Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Na tym etapie często gracze odświeżają chwilę po wlocie i wiosłują także niestety trzeba się z tym liczyć. Byle do turborecy na plus wyszedłeś jakiś także najważniejsze i STek do kolekcji, graty
There You go! Widzisz jak je?! Predator [ciach] Co do starcia to jest piękne its beautiful! A tak na serio to szkoda że surki więcej nie było, graty Obrońcy odbudowy czy czego tam chce może być nowa gofrownica Super Moderator Ruda:pseudocenzura
Cytat od Elkanen: „Cytat od ciap: „Jesteście świadomi tego że flociarze grają dokładnie tak samo jak górnicy? Mają wysoko magazyny a dex który kupią na serwerze wydają u handlarza? ” Jestes pewna, ze flociarze wydaja dex przez handlarza? Bo mi sie wydaje, ze wlasciwie to topia mete i kris na dex. ” To już raczej kwestia zasobów. Gdy są 'zaspokojone' pierwsze potrzeby to zostaje handel.
Cytat od Starrk: „@Dr Grande uAquarius: - 793 kont - 80 aktywnych - 713 idlerów - 39 urlopów - 12 banów Uwierz lub nie, ale to wciąż bardzo dobry wynik Co nie zmienia faktu, że ten i tak dobry wynik woła o pomstę do nieba. Patrząc na to, że Aquarius jest stosunkowo młodym uni, doszukiwałbym się raczej winnego w gównianych ustawieniach uniwersum. Niestety ankiety to zło tak samo jak demokracja już z samej definicji ” Aquarius to dobry przyklad, nie wiem tylko dlaczego niby niezły wynik skoro w te…
Cytat od justvroum: „a to nie jest tak, ze w momencie polaczenia kilku serwerów (powiedzmy przykładowo org, pl, de) jeden albo drugi coma stracą ciepłe stołki bo staną się bezużyteczni? jeśli tak to dlaczego mieliby sobie robić kupkę pod stołki? ” Pewne rozwiązania są nieuniknione, czy to jest komuś na rękę czy nie. A wydaje mi się, że końcowo i tak co najwyżej zostaną przydzieleni do innych projektów (gier) lub w innym charakterze.
Cytat od Ezio: „Mytoghol - "życzę wszystkim powodzenia i świetnej zabawy oraz gry z szacunkiem oraz Fair Play ” Piekne słowa niestety cyferki wielu przysłaniają oczy. Niemniej graty za udaną akcje i trzymam kciuki za kolejne sukcesy
Cóż, być może agresora coś w życiu oderwało od dopilnowania (albo lot na zasadzie totolotka ), tak czy inaczej stratny nie jesteś więc graty i powodzenia dalej.