Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „"A czy te dane uwzględnią ile osób które zrezygnowało po fuzji zaczęło na nowym serwerze?" Sporo osób zrezygnowało całkowicie z gry. ” 'Sporo' to akurat mało mierzalne określenie. Cytat od ciap: „Nie ma tutaj różnicy. Na serwerach (fizyczna maszyna) jest parę serwerów (tych w grze). ” Chodziło mi bardziej o stronę organizacyjną - przydzielenie operatorów, kontrola zgłoszeń, dodatkowe podfora na forum etc. Lecz może faktycznie nie jest to aż tak istotne. Cytat od ciap: „Powodem ko…
-
Cytat od Starrk: „@nowynick takie niestety są suche fakty: fuzja przynosi więcej złego niż dobrego. Mam na Ciebie nasłać @ciap, żeby po raz kolejny powklejała cyferki z bazy danych, żeby pokazać, że te martwe uniwersa wolniej umierały przed fuzją, niż jedno duże uni po fuzji? ” A czy te dane uwzględnią ile osób które zrezygnowało po fuzji zaczęło na nowym serwerze? A czy będzie w nich uwzględniony koszt i nakład pracy GF na większą ilość uni z mniejszą ilością graczy vs mniejsza ilość uni z niec…
-
Cytat od DudaKolno: „Cytat od nowynick: „Cytat od DudaKolno: „Przepraszam, czy ktoś odpowie mi na moje pytania ? Czy to bliżej nieokreślone ? ” Ankiety zostały już rozesłane w grze.Co do daty otwarcia nie było informacji - obstawiam, że w przeciągu 2tyg. ” Ja nie dostałem ankiety i moi współtowarzysze również. Dodam że gramy na Europie. ” To faktycznie dziwne bo na innych uniwersach ankiety widziałem już wczoraj popołudniu. Może warto podpytać @smoki, która informacje wrzucała (o ile ma czas ), …
-
Cytat od @Piciu: „Cytat od BROWAR: „w dzisiejszych czasach, gdy każdy ma smartfona, a internet mobilny jest praktycznie wszędzie flota x1 nie ma prawa bytu. Flota x3 to jest opcja idealna, przynajmniej można moony ściągać bez konieczności wbijania się w układ ” Starcia U68 To uniwersum z flotą x 1 i ma jeden z najaktywniejszych działów ST ” To samo miałem napisać. @BROWAR to, że możemy na ogame lognąć prawie w każdej chwili i z każdego miejsca zmienia głownie tyle, że ataki są rzadziej na szybko…
-
No proszę widzę udane łowy, szkoda tylko tego złomu z najtłuściejszego upolowanego 'zwierza'. Jeżeli to obrońca zebrał złom to odbuduje się w moment także szo nie ma co życzyć. Ty na tym stratny nie jesteś także poluj dalej. Pozdro
-
Cytat od Lojty: „Na starych uniwersach zapewne nie zrezygnuja z handlarza nowe bedą wychodzic juz bez niego za pare lat bedzie fuzja a serwerami docelowymi beda serwery bez handlarza i w ten oto sposob i tak zostaniemy wydymani przez gf. ” Akurat to, że GF najmniej tutaj zależy na wycofaniu handlarza zostało już chyba ustalone.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postautobus