosimy o uwagę! Czy chcielibyście zadecydować o rozgrywce na serwerze z Handlarzem, czy bez niego? Gdy tylko aktualizacja będzie gotowa, niektóre nowe serwery mogą wystartować bez opcji Handlarza w grze. Na tę chwilę, po wprowadzeniu aktualizacji do gry na starszych serwerach, handlarz wciąż będzie dos…