Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jezeli dobrze pamiętam obrońca nazwał swoją flotę bardziej czymś co lata a nie flota także żalu nie będzie a surki na odbudowę też coś zgarnął także pewnie już odrobione straty. Ładnie upolowane tak czy inaczej a po większy zysk będziesz miał okazję pewnie wrócić także powodzenia
Niezly procencik wyszedł, lotka dobra sprawa jak komuś czujność spadnie Jak reszta złomu u obrońcy to straty nie takie straszne, dok trochę odda więc odbudowa powinna być szybka
No nieźle, na Twoje szczęście obrońca zstąpił się na trochę dłużej, szkoda by było tego farmingu gdyby się obudził po 2 wlocie Zysk naprawdę imponujący także graty i poluj szwagier dalej
Cytat od ciap: „@buleon Widzę że lajkujesz posty w temacie po moim poście... Żadnej odpowiedzi? Przecież zawsze ją masz. Wygłaszasz bardzo pewne tezy dlatego liczyłam że podasz na czym opierasz swoje dane. Jeżeli na niczym to może napiszesz przepraszam? Próbowałeś przekonać inne osoby do ładowności bo to cool popierając swoje zdanie mniejszym odchodzeniem graczy. Nie wiem czy w ogóle poświęciłeś jakiś czas na sprawdzenie tego. Ciekawe ile z Twoich postów ma takich sprawdzonych argumentów jak ten…
Wracajac do pytania Arta, myślę że nie ma osoby która by uznała zaproponowane marże za odpowiednie. Mysle, że 2 max 3% to jest i tak wygórowana propozycja.
Cytat od roermond: „Jest, wystartowało. Uniwersum KALYKE, chyba dla kalek.Kto bierze udział w tych ankietach? ” Gracze. Najwyraźniej takie parametry są obecnie najbardziej pożądane. To, że za kilka miesięcy ludzie będą pytać o nowe to normalka.
Woah! Nieźle walnęło Szkoda, że nie pękł okrągły milion, ale może następnym razem Nowy właściciel chyba poczuł się zbyt pewnie, zobaczymy czy mu się uda odegrać chociaż częściowo