Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Znany i zgłoszony. Napisz ticketa ” Skoro jest znany i zgłoszony to po co pisać ticketa? Znajomy miał to samo, napisał ticket, dostał odpowiedź że nie macie na tę chwilę żadnego rozwiązania... i trzeba się pogodzić...
-
Cytat od Strzelec84: „Cytat od Dobrygracz: „Ludzie mają takie przyrosty nie tylko przez bug. Zobacz sobie jakie zyski (legalne) ma odkrywca wysyłając lmy na ekspy i zbierając powstały złom. Ogame dokonało swojego żywota z końcem 2019 roku. Trzeba się z tym pogodzić ” z tym odkrywcą to nie tak do końca zapominasz o dziurach jest jeden magik na librze co wtopił 85kk pkt ” Jeżeli puszczasz ekspy z głową i masz szczęście ( nie to co ja ) to uwierz mi, o wiele więcej zyskasz niż stracisz
-
Cytat od szpic: „wywal ciastka. ja tak mam czasami, ze zaloguje i po przeniesieniu na stronę główna jestem wylogowany. Wywalenie ciastek często pomaga ” Byłem po formacie, świeża przeglądarka i ten sam problem, 10 razy sie logowałem i odpuściłem, po godzinie spróbowałem ponownie i załapało. Także... znowu coś zepsuli
-
Cytat od memento-mori: „@Art bug ponoć usuwacie a co z graczami co uzyskali mega przyrosty przez ten bug ? wyłapiecie ich powoli czy skąd mamy mieć pewność - uczciwi gracze, że wśród nas nie ma na serwerze oszustów ? Na kalyke gram od poczatku - grajac uczciwie w topce - tydzien w tydzien dokupujac boostery do wydobycia, sztab etc. aż nagle w ciągu ostatnich dwóch-trzech tygodni zaczęło mnie doganiać albo przeganiać masa graczy... Jako top 2 ekonom z boosterami, malym farmingiem statystyka pokaz…
-
Cytat od dexPL: „Nie znasz się to siedz cicho. Nikt od nas nie korzysta z tego buga. Krystian legalnie kupuję flotę za zaoszczędzone wcześniej zasoby. To, że nie wydawał wcześniej nie znaczy, że ich nie miał. I zrobił dokładnie to co ty - kupując flotę od konta Bandzior - czyli wydał zasoby i kupił za to flotę. Ale czubek jak zwykle musi coś napisać, nawet jak widać z miejsca że to głupota. ” Nie, nie kupuje jej legalnie. Za wszystkie swoje puszkonta zapłącił $$$ a tu masz dzbanie do sześcianu z…
-
Cytat od Zagubiony: „Osobowość pierwsza obserwuje: "To co można powiedzieć o dexie skoro całe Boże Narodzenie - farmi, Wielkanoc- farmi, Wszystkich Świętych - farmi ? freak.gif Przy stole wigilijnym siedział z lapkiem czy co 10 minut odchodził sprawdzać ogame i puszczał farmingi? Serio, współczuje całym serduszkiem." Co robi Dex Osobowość druga krytykuje : "To co można powiedzieć o dexie skoro całe Boże Narodzenie - farmi, Wielkanoc- farmi, Wszystkich Świętych - farmi ? freak.gif Przy stole wigi…
-
(ciach!) Ekipie złomującej gratki a obrońcy moje ulubione " SzO SzO SzO i jeszcze raz dobranoc " Moderator mntek:offtop wycięto
-
@Nonick u nas nie ma np. zapisu na temat lagowania falangi jeżeli wiesz co to jest. Jeżeli natomiast nie wiesz to przy puszczeniu kilkudziesięciu czy też kilkuset misji na jedną planetę fala potrzebuje kilku-kilkunastu sekund żeby się wczytać co może być pomocne w bezpiecznym zawróceniu stacjonuj i utrudnieniu jego wyliczenia. Angielskie zasady dokładnie precyzują kto ile misji może wysłać na taką planetę natomiast na polskim forum nie ma o tym żadnej wzmianki, google translator nie najgorzej to…
-
Cytat od ciap: „@buleon Jako ex członek powinieneś to wiedzieć : data-verified= "> Zasady są międzynarodowe więc żeby je zmienić trzeba napisać posta na forum board.origin.ogame.gameforge.com/index.php/BoardList/ ” Skoro zasady są międzynarodowe to z jakiego bena na polskim forum czytamy: (Ukryta treść) Natomiast na forum angielskim: (Ukryta treść) ????????????????????????????????? Nie sądzicie że CZEGOŚ u nas brakuje ???? Skoro zasady są międzynarodowe to chyba powinny być identyczne ???? A moż…
-
Cytat od Avinashi: „Cytat od Dobrygracz: „Cytat od Apofis: „Wie ktoś ile % floty rozwalonej wraca na planetę do doku? dla atakującego przy klasie Generał ” Nie wiem dokładnie jak to działa ale jeżeli spełnisz wszystkie warunki to tyle ile % daje dok na 1 poziomie trafi właśnie do doku, rozbudowa nie wpływała na to że większy procent floty się zwróci ale nie wiem czy tak powinno być że jest to stała wartość czy po prostu to nie działa i wraz z rozwojem doku nie zwiększa się (oczywiście przy ataku…
-
Cytat od Apofis: „Wie ktoś ile % floty rozwalonej wraca na planetę do doku? dla atakującego przy klasie Generał ” Nie wiem dokładnie jak to działa ale jeżeli spełnisz wszystkie warunki to tyle ile % daje dok na 1 poziomie trafi właśnie do doku, rozbudowa nie wpływała na to że większy procent floty się zwróci ale nie wiem czy tak powinno być że jest to stała wartość czy po prostu to nie działa i wraz z rozwojem doku nie zwiększa się (oczywiście przy ataku)... znalezienie sensownie zebranych infor…
-
Hahahahaha, dex jak na tyle wtop jesteś mega [ciach] ale tak to już jest, jeżeli ktoś jest dobry w tym co robi, 1000 razy wyjdzie mu coś wyśmienicie a jeden raz da ciała to wszyscy będą mu wypominać jedną porażkę na tle 1000 "zwycięstw" natomiast jeżeli ktoś jest lamą tak jak ty i 1000 razy da ciała to nikogo to nie dziwi i uznaje to za normalne ALE jak jeden raz mu coś wyjdzie to raz dwa na piedestał zostanie wyniesiony Jak przedmówcy słusznie zauważyli, nie mając obawy o żadne podstawki i kont…
-
Nie wiem kto robi z siebie większego idiotę, ty wstawiając swoje pusze czy twoje przydupasy które ci przyklaskują xD Swoją drogą też im za to płacisz? Następnym razem przelej dodatkową stówę za wpis na forum "usnęło mi się, żona rodziła nie miałem jak odebrać" etc. bo poprzedni właściciele twoich pusz kont przy każdym dzwonie sie wpisywali a teraz? No tak, puszówki głosu nie mają kwotą wydaną na konta na Wezn już chyba nawet słynnego r32 przebiłeś także gratki się należą
-
Cytat od Art: „Cytat od sheaker: „Cytat od Dobrygracz: „37b115a3942db.png Wcześniej było spalanie -25% wszystkie statki i dodatkowe -25% dla recy. W praktyce zmniejsza spalanie statków a widzimy -0%, reckom zabrano i zadnej wzmianki ” @Starrk Chodzi o usunięcie bonusu do spalania, oczywistym było od początku, że spalanie rekinów było bugiem, nie o tym mowa. ” Z tego co się dowiedziałem, to jest to wyłącznie błąd wyświetlania wartości. Bonusy cały czas działają. PS. Błędy proszę zgłaszać w dedyko…
-
Witam, z tego co się orientuję część graczy już wie na czym polega problem jednak nie został on oficjalnie zgłoszony. Po spaleniu moona docelowego misji stacjonuj w sytuacji gdy flota spada na planetę falanga nie chce się wczytać. Wygląda to następująco: fdeee1fd12abf.png Zostało to sprawdzone na 4 przeglądarkach bez żadnych dodatków + telefon wszędzie sytuacja wygląda identycznie, nie chce się wczytać, testowane 5 minut dłuższy okres nie ma i tak sensu a i oczywiście nie zjada w takim wypadku d…
-
Cytat od Das140: „@Dobrygracz, Ja tam nigdzie nie wyczytałem, że mają być darmowe recki. Byłoby to mocne przegięcie, a to że tak było, to był wynik buga. Powinno być (na uniach ze spalaniem 0.5): [podstawa] * 0.5 * 0.5 = 0.25[podstawa] A nie : [podstawa] * (1 - 0.5 - 0.5] = 0 ” Procenty są w 4 klasie podstawówki jeżeli dobrze kojarzę więc gdybyś tam dał komuś pytanie ile otrzymamy po odjęciu od 1 -50% -25% -25% to ci większość powie że 0 a jeżeli mózgi które to robiły nie wpadły na to że wyjdzie…
-
Nie wiem czy zebrani tutaj na sali zauważyli pewnie zmiany odnośnie klasy Generał ale obecnie wygląda to następująco: 37b115a3942db.png Wcześniej było spalanie -25% wszystkie statki i dodatkowe -25% dla recy. W praktyce zmniejsza spalanie statków a widzimy -0%, reckom zabrano i zadnej wzmianki Nie wiem jak można w taki sposób wprowadzać zmiany skoro klasę wybiera się raz a później trzeba bulić 500k anty. Ustalacie coś i za przeproszeniem z dupy sobie zmieniacie. Ludzie chcieli mieć darmowe recki…