Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 311.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; Juro [B-S] vs Reme [CSU], pawel1000 [GEN/CSU] - 20168,21% + zbiórka TOP5 UNI URSA
Mefist - - Hall of Fame
Postsłabe ; / niby wszystko ok lot na minus duża strata deuteru ,ale do mnie i polo troszke ci paweł brakuje gratulacje oczywiśćie i nie zapomnij o reszcie gwiazd wielkiego JURO ; ) 69/10 pozdro z plaży
-
Nieeee moja była biedna flota tyle jej nabudowałem jak dostałem kiedyś konto od polo ; / tyle z konta zlomowan i topowych starć z MNS :DD Mind mistrz Polo i jak sadzisz to był dobry pomysł jak i przyjmowanie platinum drugi raz do sojuszu ? :DDD No i dobrze że Polo się uspokoi grając w wieśka bo tak to mindowi pewnie urwał by łeb
-
#102 kocurc [B S] vs Charoneo [Hollow] - 2908,83% + zbiórka : TOP 4 SOLO !!!
Mefist - - Hall of Fame
Posthmmm czemu ja sie tu nie wpisałem ? dziwne gratulacje starcia baw się tak dalej i mam nadzieje że kiedyś jeszcze dane będzie nam zagrać razem
-
#109 SOLO; kocurc [B S] vs DontCry [Beasts] - 1898,06% + farming + zbiórka TOP 8 SOLO !!!
Mefist - - Hall of Fame
PostA wpisze ci się tomi co mi tam ;d masz ode mnie walentynkowy wpis nudne to ogame nic mi sie nie chce już ale ty widzę nie przestajesz dalej stejków trzaskać
-
Top 10 GÓRNIKÓW uni Deimos
Mefist - - DiD Deimos
Post[*]Mefciu TGE - Ilość punktów: 397.417 (Miejsce 120z X) (31.01.2015) Plazma: 9 - Metal: 11.217.240 (Kopalnia metalu 30 30 30 30 30 29 27 20) - Kryształ: 3.606.816 (Kopalnia kryształu 25 25 25 25 24 23 22 15) - Deuter: 1.691.616 (Kopalnia deuteru 23 24 24 23 22 22 20 01) - Łącznie: 16.515.672 Kod źródłowy (6 linii) Wygenerowane za pomocą Excela ciap: ciapka.cba.pl/ogame/Eko.xlsx
-
S&D - wątek dyskusyjny
Mefist - - Seek & Destroy
PostJa zgłaszam propozycje S&D na uni Ursa mieliśmy na razie 1 edycje gdy floty były jeszcze małe 9 miesięcy temu . Uni jak każde niby z nowszych zaczyna wymierać i myślę że to ostatni czas kiedy można jeszcze wspólnie powalczyć w takiej zabawie . Daje tez to motywacje do latania oraz do gry dla aktywnych flociarzy na uni których liczba z każdym miesiącem maleje ; )
-
Liga typerów - dyskusje
Mefist - - Piłka Nożna
Postno przypomnienie super Cezarcfc prowadzenie ligi typera też najwyższa klasa ; )
-
Cytat od Acetonitryl: „Moim zdaniem zaproponowana konfiguracja uni jest bez sensu. Prędkość flot powinna być co najmniej 2x. Tłumaczenie prędkości 1x tym że takie uni jest dla osób nowych jest dość śmieszne szczeólnie, że chcecie dorzucić debris z obrony. Przeciętny początkujący gracz nie idzie we flotę tylko spokojnie sobie klepie eko i bunkruje się a debris z obrony tylko zachęci do latania na takie początkujące właśnie osoby. Dodatkowo uważam, że dzisiejszych - godnych pożałowania czasach ant…