Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 990.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nowe Filmy

Thorgoth - - Muzyka i Film

youtube.com/watch?v=DUA7rr0bOcc Byłem na Kamerdynerze. Film opowiada historię życia czarnego chłopaka. Wychowany na plantacji bawełny trafia do miasta gdzie znajduje pracę najpierw w hotelu a następnie w Białym Domu, gdzie jest kamerdynerem 7 kolejnych prezydentów. Film jest ciepły, spokojny, choć powolna narracja może trochę nużyć. Klimatem nieco przypomina Lincolna z zeszłego roku, zarówno jeśli chodzi o poruszaną problematykę równouprawnienia czarnych jak i relacje międzyludzkie. Na plus - do…

• Cytat od MistHunter: „Dobrych jest zbyt wiele by je wymieniać.” Goddamnit, a dlaczego WYMIENIAĆ? Na wyliczanki jest lepszy dział na forum, nazywa się "spam". Jeżeli kogoś nie stać na to by napisać dwa zdania o ulubionym filmie to może lepiej żeby nie pisał wcale?

• ..::Piłka::Ręczna::..

Thorgoth - - Sport

Bardzo fajnie chłopaki grają na obecnym euro. Ogląda ktoś?

• Nowe Filmy

Cytat od LogicaUs: „Żeby wybrać towarzyszkę życia czy łóżka? Bo to jest różnica.” Powoli, my tu o outficie aktorek mówimy a Ty wyskakujesz z towarzyszką życia? No dobry panie... Tu cały czas chodzi o pierwsze wrażenie. Wskazanie różdżki do szukania źródeł wody. Panie typu "awesome blonde" nie wywołują u mnie drżenia owej różdżki. I nie chodzi tu o to że mam ura-bura takie wysokie wymagania. Mam po prostu wrażenie, że facetom się wmawia że uniwersalną smaczność tego hamburgera, już od czasów Mary…

• Nowe Filmy

Cytat od LogicaUs: „ Nie wierzę w takie wyznania. Przypominają mi się moi kumple z przełomu gimnazjum/liceum, którzy bycie prawiczkiem racjonalizowali sobie w ten sposób, że szukają miłości i że taka Doda jest be. Kilka lat później mieli na koncie największe lambadziary z lokalnych dyskotek. Co ciekawe najbardziej płynęli Ci z prywatnych szkół. ” A ja Ci mówię z perspektywy gościa który prawiczkiem jest raczej niepraktykującym że mając do wyboru pierwszą żonę Jordana i drugą nie wahałbym się ani…

• Nowe Filmy

Cytat od LogicaUs: „Taka na 11 sekund? Prawda jest taka, że wyszła w tym filmie zjawiskowo, bo twórcy tak chcieli. Amber Heard w "Dzienniku zakrapianym rumem" też wyszła bombowo.” Great point. I jeszcze kilka by się znalazło tego typu, włączając drewnianą Emilkę Clarke która zawładnęła wyobraźnią onanistów jak świat długi i szeroki. Kojarzysz laskę z American Beauty? Dla mnie one wszystkie są jej klonami, takimi z fabryki pod Szanghajem. Ponoć to jaki typ kobiety nam się podoba jest warunkowane …

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

A dlaczego Bereś patrzy na jego pupę jak Reksio na szynkę?

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

KLYK Dawno mnie już brzuch tak mocno nie bolał ze śmiechu. Wielkie propsy dla trolla który założył fanpejdż.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Co ma Łódź do rzeczy? W Wawie przetarg rozpisał Marcinkiewicz i Marcinkiewicz za stadion zapłacił. Jeśli rozliczeniem za stadion była kampania to ja bym na miejscu Jarka składał reklamacje

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „Bez powodu tvn nie robił kampanii PO w zamian jest stadion.” Mit powtarzany tysiąc razy nie stanie się prawdą. Decyzja o budowie zapadła za rządów PiSu, podpisywał ją komisarz Marcinkiewicz. Ale to nie pasuje do czarno-białej wizji świata

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Bagin :D: „Za ITI rozwinela sie akademia, powstal stadion (lobby)... To ze dzisiaj Lesnodorski moze mowic o samofinansujacym sie podmiocie (z budzetem +60 mln zlotych) to w duzej mierze zasluga ITI.” Prawda? Zastali Legię w głębokiej dupie a zostawili ze stadionem, akademią i kapitałem wiedzy. Natomiast sama zmiana chyba jednak cieszy. ITI ma kłopoty finansowe, wyprzedaje ze swojego portfela coraz to nowe spółki, pewnego pięknego dnia akcjonariusze mogliby zażądać spłaty długu wewnętrzn…

• Nowe Filmy

Jeszcze a'propos Wilka, to najbardziej mi brakowało ukazania tego jak się zmieniał pod wpływem pieniędzy i narkotyków. Jak postępowało jego "breaking bad". W prawdziwym świecie ludzie się zmieniają a w tym filmie zmiana zadziałała na zasadzie <pyk i już>. To budzi niedosyt. Do rangi zjawiska socjologicznego urasta hype na panią Margot Robbie. Ponoć to "kobieta doskonała", "najpiękniejsza na ziemi" i inne tym podobne. Nie ogarniam tej kuwety. Dla mnie jej uroda jest taka... nudna.

• Nowe Filmy

Cytat od Aecjusz87: „ Był ktoś może na Wilku z Wall Street? Ja na pewno pójdę bo przepadam za występami DiCaprio. Co prawda buźkę ma dziecięcą, ale role biograficzne mu wychodzą jak mało komu. ” Ja byłem. I mam mieszane uczucia. Z pewnością od filmwebowego 8/10 jest daleko. Pojedyncze sceny w tym filmie są genialne. Już na samym początku rozmowa Jordana z Markiem Hanną (McConaughey) który wprowadza młodego w tajniki życia brokera jest arcy. Warto to zobaczyć nawet jeśli nie w kinie to chociaż na…

• Gra o Tron

Thorgoth - - Rozrywka i hobby

Zaczynam się obawiać że mogłem zmaścić to pytanie. Byłem absolutnie pewien, że przed Joffreyem był w Winterfell inny gość który Sansę zauroczył, o czym ktoś wspomina dużo później ale wertuje teraz książki i nie mogę tego znaleźć. Przepraszam za zamieszanie. Pytanie niech zada pierwszy chętny.

• Gra o Tron

Ofc że chodzi mi o postać z powieści. W filmie nie został wspomniany zdaje mi się.

• Gra o Tron

Nie, nie ma tak łatwo był absztyfikant wcześniej.

• Gra o Tron

Kto był pierwszą miłością/zauroczeniem Sansy?

• Gra o Tron

Był lord Za-Gruby-By-Dosiąść-Konia. To on?

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Kolejny przypadek zwolnienia trenera który zrobił mistrza. Na weszło niedawno pisali że w Polszy częściej zwalniają trenera mistrzowskiego zespołu niż tego który spuścił klub z ligi. Paranoiczne, ale prawdziwe. Dodatkowo zwolnienie trenera przy jednoczesnym braku wzmocnień jest po prostu bez sensu. W tym składzie osobowym nie będzie wielkiego progresu w grze, może za to być regres. Zanim nowy trener pozna klub, język, zawodników minie dużo czasu. Możemy za to zapłacić utratą MP, co będzie bolesn…

• Nowe Filmy

Jeśli do tej pory się wahałem to skutecznie mnie Sisko zniechęciłeś. Ostre moralizowanie? Braki w charakterystyce postaci nieistotne? No nie, takiego czegoś nie zdzierżę.